Blog
Ellentétek..

05

febr

0

comm

harmonikus élet

Category

Ellentétek.. .

Posted in: harmonikus élet

Tegnap este, amikor sétáltam hazafelé és feltekintettem az égre, újra elmerülhettem a Hold varázslatos fényében, miközben Ő megint megajándékozott a tanításaival.  Magamba szívtam a tökéletes félhold erejét, melyben egyensúlyként volt jelen a fény és a sötét, így emlékeztetett és tanított arra, hogy az élet természetes része a növekedés és a fogyatkozás.

Ellentétek férfi és nő között

Ez a ciklikusság jelen van minden pillanatunkba. Jelen van a testünkben, az életünkben, a természetben, az univerzumban. És ez a folytonos változás hozza el a világunkba a békét és a harmóniát. Ugyanez vonatkozik a férfi és női minőségekre is, mind bennünk, mind az életünkben. Az ellentéteknek, a pólusoknak, a fénynek és az árnyéknak helye van, általuk válik teljessé az egész. Nélkülük ezen a síkon nem lenne élet, nem lenne tapasztalás.

Javaslom fedezd fel a benned lévő ellentéteket, pólusokat és köss velük békét. Fogadd el őket és légy tudatos irányítójuk. Általuk válik az életed, a léted kiegyensúlyozottá.

Ne feledd: a változásban, a hullámzásban van az erő!

Menj, és csodáld meg a Holdat, kapcsolódj energiáival és fogadd tanításait!

 

Szeretettel,
Melinda


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .