Blog
Csakrák, a tudatosság kapui

16

márc

0

comm

önismeret

Category

Csakrák, a tudatosság kapui .

Posted in: csakrák önismeret

Többek vagyunk, mint csupán fizikai test. Ahhoz, hogy itt a Földön jól tudjunk „működni”, nem csak az anyagra van szükségünk, nem csak az táplál minket. Az élethez és ahhoz, hogy egészséges legyen a testünk, nélkülözhetetlen az életenergia /prana, chi/. Ezt az életenergiát, a csakráinkon keresztül vesszük magunkhoz. Egy csakra működhet harmonikusan, ami azt jelenti, hogy minden felé áramló energiát befogad, és tovább ad, így a személyiség kiteljesedik az adott életterületen, életminőségben, mely ahhoz a csakrához tartozik. Szabad döntések, cselekvések születnek a berögzült, félelem irányította cselekvés helyett.

Az alul működés tehetetlen és passzív állapotot hoz létre, a túlműködés pedig túlfeszítettséget, túl aktivitást.
A régi sérülések energia blokkjaiban pang az energia és gátolják a szabad életenergia áramlást. Ez fizikai és/vagy lelki tünetekkel jár együtt, ezért nagyon fontos a feloldásuk!

A csakrák kompenzálhatják egymás működését, mely szintén egyfajta energiaeltolódást eredményez. Egy gyengén működő csakra szerepét az egyik vele szomszédos veheti át, és így az túlterheltté válik és ez a másik területen túlműködést eredményez.

Tehát fontos a csakrák kiegyensúlyozása, harmonizálása!

Számtalan lehetőség létezik erre.

 az adott csakrához tartozó életterületek megismerése (hiszen amit nem ismerünk, azzal nem tudunk mit kezdeni), tudatosítása, helyes megélése
 légző gyakorlatok
 ászanák
 meditációk
 energiaáramoltatás

Ezeket mind-mind tanuljuk a csakrakurzusokon >> https://eletorom-onismeretnoknek.hu/csakrak-vilaga/

De nem csak magánemberként van szükségünk arra, hogy a csakráink rendben legyenek és az energia tisztán áramoljon bennünk!

Tanító és tanácsadóként számtalanszor megtapasztaltam már azt, hogy milyen nagy szükség van arra, hogy tisztán érzékeljem az energiákat és tudjam azt, hogy hol van az én határom, és hol van a velem szemben lévő határa. Tudnom kell felismerni az energiazárakat és blokkokat, az érzelmi és tudati elfojtásokat, hiszen sokszor csak így tudok hathatós és tartós segítséget nyújtani.

És van még egy fontos terület, amire minden gyógyítónak oda kell figyelnie, mégpedig a saját energiarendszerének tisztítására, erősítésére és fejlesztésére, hiszen gyógyítói és tanítói helyzetekben sokszor találkozunk olyanokkal, akik energetikailag nagyon nincsenek jól és óhatatlanul nehézségeket okozhatnak nekünk. De ha mi jól vagyunk testi, lelki és szellemi szinten, akkor ezeket a helyzetek könnyedén és tudatosan tudjuk kezelni.

 

Ha úgy érzed, hogy vannak olyan területek ezen a téren, amik fejlesztést és erősítést igényelnek, akkor a Női Csakrakurzus neked szól!

Gyere, nézd meg, figyelj befelé és hallgass a belső hangodra! >> https://eletorom-onismeretnoknek.hu/csakrak-vilaga/

Ha nehezen megy a döntés, akkor tedd fel magadnak a kérdést:

Könnyű/könnyed érzést okoz-e nekem az, hogy végigjárjam a 7 csakra szivárvány útját?
https://eletorom-onismeretnoknek.hu/csakrak-vilaga/

Élj kérdésben, azaz tágítsd a tudatodat kérdésekkel, melyek nyitnak és előrevisznek téged! 🙂

 Mi lehetnék?
 Mit tudnék alkotni és létrehozni, ami az életemet és a világot egy jobb hellyé tenné?
 Mit tehetnék, hogy érdemes legyen élni az életem?
 Kivé válhatnék?
 Mit tehetnék azért, hogy olyan életet éjek, amiben boldog vagyok?
 Mit tehetnék azért, hogy mind fizikailag, min érzelmileg, mind energetikailag igazán jól legyek?

„A TUDATOSSÁG az a képesség, amelynek segítségével az életed minden pillanatában jelen vagy anélkül, hogy magadat vagy másokat megítélnél.
Képesség, ami által mindent eltudsz fogadni, semmit sem utasítasz el, és mindent megalkotsz amit kívánsz. Nagyszerűbbet, mint ami most a tiéd, és többet, mint amit el tudsz képzelni.” Gary Douglas

Szeretettel,
Majoros Melinda


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .