Blog
„ÉN-idő”

26

okt

0

comm

harmonikus élet

Category

„ÉN-idő” .

Posted in: harmonikus élet

Az „ÉN-idő” a mai világban nagyon minimálisan kap helyet az életünkben, és az is valahol tudattalan folyamatként. Emiatt a benne rejlő erőknek és energiáknak a nagy részét kihasználatlanul hagyjuk. 

Az „ÉN-idő” mind a Nő, mind a Férfi számára rendkívül fontos, hiszen ez az az idő a mindennapok rohanásában, ahol kapcsolódni tudunk Önmagunkkal, belső erőinkkel. 

Tudom, elsőre félelmetes és riasztó élmény saját magunkra figyelni. Figyelmet szentelni mindannak, ami bennünk van. Ilyenkor felszínre törnek az elfojtott félelmek és érzelmek, aggasztó gondolatok, kellemetlen emlékek és esetek. De ha bátor vagy, és valóban elkezdesz magadra figyelni és tudatosan lecsendesíteni a benned örvényként kavargó dolgokat, akkor egy olyan belső erőforrásra és béke minőségre találsz rá, mely a rohanó, zaklatott világban mindig a középpontodban tart, történjen bármi is. 

Az „ÉN-időt” megélheted otthon egyedül, és megélheted támogató csoportban is. Bármelyiket is választod, a lényeg az, hogy engedd meg magadnak és tudatosan élj a benne rejlő erőkkel! 

***

Támogató Női kör, ahol az „ÉN-időd” tudatosan megélheted >> Kattints ide és olvass tovább! 🙂 

Várlak sok szeretettel!

Élet Öröm - Majoros MelindaMelinda


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .