Élet Öröm tábor

.

Elvonulás a Pénz és Bőségtudatosság jegyében

.

Emeld életed minőségét a következő szintre.

Augusztus 5-9.

Már nem lehet jelentkezni!

 

Élet Öröm Önismeret Nőknek

.

A Bőség és Pénztudatosság Elvonulása megteremti számodra azt az időt, helyet, lehetőséget az együttműködésre, inspirációra, a komfortzónából való kilépésre, a korlátozó hitrendszerek és nézőpontok felismerésére és törlésére, döntésekre, újjászületésre, ami ahhoz szükséges, hogy a következő szintre emeld az anyagi jólétedet, az életed minőségét.

 

JELENTKEZEM

 

A női teremtő erőidet és a bőség tudatosságodat ébresztő és kiteljesítő elvonulás lehetőséget ad arra, hogy felismerd mindazt, ami az életedben, hitrendszereidben, vállalkozásodban, karrieredben átalakítást kíván, és beengedd Női Tudatosságod ébredésén és teremtő női erőid felébresztésén keresztül a Rád várakozó életet és bőséget.

.

A Bőség és Pénztudatosság Elvonulásaazt adja, ami számodra a legfontosabb: IDŐT

Időt önmagadra önmagaddal töltve, egy különleges, Elit Női körben.
Végre semmi nem vonja el a figyelmedet azokról a dolgokról, amik megérettek a változtatásra és elengedésre. Lehetőséged lesz életed minőségét egy következő szintre emelni.

.

 

Az elvonulás Neked szól, ha az a nő, karrierében kiteljesedésre vágyó nő, üzletasszony vagy, akire igazak az alábbiak:

 

~ rosszul érzed magad, ha nem nyújtod a munkádban és az életedben azt a minőséget, amit önmagadtól elvársz;

~ úgy érzed már egy ideje ott állsz életed következő szintjének a kapujában, de valami még hiányzik, hogy meg tudd lépni;

~ sok időt töltöttél már a tudatalatti mintáid, programjaid és hitrendszereid tisztításával, de vannak olyan területek, amikre nem látsz rá tisztán, és egy objektív külső segítségre van szükséged;

~ le akarod tenni pár napra a hétköznapok terhét, a mindig felelősségteljes, toppon lévő nő, vállalkozó, feleség, anya szerepet, hogy töltődhess, és tisztán lásd önmagad és a lehetőségeidet;

~ rendszerezni és rangsorolni akarod a dolgaidat. Úgy érzed, már nagyon sok mindent tudsz, legalábbis eleget ahhoz, hogy tovább lépj, de mégis valami hiányzik és erre a hiányzó láncszemre van szükséged;

~ döntésre, választásra készülsz, és előtt egyértelműen látni akarod a lehetőségeidet, a választásaid következményét, és meg akarsz győződni azok minden résztvevő számára pozitív kimenetelt hozó hatásáról;

~ tudod, eddigi eredményeidnél és életminőségednél van tovább, és tudatosan meg akarod teremteni, és az őt korlátozó hitrendszereidet végérvényesen felszámolni;

~ már egy ideje használod az Access tisztítást és kérdéstechnikát, de még magasabb szintre akarod emelni.

 

Élet Öröm Önismeret Nőknek

 

A nőiességét és tudatosságát örömtelien, ragyogva megélni kívánó – folyamatos fókuszban élő, nőnek, üzletasszonynak – szüksége van arra, hogy időről időre részt vegyen egy olyan elvonuláson, ami:

~ biztosítja számára a minőségi ‘Én-Időt’;

~ a pihenést, kikapcsolódást és pozitív energiákkal való töltődést;

~ ahol kapcsolódik és feltöltődik a folyamatosan áramló, végtelen Bőség energiáival;

~ ahol újra és újra rápillant az elméjében lévő hitrendszerekre, és azokat, amik már nem szolgálják őt, végérvényesen feloldja és törli;

~ ahol újra fókuszba kerül a vágyaival, terveivel, céljaival és megújult erővel folytatja a megvalósításukat;

~ szüksége van egy olyan elvonulásra, ahol a mélyreható transzformációjának köszönhetően új felismerésekre, készségekre, belső erőkre lel;

 

Élet Öröm Önismeret Nőknek

 

JELENTKEZEM

 

Majoros Melinda vagyok, üzletasszony, édesanya, női életmód tréner, Life és Business Coach, női jóga oktató, gondolkodásmód mentor, aki a saját maga életén keresztül mutatja be, hogy IGENIS létezik a boldog, örömteli, szabad élet minden Nő számára, aki hajlandó azt választani, és hajlandó érte nap, mint nap tenni!

.

A Bőség és Pénztudatosság Elvonulása tábort azzal a szándékkal hoztam létre, hogy a csodálatos magyar Nőknek lehetőséget nyújtsak arra, hogy ráébredjenek, sokkal több van bennük, mint amit eddig gondoltak, és sokkal nagyobb Bőség várja őket, mint amit remélni mertek!

 

Életünk megváltoztatása gondolkodásmódunk megváltoztatására épül,​ és bizony van mit megváltoztatni!

Ha az életedben végleges​ ​és​​ ​örömteli változásra vágysz, akkor a gondolkodásmódod (hitrendszereid) és a mindennapok rutinjai igénylik a végleges változtatást!

Ezek nélkül NEM fog​ ​menni​!

Vagy mi alakítjuk a világról alkotott nézetünket, vagy hagyjuk, hogy valaki más alakítsa helyettünk.
Vagy a saját szándékaink szerint cselekszünk, vagy a mások által megszabott játékszabályok szerint.
Ezt mindig mi döntjük el!

 

Élet Öröm Önismeret Nőknek

 

Kinek szól a Bőség és Pénztudatosság Elvonulása program?

A program azon csodálatos nőknek, vállalkozónőknek, tanácsadóknak, üzletasszonyoknak szól:

~ akik számára fontos, hogy a karrier/munka és a magánélet/család közötti harmónia meglegyen;

~ akik tudják, hogy karrierjük kiteljesítését a személyes fejlődésükön keresztül tudják megvalósítani, első sorban a gondolati mintáik és hitrendszereik transzformációi által;

~ akik felismerték, hogy a kiteljesedett élet megteremtése felé önmagukon keresztül vezet az út;

~ akik értik és látják, hogy nem valaki mássá kell válniuk, nem valaki mást kell követniük, hanem saját magukat kell megtalálniuk mind magánemberként, mind üzletasszonyként. Tudják, hogy a változás valójában önmaguk jobb, teljesebb, boldogabb verziójára ébredés;

~ azon csodálatos és tudatos Nőknek szól, akik számára a fizikai és a szellemi/lelki kiteljesedés egymással kéz a kézben jár.

.

Erre az 5 napra hagyj magad mögött mindent!

Engedd el a hétköznapokat, engedd el a munkát egy kis időre, hogy aztán feltöltődve, újult erővel és egy magasabb rezgés szintre emelkedve térhess vissza és haladj tovább az életedben.

.

Sok mindent elértél, sok mindent megvalósítottál, óriási utat tettél meg, rengeteg nehézséget legyőztél és eljött az ideje, hogy továbblépj, magasabb és könnyebb szintre emelkedj.

.

Nem is a döntés az, amit jól akarsz meghozni, hiszen tudod, hogy az rendben lesz.
Amire vágysz az az, hogy életed minden területe- legfőképp a könnyed anyagi biztonság tartós megteremtése – és a számodra legfontosabb személyek és az Önmagadra fordított időd – a továbblépésed által – kiteljesedjenek.

.

Össze akarod rendezni a puzzle darabokat, le akarod tenni végleg a terheket, be akarod fogadni azt, ami már egy ideje kopogtat az ajtódon.

.

Természetesen elvonulhatnál egyedül is, olvashatnál, gondolkodhatnál, sétálhatnál, de tudod, most ennél sokkal többre van szükséged, valami igazán különleges közegre, energiamezőre, mások erejére, segítségre.

.

Eljött a Te időd, hogy elvonulj, hogy aztán önmagadra ébredve, újjászületve visszatérhess!

.

JELENTKEZEM

.

Az Elvonulás során részed lesz:

~ transzformációs mentorálásban és coachingban,

~ mindset (mentális) tréningben,

~ vezetett meditációban,

~ energetikai gyakorlatokban,

~ bőség teremtésben,

~ Access kérdéstechnika tisztításokban,

 

 A személyes és csoportos transzformációs mentorálás által megtaláljuk elakadásaidat, akadályozó gondolataidat és ezeket felülírjuk. Minden egyes alkalommal használjuk az Access tisztító mondatát és a tudatos kérdésfeltevést.

 A mindset tréning során elsajátítod azokat a lépéseket, melyek által elmédet szolgálatodba tudod állítani, hogy fenntartsd fókuszodat és pozitív attitűdödet, valamint a vágyott célra fókuszálj.

 A „Bőség energiájával való kapcsolódás” meditáció során megtapasztalod és megtanulod, hogyan lépj kapcsolatba a bőség és pénz könnyed, tiszta energiával és miként tudod meginvitálni az életedbe.

 A „Vágyott élet” meditáció és energetikai gyakorlat során kapcsolatba lépsz önmagaddal, belső erőiddel és megtanulod tudatosan irányítani ezen erőket.

 Elmélyülünk a sikermentalitásban és megismered a pénzteremtés alapvető igazságait és napi rutinjait.

A coaching folyamatnak köszönhetően feltérképezzük jelenlegi helyzetedet, erősségeidet és javításra szoruló területeidet. Majd a megfelelő sorrendben és eszközökkel az erősségeket erőforrássá tesszük a javításra szoruló területekre pedig céltervet készítünk. Így biztos, hogy meg fogod tenni azokat a lépéseket, amiket eddig nem tettél. 

 

Élet Öröm Önismeret Nőknek

 

 

 

Mit foglal magába az Elvonulás?

A Bőség és Pénztudatosság Elvonulása magába foglalja:

~ az 5 nap teljes programját,

~ napi 3x-i étkezést (ebédre meleg étel)

~ a szállás költséget

~ a foglalkozások eszközeit 

 

 

A Bőség és Pénztudatosság 5 napos Elvonulása ára:

60.000 forint,

korai kedvezménnyel 54.000 ft.

mely tartalmazza a szállást, a programokat és a teljes ellátást.

.

A tábor időpontja:

» augusztus 5-9. Már nem lehet jelentkezni!

 

Helyszín:

Zebegény – Naptanya
Bővebb információ regisztráció után.

 

A részvételi díj:

Teljes ár: 60.000 forint

Korai kedvezmény július 22-ig: 54.000 forint

 

A tábor díjában benne van a szállás, a 3x-i vegetáriánus étkezés, az előadások, a gyakorlati foglalkozások és a foglalkozásokon használt eszközök ára.

.

Maximális létszám 12 fő. 

A részvételedet 24.000 forint előleg befizetésével tudod lefoglalni, mely a beérkezés sorrendjében történik. A tábor díjának másik részét korai kedvezmény esetén július 22-ig, vagy teljes ár esetén augusztus 2-ig tudod rendezni utalással.

Mivel az Élet Öröm tábor létszámát nem tudom és nem is akarom bővíteni – hiszen így tud megmaradni az elvonulás személyes légköre, és így tudom figyelembe venni az egyéni igényeket is – ezért kérlek, időben foglaljátok le a helyeteket. 

 

A leutazás egyénileg történik.

Tömegközlekedés: Budapest Nyugati pályaudvarról Dunakeszin-Vácon át közvetlen vonattal 1,5 óra alatt utazhatsz Zebegényig. 🙂

 

Ha van olyan kérdés, melyre a fent leírtak nem adnak választ, akkor bátran írj a melinda@eletorom-onismeretnokenk.hu e-mail címemre.

.
Már nem lehet jelentkezni!

Sok szeretettel várom, akiknek ott a helye!

Bizton ígérhetem, maradandó élményben lesz részünk. 🙂

.

Szeretettel,
Melinda