Élet Öröm Önismereti Program

Élet Öröm Önismereti Program – Tedd sikeressé az életedet

 

Számtalan kudarccal, fájdalommal és keserűséggel lennék szegényebb, ha mindaz a tudás, ami most a birtokomban van, 10 évvel ezelőtt is a rendelkezésemre állt volna. Mind a magánéletemben, mind a karrieremben, mind a vállalkozói létem során óriási segítséget jelentett volna. 

De nem csak 10 évvel ezelőtt, hanem 4 évvel ezelőtt is óriási hozzájárulásként éltem volna meg, mert nem tettem volna meg bizonyos hibás lépéseket, és nem halogattam volna el bizonyos fontos döntéseket. 

 

Tény, hogy a jelenben mindig okosabbak vagyunk, mint a múltban. Ez a tapasztalatnak és a megfelelő információk megszerzésének (tanulásnak) köszönhető. 

Ma már tudom, hogy mi az, amire figyelnem kell, mi az, amit el kell kerülnöm és mi az, amit meg kell tennem azért, hogy mind a magánéletem, mind a munkám terén harmónia, bőség és öröm legyen jelen.

 

5 modulból álló átfogó online önismereti program a sikeredért, az eredményességedért

Éberség, Tudatosság, Cselekvés 

 

.

Ezzel az önismereti programmal az a szándékom és célom, hogy átadjam mindazt a tudást, amik segítenek neked abban, hogy elkerüld az összes olyan hibát, amit én elkövettem, amik megnehezítették anno az életem.

Ha pedig már te is beleléptél ezekben a nehézségekbe, akkor segítek, hogy minél hamarabb ki tudj jönni belőlük! 

 

.

? TUDD!
Amit önmagadról és a világról gondolsz, rendkívül erősen meghatározza, hogy mennyire leszel sikeres, eredményes és boldog.
Ez igaz a magánéletedre is, és a pénzügyeidre is.

.

➡️ Mind az önmagaddal való kapcsolatod, mind az emberekkel való kapcsolatod,és mind az anyagi helyzeted milyensége és állapota az eddigi gondolkodásod, szokásaid és cselekedeteid eredménye.

.

❗️ Ha változást akarsz, akkor azért tenned kell. 
Addig, amíg panaszkodsz, aggódsz és a figyelmed a hiányon és a „nem szeretem” dolgokon van, addig újra teremted azokat az életeseményeket és pénzügyi gondokat, amik már most is az életed részei.

.

FONTOS!
Nem a jelenlegi helyzeted határozza meg,
hogy képes vagy-e elérni a következő életminőségi és pénzügyi lépcsőfokot, hanem az, hogy mit vagy hajlandó tenni, vagy nem tenni.
.

.

.

Célom és szándokém, hogy az Élet Öröm Önismereti Programnak köszönhetően közelebb kerülj önmagad lehetőségeinek felismeréséhez és azok megteremtéséhez, a mélyebb és teljesebb önismerethez, és a pénzügyi szabadságod megvalósításához.

.

Majoros Melinda vagyok, vállalkozónő,  Női önismereti és életvezetési tanácsadó, Élet- és gondolkodásmód mentor, Access Bars facilitátor, Life és Business Coach, női jóga oktató.

Sok szeretettel hívlak Téged az Élet Öröm Önismereti Programba, ahol életedet egy sokkal magasabb és boldogabb színvonalra emelheted.

 

JELENTKEZEM!

.

.

Biztos vagyok benne, hogy Te is, mint karrierét építő NŐ, mint felelősségteljes anya, mint megértő társ, azt akarod, hogy a hozzád kapcsolódók élete – és a Tiéid is – örömteli és kivételes legyen.

 

Ahogy anno én is, Te is vágysz arra, hogy az életed következő szakaszát nyomasztó gondok nélkül, örömben, elégedetten és sikerekben gazdagon éld meg.  

 

.

Az EREDMÉNYES, minőségi, boldog ÉLET és a pénzügyi szabadság nem csak hiú ábránd, hanem egy VÁLASZTHATÓ VALÓSÁG, mely mindenki számára elérhető.
Így számodra is.

.

 

Amikor EREDMÉNYES vagy és sikeresen megvalósítod egy CÉLODAT, tervedet – legyen az bármekkora -, akkor elismerésre méltónak, értékesnek és szerethetőnek érzed magad. Ekkor tudsz igazán büszke lenni magadra.
Ha ezt az állapotot meg tudod teremteni és könnyedén fenn tudod tartani, akkor soha t
öbbé nem leszel kiszolgáltatva annak a gyomorszorító érzésnek, hogy „vajon mit mondanak/gondolnak mások”„megfelelek-e az elvárásoknak”, „jó-e, amit csinálok” , „megérdemlem-e”, hiszen a magabiztosságod a tudásodból, és az eredményeidből fog fakadni. 

.

Ahhoz, hogy eredményes legyél, hogy az álmaid, céljaid megvalósuljanak, hogy a karrieredben, az üzletedben – legyen az alkalmazotti forma, Network Marketing vagy vállalkozás – sikeres, és az életedben boldog legyél, csak a megfelelő és jól használt tudásra van szükséged. 

.

JELENTKEZEM!

 

..

Most talán még nem hiszel nekem – esetleg attól félsz, hogy itt is csak nagy szavak vannak, mögöttes tartalom nélkül…

 

Épp ezért:

» Szeretném ha úgy hoznád meg a döntésedet, hogy teljes mértékben biztos vagy magadban is és a jó döntésedben is.

» Szeretném, hogy amikor csatlakozol hozzánk, akkor 100%-osan el tudj köteleződni Önmagad és a vágyott életed mellett, hiszen csak akkor tudjuk közös erővel megteremteni azt.  

 

Hogy minden kétségedet fel tudd oldani és érezd és tudd, hogy erre van az utad, nézzünk meg néhányat azok közül a tudásanyagok közül, amik a birtokodba fognak kerülni az 5 modul segítségével.  

 

 

Éld és használd az „Élet Öröm Sikerformuláját”

.

Az „Élet Öröm Sikerformulája” több mindent magába ölel.

Ahogy a neve is sejteti, ez egy komplex, összefüggésekben gazdag módszer, rengeteg személyes tapasztalattal és megoldással.

.

A teljesség igénye nélkül néhány elem a sikerformulából és az őket szabotáló érzésekből, hitrendszerekből:

 

 önbizalom, önértékelés növelés„Nem tudom megcsinálni.” nyomasztó érzése. Ha folyamatosan az erősödik benned, hogy nem vagy képes rá, akkor minden készségedet, képességedet egyre lejjebb és lejjebb taposod egészen addig, amíg nem fogsz tudni hozzájuk férni, és nem fogsz tudni teremteni velük.
Ennek a lefelé taposásnak az energiáját egy az egyben kiiktatjuk a 3 hónap alatt!

 „miért” és a „szándék” megtalálása„Annyi mindent csinálnék, annyi minden érdekel, nem tudom, hogy melyiket válasszam…” Ez az eredményesség és hatékonyság halála!
A legjobban a locsolócső és a locsoló rózsa esete mutatja ezt be. Ha sok-sok lyukon keresztül áramlik ki ugyanaz a mennyiségű és erősségű víz (energia), töredéke hatást képes csak elérni, mint a fókuszált, egy sugarú locsolócső.
Na ugyanez a helyzet a te életedben is… Amint afelé irányítod a fókuszodat, amit valójában akarsz, óriási hajtóerő kerül a birtokodba, ami hozzásegít a céljaid könnyed megvalósításhoz.

 gazdagságtudatosság – Itt már bevetjük a „nagyágyúkat” és gyökerestül kiírtjuk mindazt, ami miatt a szűkösség és a „keményen meg kell dolgozni érte” energiáival rezonálsz. Ahogy ez megtörténik, a fókuszod pille könnyen a gazdagságtudatosságra rebben. 

 pénz, mint energia, pénz, mint fizikai „eszköz” – Mi is valójában a pénz? Mi miatt okoz óriási ellenállásokat, frusztrációkat? (teljesen mindegy, hogy 200 ezer, 20 millió vagy 20 milliárd okozza az ellenállást, a gyökérprobléma ugyanaz)
Igazságok, melyek eltakarítanak mindent az útból, ami közéd és a pénz közé állt eddig. Többek között azt az ellenállást is – és frusztráló érzést -, ami most jelent meg benned.
A pénz a legjobb barátoddá és szövetségeseddé fog válni. Ezt garantálom! 

 tudatos időbeosztás – Össze rándulsz még a gondolatától is annak, hogy tudatos időbeosztás?
Nincs miért! Hidd el sokkal könnyedebb és felszabadítóbb az idővel való együttműködés, mint azt most te gondolod.

 profi célkitűzés – Na a másik mumus… tőle is ráz a hideg, ugye? Mostantól nem kell! Rá fogsz ébredni, hogy a célkitűzés felszabadító, örömteli, bulis és nem utolsó sorban: Érted van!

 elméd erőinek megismerése és használata – Most még el sem tudod képzelni, hogy mekkora potenciál lakozik benned, az elmédben, a fókuszodban… Ja és hogy mindezt könnyedén tudod majd használni a 3. hónap végére? Ez nem is kérdés!

 tudatos marketing – Az egyik legnagyobb hiba, amit a női tanítók, tanácsadók, networkerek (és bizony az alkalmazotti formában dolgozók is!) elkövetnek az az, hogy a marketinget – mint hivatásukat és karrierüket segítő minőséget – egy igen szűk és ragacsos csövön keresztül nézik. 
 TUDD: A marketing nem más, mint kommunikáció. És az, hogy Te ezt építően vagy rombolóan, hatékonyan vagy blokkolóan használod-e, rajtad múlik.

“Hiába írom meg a posztjaimat, a kutya sem reagál rájuk. Egyszerűen nem értem… nem tudom, hogy mit írjak, nem tudom, hogy mit tegyek… az életkedvem is elment tőle… 😥 “ – Ismerős?

„Egyszerűen nem tudom úgy elmondani a főnöknek az érveimet, hogy meglássa, mennyire zseniálisak az ötleteim és sokkal nagyobb eredményket és profitot tudnánk elérni! Ismerős?

Kattints a képre a nagyobb méretért.

A szövegírásban is megvannak azok a titkos kulcsok, melyekkel életet, ízt, pezsgést lehet csempészni a szövegbe azért, hogy elkerüld a szürke, letaglózóan unalmas posztokat, blogbejegyzéseket, sales oldalakat.

De nem csak írott formában lehet hasznáni ezeket a módszereket és nem csak posztok és blogbejegyzésekben, hanem élő szóban is. 😉

Na EZEKET IS meg fogod tanulni.  😀 

 

 … és még jó néhány olyan összetevő, amik nélkülözhettlenek a sikers, eredményes élethez és a pénzügyi szabadság megteremtéséhez!

. 

.

Azt a bőséges tudást és tapasztalatot, ami a birtokomban van – eredményeim, tanulmányaim, és gyakorlataim által -, most lehetőséged van megtanulni tőlem.

 

JELENTKEZEM!

 

TE is tagja lehetsz a csapatnak, ha készen állsz egy izgalmas és átütő erejű transzformációs utazásra.

Egyszerűen hozd meg a döntést és csatlakozz, amíg van rá lehetőséged.

 

Nem számít hol tartasz most az életedben, nem számít, hogy milyen korlátozó hitrendszerek és körülmények blokkoltak eddig, mert mindig van lehetőséged arra, hogy változtatas és a megfelelő segítséggel elindúlj egy új úton.

.

1 év múlva már nem csak beszélni fogsz arról, hogy „igen, én szeretnék így és így élni”, hanem valóban élni fogod azt a bámulatos életet, ahol a bőség nem csak a karrieredben, a vállalkozásodban, az anyagiakban, hanem az egészségedben, az emberi kapcsolataidban és a párkapcsolatodban is jelen lesz. 

..

Hogy döntesz?

Elindulsz ezen az úton, életed új lehetőségei felé?

.

Igen, csatlakozom 🙂

 

.

.Az Élet Öröm Önismereti program 5 modulja magába foglalja a 6 legfontosabb és nélkülözhetetlen témakört a megfelelő sorrendben, és a megfelelő alappal, hogy a vágyott, élményekben gazdag élet megteremtése valóban sikerüljön.

.

Mi is ez az alap?

Egy nagyon intenzív és hatékony tudatalatti transzformáció, mely során feltérképezzük, majd felszámoljuk a korlátozó gondolataidat, programjaidat.

.

HOGYAN ÉPÜL FEL A MENTOR PROGRAM?

.

.

 A Program 5 modulból épül fel, mely 6 témakört ölel magába. 

Zárt webfelületre történik a regisztráció, ahol az 5 modul anyaga található. A modulok témakörei leckékre vannak bontva, amelyeket fokozatosan fogsz elérni és amik egymásra épülnek. 

A leckéket ütemezve kapod (hétfő – szerda – péntek), így segítem a folyamatos haladást és az eredményességet. Ez a módszer garanciát biztosít számodra, hogy tényleg végig csináld a programot és beépítsd az életedbe mind az elmleti, mind a gyakorlati tudást.

.

Az 5 modul felépítése és ára az alábbiak szerint alakul:

I. MODUL: 16.000 ft.

Témája: Az Elme -> teremtéseink alappillére
10 leckét tartalmaz

 

II. MODUL: 16.000 ft

Témája: Kiindulási pont az Én – Az önismeret azon részei, amivel eddig így nem foglalkoztál.
9 leckét tartalmaz

 

III. MODUL: 16.000 ft

Téma: Halogatás kezelés és Célkitűzés
9 leckét tartalmaz

 

IV. MODUL: 16.000 ft

Téma: Pénz és Bőség
9 leckét tartalmaz

 

V. MODUL ára: 16.000 ft

Téma: Marketing, hogy el tudj indulni és tovább tudd fejleszteni a vállalkozásodat
8 leckét tartalmaz

 

Az 5 modul együttes rendelse esetén egy modul ajándékba jár!

Így akkor 80.000 ft. helyett 64.000 forintba kerül az 5 modul. 

 

JELENTKEZEM!

 

Nézzük meg részletesebben, hogyan épül fel az 5 modulos Önismereti Program:
A modulok önmagukban is hatékonyak, de javasolt egymás után elvégezni őket.

Az első modul mindegyiknek az alapja, rendszeresen visszautalok az itt tanultakra. 

 

I. MODUL – 10 LECKE

Téma: Az Elme – a teremtéseink alappillére
A modul ára: 16.000 ft.

Ízelítőül itt van  7 leckének a címe 🙂

0-Alapozás
1-Belépünk az elme birodalmába
2-Alaptézisek az elme használatához
3-…
4-RAS, ami eldönt mindent 😉
5-Agyunk termosztátja
6-A gondolat teremti a valóságot – kvantumtér
7-Érvek és ellenérvek, melyek meghatározzák az eredményeidet
8-…
9-…
10-…

 

II. MODUL – 9 LECKE

Téma: Kiindulási pont az Én -> Az önismeret azon részei, amivel eddig így nem foglalkoztál.
A modul ára: 16.000 ft.

Ízelítőül itt van 5 leckének a címe 🙂

1-…
2-Ki szeretnél lenni?
3-Öt +1 fontos dolog, melyek felismerése előre lendítik az életedet.
4-Az évezredes múlt energiái
5-Kiindulási pont – Az ÉN II.
6-…
7-Kikerülhetetlen Univerzális Törvények
8-…
9-…

 

III. MODUL – 10 LECKE

Téma: Halogatás kezelés és Célkitűzés
A modul ára: 16.000 ft.

Ízelítőül itt van 6 leckének a címe 🙂

1-Halogatás a nagy MUMUS!
2-A halogatás okai
3-Mik segíthetnek a halogatás felszámolásában
4-…
5-Célok, a tudatos teremtés alapjai
6-…
7-Jövőkép tisztázó gyakorlatok
8-…
9-Célmegvalósító képességek. Neked megvan mindegyik?
10-…

 

IV. MODUL – 9 LECKE

Téma: Pénz és Bőség
A modul ára: 16.000 ft.

Ízelítőül itt van 5 leckének a címe 🙂

1-Bőség, bőségtudatosság – alapok
2-…
3-A pénz, mint energia
4-A pénz, mint tanítómester
5-Pénzügyi önelemzés – hozott minták
6-…
7-Pénzügyi szabadság
8-…
9-…
10-…

 

V. MODUL – 8 LECKE

Téma: Marketing
A modul ára: 22.000 ft.

Ízelítőül itt van 7 leckének a címe 🙂

1-Marketing – tények és tévhitek
2-Marketing eszközök – weboldal
3-Marketing eszközök – Facebook oldal és csoport
4-Élő videó – mit és hogyan
5-Szövegírás titkai (hívó szavak, szókapcsolatok, érzelmi nyomógombok…)
6-Én-márka -> a vállalkozásod alappillére
7-Storytelling
8-….

 

JELENTKEZEM!

 

Kérdezheted: Hogy lesz nekem időm arra, hogy hetente 3x foglalkozzak a leckékkel?

 

A kurzus úgy lett felépítve, hogy még a legelfoglaltabb anyuka, üzletasszony, karrierét építő nő is végig tudja csinálni a programot.

Mindegyik lecke írott formában is, és hanganyag formájában is elérhető. Így akár reggeli készülődés közben is hallgathatod.
Hidd el a családod is örülni fog neki, mert olyan tudáshoz fognak hozzájutni a hanganyagok által, melyekkel jobbá és sikeresebbé tudják tenni az életüket. 😉

Egy-egy hanganyag terjedelme nem haladja meg a 15 percet, pontosan azért, hogy tényleg legyen időd meghallgatni. A gyakorlatokat, pedig akkor végzed el, amikor számodra a legideálisabb.

.

.

Kattint a képre a nagyobb méretért.

.

 

JELENTKEZEM!

.


.

.

NYUGODT DÖNTÉS GARANCIA

.

Én nem csak hiszem, de TUDOM is, hogy az „Élet Öröm Önismereti” program által képes vagy új szintre emelni az életedet, feloldani az önkorlátozó mintáidat, és megvalósítani a kitűzött céljaidat, vágyaidat. Épp ezért 100% GARANCIÁT nyújtok Neked!

Amennyiben végig csinálod az 5 modult és elkezded rendszeresen alkalmazni az általa nyújtott módszereket, tanításokat, de mégsem történik előre vivő, minőségi változás az életedben (fizikai, érzelmi, gondolati és a bőség terén), akkor írj nekem és vissza utalom a programra befizetett díjad! 

.

Nincs mit veszítened!.

.

.

 


  

.

A regisztráció előtt mindenképp olvasd el az Adatvédelmi nyilatkozatot és az ÁSZF-t. 

.

.