Blog
„Érdemtelenség” a mindent elpusztító

05

szept

0

comm

önismeret

Category

„Érdemtelenség” a mindent elpusztító .


Ha a bőség megélését és beengedését korlátozó érzéseket nézzük, akkor az „érdemtelenség” vezeti a listát.

Az „érdemtelenség” érzése az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb korlátozás, mely a világunkban teret hódított. Általa utasítod vissza a legbiztosabban mindazt a bőséget, gazdagságot, örömöt, amit a világ Neked kínál.

Az „érdemtelenség” érzése korlátozza a pénz áramlását az életedbe, tönkreteszi az emberi és párkapcsolataidat, akadályozza a sikeredet és az önmegvalósításodat, tönkreteszi az egészségedet… Valójában életed minden területét negatívan befolyásolja, korlátozza.

Mit tehetsz, hogy az „érdemtelenség” érzését felold és végérvényesen száműzd a gondolataidból, érzésedből és az életedből? 

Növeld és erősítsd az önbizalmadat. Kezd el felfedezni, hogy ki is vagy valójában, mi mindenre vagy képes és mi minden rejlik benned!
Hidd el, ha az önbizalmadat a helyére teszed és valóban megéled, akkor életed minden területe vissza billen a helyes kerékvágásba, és egyenesen szárnyalni fog az életed!  

Az „érdemtelenség” érzésének feloldásával is hatékonyan fogunk dolgozni a „Bőség és minőségi élet megteremtése” 12 hetes online mentor programban.
Szeptember 15-én indulunk. 

Gyere, csatlakozz Te is!
Részletek és jelentkezés itt! 


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .