Blog
Döbbenetes, de igaz!

06

ápr

0

comm

tudatos teremtés

Category

Döbbenetes, de igaz! .


A mai világban óriási harc folyik az emberi gondolatokért. Mindent megtesznek azért – lásd reklámok és egyéb finomságok -, hogy a bennünk lévő hatalmas gondolati teremtő erőket másoknak adjuk, és az ő életüket és álmaikat támogassuk velük.

Nézd csak meg ezt a videót, le fogsz döbbenni:

Szóval hol is van az a bizonyos szabad akarat?

Azért ne csüggedj! Van megoldás!
A tudatalatti manipulálása csak akkor megy ilyen könnyedén, ha nem vagy a középpontodban, ha nem hallgatsz a belső megérzésedre, a belső hangodra és ha nem vagy tudatos a gondolataid és érzéseid felé. 

Rajtad múlik, hogy mit választasz.

Bármit kezdhetsz az elmédben lévő teremtő erővel. Bármit! Támogathatsz vele másokat, építheted mások életét és megvalósíthatod az ő álmaikat, VAGY a saját javadra fordítod és a saját álmaidat teremted valósággá velük.

 

Te irányítasz, vagy téged irányítanak?
Mit választasz? A tudatalatti manipulálása?

Az elmédben lévő erő minden nap hasznosul. Akkor is ha tudatosan irányítod és te adod meg neki a célt, és akkor is, ha hagyod, hogy mások irányítsák. A kérdés az, hogy a te vágyaidat vagy mások vágyait fogja megteremteni elméd ereje…

Ha szeretnéd a saját javadra fordítani elméd teremtő erőit, akkor ezek segíteni fognak >> Élj gondtalan, örömteli életet

 

Szeretettel,
Melinda


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .