Energetikai gyakorlat – Szakráliscsakra mudra

Többen kértetek tőlem segítséget a Szakrális Női energiák aktiválására, és a medence terének gyógyítására. 

Sok szeretettel nyújtom most át Nektek! ?

 Szakrális Nő Útja online képzés első energetikai gyakorlata.

 

Szakrális csakra mudra.

 

Ahhoz, hogy ki tudjuk tisztítani a méhünket és a nőiségünket ért sérelmek energetikai mintáit, fontos, hogy a megfelelő gyakorlatokat végezzük el!

A lenti videót a Szakrális Nő Útja online kurzusból emeltem ki Nektek!

 

Legelőször is nézzük meg, hogy mi is az a mudra?

 

A mudrák, vagyis szimbolikus kéztartások, buddhista és hindu meditációs elemek.
A mudra szanszkrit szó, eredeti jelentése ‘pecsét’ vagy ‘ismertetőjel’. A ”mud” szótag jelentése „öröm”, míg a ”ra” szócska nem más, mint „kiváltani”. A mudra szóösszetétel tehát egy pecsétet takar, amely örömet okoz.

A mudrák segítik az elmélyülést, az energia aktivizálását, és energetikai védelmet nyújtanak a test és a lélek számára. Minden mudra egyszerre hat a testre, a lélekre és a szellemre.

Az ujjgyakorlatok a kínai és japán gyógyászat filozófiája szerint a test energiacsatornáin – meridiánjain – keresztül fejtik ki hatásukat. Nagyon sok meridián kezdő vagy végpontja található a kezekben és az ujjakban (illetve a talpon és a lábujjakon). Ezeknek a pontoknak a megnyomásával pozitívan befolyásolhatjuk a különböző szervek működését.

A keleti elmélet szerint az egyes szervek képesek hatást gyakorolni az érzéseinkre és gondolatainkra is. Vagyis, ha rendszeresen végezzük a kézi mudrákat, gyógyírt találhatunk lelki problémáinkra is. Használatakor a testben levő energiapályák pontjait kapcsoljuk össze, így el tudjuk érni, hogy az energia folyamatosan áramoljon.

 

mudra

A Jóni mudrájának több fajtája van, most én az egyik legegyszerűbbet adom át Nektek, ami a fenti képen is látható!

 

Ebben a kéztartásban egymás mellé zárjuk a ujjainkat és össze érintjük mutatóujjaink és a nagyujjaink hegyét.  Így egy „csepp alakot” formál a kezünk. 

Az alábbi 2,5 perces videóban bemutatom, hogy miként kell végezni, mégpedig az Istennő póz ászanával összekötve. Ez egy nagyon nagy erejű energetikai gyakorlat, ezért felelősséggel és fokozatosan használd!

Fontos intelmek!
– A gyakorlatot csak akkor végezd el, ha egészséges vagy (nincs lázad, nem vagy megfázva… stb.)
– A légzés visszatartást csak akkor tedd bele a gyakorlatba, ha érzelmileg és szellemileg jól vagy – tehát nem aggódsz, nincs rosszkedved, nem vagy kibillenve.
– A pillangó póznál a térdeid alá tegyél párnát vagy pokrócot, ha nagyon feszülnek a combizmaid vagy a csípőd.
– Mindig fokozatosan végezd a gyakorlatot, ne erőltesd túl magad!
– Akkor tudsz eredményt elérni, ha figyelembe veszed a tested aktuális állapotát és nem terheled túl, ellenkező esetben a gyakorlattal csak ártasz magadnak!
– A rendszeres és fokozatos gyakorlás hoz valódi eredményt, gyógyulást. 

 

 

A fenti videó sokat fog segíteni, de ha teljességében akarod megélni a nőiességedet és minden téren vissza akarod állítani az egyensúlyt, akkor válaszd azt, hogy végig csinálod a képzést, hiszen ez csak egy pici láncszeme, egy gyorssegély azért, hogy el tudj indulni a gyógyulás útján.

A Szakrális Nő Útját ide kattintva éred el.

A Női önismeret a csakrák világán keresztül kurzust pedig ide kattintva éred el. Ez a képzés főként az energiarendszerünkön keresztül gyógyítja, energetizálja és teljesíti ki a nőiességünket.

 

Mindkét képzésben megtalálható a fenti gyakorlat.

Én hosszú évek óta használom ezeket a technikákat és rengeteget köszönhetek nekik…
momentán az életemet!

 


Szeretettel,

Melinda

 


Készítettem egy fotó montázst, hogy lássátok mennyit változtam az évek folyamán. Próbáljátok meg a kisugárzást, a női energiák fejlődését érzékelni a képeken.
(ugyan más okokból kifolyólag, de a legrosszabbul 2004-ben és 2011-ben voltam)

Ilyen nagyon sokat számít, ha elkezdünk dolgozni a női energiáinkkal és a javunkra fordítjuk őket!  😉