Mentor Program

.

Számtalan kudarccal, fájdalommal és keserűséggel lennék szegényebb, ha mindaz a tudás, ami most a birtokomban van, 10 évvel ezelőtt is a rendelkezésemre állt volna. Mind a magánéletemben, mind az alkalmazotti, mind a vállalkozói létem során óriási segítséget jelentett volna. 

De nem csak 10 évvel ezelőtt, hanem 4 évvel ezelőtt is óriási hozzájárulásként éltem volna meg, mert nem tettem volna meg bizonyos hibás lépéseket, és nem halogattam volna el bizonyos fontos döntéseket. 

 

Tény, hogy a jelenben mindig okosabbak vagyunk, mint a múltban. Ez a tapasztalatnak és a megfelelő információk megszerzésének (tanulásnak) köszönhető. 

Ma már tudom, hogy mi az, amire figyelnem kell, mi az, amit el kell kerülnöm és mi az, amit meg kell tennem azért, hogy mind a magánéletem, mind a munkám terén harmónia, bőség és öröm legyen jelen.

 

5 modulból álló átfogó online mentor program

Éberség, Tudatosság, Cselekvés

Indul: június 7.-én

 

.

Ezzel a mentor programmal az a szándékom és célom, hogy átadjam mindazt a tudást, amik segítenek neked abban, hogy elkerüld az összes olyan hibát, amit én elkövettem, amik megnehezítették az életem.

Ha pedig már te is beleléptél ezekben a nehézségekbe, akkor segítek, hogy minél hamarabb meg és fel tudd oldani őket! 

 

 


Pillanatkép a zárt facebook csoportban tartott élő webinárról.

.

? TUDD!
Amit önmagadról és a világról gondolsz, rendkívül erősen meghatározza, hogy mennyire leszel sikeres, eredményes és boldog.
Ez igaz a magánéletedre is, és a pénzügyeidre is.

.

➡️ Mind az önmagaddal való kapcsolatod, mind az emberekkel való kapcsolatod,és mind az anyagi helyzeted milyensége és állapota az eddigi gondolkodásod, szokásaid és cselekedeteid eredménye.

.

❗️ Ha változást akarsz, akkor azért tenned kell. 
Addig, amíg panaszkodsz, aggódsz és a figyelmed a hiányon és a „nem szeretem” dolgokon van, addig újra teremted azokat az életeseményeket és pénzügyi gondokat, amik már most is az életed részei.

.

FONTOS!
Nem a jelenlegi helyzeted határozza meg,
hogy képes vagy-e elérni a következő életminőségi és pénzügyi lépcsőfokot, hanem az, hogy mit vagy hajlandó tenni, vagy nem tenni.
.

.

.

Célom és szándokém, hogy Mentor Programnak köszönhetően közelebb kerülj önmagad lehetőségeinek felismeréséhez és azok megteremtéséhez, a mélyebb és teljesebb önismerethez, és a pénzügyi szabadságod megvalósításához.

 

.

Majoros Melinda vagyok, vállalkozónő, Női tanító,  élet- és gondolkodásmód mentor, Access Bars kezelő, Life és Business Coach.

Sok szeretettel hívlak Téged az Élet Öröm Mentor Programba, ahol életedet egy sokkal magasabb és boldogabb színvonalra emeljük.

 

JELENTKEZEM!

.

.

Bőség megteremtése mentor programBiztos vagyok benne, hogy Te is, mint karrierét építő NŐ, mint felelősségteljes anya, mint megértő társ, azt akarod, hogy a hozzád kapcsolódók élete – és a Tiéid is – örömteli és kivételes legyen.

 

Ahogy anno én is, Te is vágysz arra, hogy az életed következő szakaszát nyomasztó gondok nélkül, örömben és sikerekben gazdagon éld meg.  

 

.

Az EREDMÉNYES, minőségi, boldog ÉLET és a pénzügyi szabadság nem csak hiú ábránd, hanem egy VÁLASZTHATÓ VALÓSÁG, mely mindenki számára elérhető.
Így számodra is.

.

 

Amikor EREDMÉNYES vagy és sikeresen megvalósítod egy CÉLODAT, tervedet – legyen az bármekkora -, akkor elismerésre méltónak, értékesnek és szerethetőnek érzed magad. Ekkor tudsz igazán büszke lenni magadra.
Ha ezt az állapotot meg tudod teremteni és könnyedén fenn tudod tartani, akkor soha t
öbbé nem leszel kiszolgáltatva annak a gyomorszorító érzésnek, hogy „vajon mit mondanak/gondolnak mások”„megfelelek-e az elvárásoknak”, „jó-e, amit csinálok” , „megérdemlem-e”, hiszen a magabiztosságod a tudásodból, és az eredményeidből fog fakadni. 

.

 

.

Ahhoz, hogy eredményes legyél, hogy az álmaid, céljaid megvalósuljanak, hogy a karrieredben, az üzletedben – legyen az alkalmazotti forma, Network Marketing vagy vállalkozás – sikeres, és az életedben boldog legyél, csak a megfelelő és jól használt tudásra van szükséged. 

.

JELENTKEZEM!

 

..

Most talán még nem hiszel nekem – esetleg attól félsz, hogy itt is csak nagy szavak vannak, mögöttes tartalom nélkül…

 

Épp ezért:

» Szeretném ha úgy hoznád meg a döntésedet, hogy teljes mértékben biztos vagy magadban is és a jó döntésedben is.

» Szeretném, hogy amikor csatlakozol hozzánk, akkor 100%-osan el tudj köteleződni Önmagad és a vágyott életed mellett, hiszen csak akkor tudjuk közös erővel megteremteni azt.  

 

Hogy minden kétségedet fel tudd oldani és érezd és tudd, hogy erre van az utad, nézzünk meg néhányat azok közül a tudásanyagok közül, amik a birtokodba fognak kerülni az 5 modul segítségével.  

 

Éld és használd az „Élet Öröm Sikerformuláját”

.

Az „Élet Öröm Sikerformulája” több mindent magába ölel.

Ahogy a neve is sejteti, ez egy komplex, összefüggésekben gazdag módszer, rengeteg személyes tapasztalattal és megoldással.

.

A teljesség igénye nélkül néhány elem a sikerformulából és az őket szabotáló érzésekből, hitrendszerekből:

 

 önbizalom, önértékelés növelés„Nem tudom megcsinálni.” nyomasztó érzése. Ha folyamatosan az erősödik benned, hogy nem vagy képes rá, akkor minden készségedet, képességedet egyre lejjebb és lejjebb taposod egészen addig, amíg nem fogsz tudni hozzájuk férni, és nem fogsz tudni teremteni velük.
Ennek a lefelé taposásnak az energiáját egy az egyben kiiktatjuk a 3 hónap alatt!

 „miért” és a „szándék” megtalálása„Annyi mindent csinálnék, annyi minden érdekel, nem tudom, hogy melyiket válasszam…” Ez az eredményesség és hatékonyság halála!
A legjobban a locsolócső és a locsoló rózsa esete mutatja ezt be. Ha sok-sok lyukon keresztül áramlik ki ugyanaz a mennyiségű és erősségű víz (energia), töredéke hatást képes csak elérni, mint a fókuszált, egy sugarú locsolócső.
Na ugyanez a helyzet a te életedben is… Amint afelé irányítod a fókuszodat, amit valójában akarsz, óriási hajtóerő kerül a birtokodba, ami hozzásegít a céljaid könnyed megvalósításhoz.

 gazdagságtudatosság – Itt már bevetjük a „nagyágyúkat” és gyökerestül kiírtjuk mindazt, ami miatt a szűkösség és a „keményen meg kell dolgozni érte” energiáival rezonálsz. Ahogy ez megtörténik, a fókuszod pille könnyen a gazdagságtudatosságra rebben. 

 pénz, mint energia, pénz, mint fizikai „eszköz” – Mi is valójában a pénz? Mi miatt okoz óriási ellenállásokat, frusztrációkat? (teljesen mindegy, hogy 200 ezer, 20 millió vagy 20 milliárd okozza az ellenállást, a gyökérprobléma ugyanaz)
Igazságok, melyek eltakarítanak mindent az útból, ami közéd és a pénz közé állt eddig. Többek között azt az ellenállást is – és frusztráló érzést -, ami most jelent meg benned.
A pénz a legjobb barátoddá és szövetségeseddé fog válni. Ezt garantálom! 

 tudatos időbeosztás – Össze rándulsz még a gondolatától is annak, hogy tudatos időbeosztás?
Nincs miért! Hidd el sokkal könnyedebb és felszabadítóbb az idővel való együttműködés, mint azt most te gondolod.

 profi célkitűzés – Na a másik mumus… tőle is ráz a hideg, ugye? Mostantól nem kell! Rá fogsz ébredni, hogy a célkitűzés felszabadító, örömteli, bulis és nem utolsó sorban: Érted van!

 elméd erőinek megismerése és használata – Most még el sem tudod képzelni, hogy mekkora potenciál lakozik benned, az elmédben, a fókuszodban… Ja és hogy mindezt könnyedén tudod majd használni a 3. hónap végére? Ez nem is kérdés!

 tudatos marketing – Az egyik legnagyobb hiba, amit a női tanítók, tanácsadók, networkerek (és bizony az alkalmazotti formában dolgozók is!) elkövetnek az az, hogy a marketinget – mint hivatásukat és karrierüket segítő minőséget – egy igen szűk és ragacsos csövön keresztül nézik. 
 TUDD: A marketing nem más, mint kommunikáció. És az, hogy Te ezt építően vagy rombolóan, hatékonyan vagy blokkolóan használod-e, rajtad múlik.

“Hiába írom meg a posztjaimat, a kutya sem reagál rájuk. Egyszerűen nem értem… nem tudom, hogy mit írjak, nem tudom, hogy mit tegyek… az életkedvem is elment tőle… 😥 “ – Ismerős?

„Egyszerűen nem tudom úgy elmondani a főnöknek az érveimet, hogy meglássa, mennyire zseniálisak az ötleteim és sokkal nagyobb eredményket és profitot tudnánk elérni! Ismerős?

Kattints a képre a nagyobb méretért.

A szövegírásban is megvannak azok a titkos kulcsok, melyekkel életet, ízt, pezsgést lehet csempészni a szövegbe azért, hogy elkerüld a szürke, letaglózóan unalmas posztokat, blogbejegyzéseket, sales oldalakat.

De nem csak írott formában lehet hasznáni ezeket a módszereket és nem csak posztok és blogbejegyzésekben, hanem élő szóban is. 😉

Na EZEKET IS meg fogod tanulni.  😀 

 

 … és még jó néhány olyan összetevő, amik nélkülözhettlenek a sikers, eredményes élethez és a pénzügyi szabadság megteremtéséhez!

. 

.

Azt a bőséges tudást és tapasztalatot, ami a birtokomban van – eredményeim, tanulmányaim, és gyakorlataim által -, most lehetőséged van megtanulni tőlem.

 

JELENTKEZEM!

 

Sokan kérdezik tőlem és IGEN, évente csupán 2x indul el ez a mentor program, és limitált a létszám is a maximális hatékonyság érdekében.

 

TE is tagja lehetsz a csapatnak, ha készen állsz egy izgalmas és átütő erejű transzformációs utazásra.

Egyszerűen hozd meg a döntést és csatlakozz, amíg van rá lehetőséged.

 

Nem számít holt tartasz most az életedben. Nem számít, hogy milyen korlátozó hitrendszerek és körülmények blokkoltak eddig, soha nem késő változtatni!

.

1 év múlva már nem csak beszélni fogsz arról, hogy „igen, én szeretnék így és így élni”, hanem valóban élni fogod azt a bámulatos életet, ahol a bőség nem csak a karrieredben, a vállalkozásodban, az anyagiakban, hanem az egészségedben, az emberi kapcsolataidban és a párkapcsolatodban is jelen lesz. 

.

Kattints a képre a nagyobb méretért.

.

Hogy döntesz?

Csatlakozol hozzánk?    Elindulsz velünk ezen az úton?


Élj a megtartó és inspiráló közösség erejével, és egy tapasztalt mentor vezetésével!

.

.

Igen, csatlakozom 🙂

 

.

.Az Élet Öröm mentor program 5 modulja magába foglalja a 6 legfontosabb és nélkülözhetetlen témakört a megfelelő sorrendben, és a megfelelő alappal, hogy a vágyott, élményekben gazdag élet megteremtése valóban sikerüljön.

.

Mi is ez az alap?

Egy nagyon intenzív és hatékony tudatalatti transzformáció, mely során feltérképezzük, majd felszámoljuk a korlátozó gondolataidat, programjaidat.


Pillanatkép a zárt facebook csoportban tartott élő webinárról.

.

HOGYAN ÉPÜL FEL A MENTOR PROGRAM?

.

.

 A Program 5 modulból épül fel, mely 6 témakört ölel magába. 

Zárt webfelületre történik a regisztráció, ahol az 5 modul anyaga található. A modulok témakörei leckékre vannak bontva, amelyeket fokozatosan fogsz elérni. Havonta 1 modul tematikájában mélyülünk el. Utána tartunk 1 hónap szünetet, majd következik a következő modul és így tovább.

A leckéket ütemezve kapod (kedd – csütörtök – szombat), így segítem a folyamatos haladást és az eredményességet. Ez a módszer garanciát biztosít számodra, hogy tényleg végig csináld a programot és beépítsd az életedbe mind az elmleti, mind a gyakorlati tudást. 

Az Online Program tartalmazza a zárt facebook csoportban lévő tagságot, ahol minden héten van élő videóbejelentkezés. Ezek a videók az aktuális Modul anyagát támogatják további információkkal, összefüggésekkel. Ilyenkor történik az online Kérdések & Válaszok meeting is. 😀 A webinároknak köszönhetően személyre szabottan, és azonnal érkezik hozzád a válasz és a tudás.

 

Egy-egy webinár átlagosan 1 órás, melynek értéke 25.000 ft.

Minden modulhoz 3 webinár tartozik, melynek összértéke 75.000 ft.

 

Kattints a képre a nagyobb méretért.

.

 

MINDEZ MENNYIT ÉR?

 

.

Vajon mennyit érhet egy olyan program, amely által megszűnik a kudarc, a kishitűség, az önmarcangolás és az állandó pénz körüli aggódás?

.
Nézzük meg ezt egy másik oldalról:

Mennyi idődbe, energiádba és pénzedbe kerülne, ha a „Bőség és minőségi élet megteremtése” mentor program 6 témakörének eszenciáját Te magad akarnád összerakni, a hozzájuk tartozó összes kulcsfontosságú elméleti és gyakorlati információt összegezni?

.

Kalkuláljunk közösen:

Mind a 6 területhez el kellene olvasnod a 10 legfontosabb könyvet, de számoljunk most csak 5-tel. Hat terület és öt könyv az kb. 135.000 Ft, ha egy közepes árfekvéssel (4.500 ft/könyv) számolunk. Ehhez még hozzá jön az elolvasásukhoz és értelmezésükhöz szükséges idő, ami 30 könyvnél legalább egy-másfél év..

Előadások, szemináriumok a 6 témakörre, ami legalább 4-6 alkalom/témakör. Ezek ára a pár tízezertől a több százezerig terjedhet. Ha csak 20.000 forinttal számolok, és témakörönként 4 alkalmat – nincs egyéb utazási és szállás költség -, akkor is 480.000 forintra jön ki. + Az elvégzésükhöz szükséges idő…

Tehát több év és több százezer forint, mire mindez a tiéd lehet ebben a formában.

.

Ehhez képest egy olyan konstrukciót alkottam meg, ami mindenki számára – akik valóban akarnak változni – kényelmesen megfizethető, azaz elérhető legyen.

 

Az 5 modul ára az alábbiak szerint alakul:

I. MODUL: 16.000 ft.
Indul: június 7.
Fizetési határidő: június 6. vagy a 25. jelentkező utalásának beérkezte.

Témája: Az Elme -> teremtéseink alappillére
10 leckét tartalmaz

+ 3 db 1 órás webinár ajándékba jár a program mellé, melynek értéke: 75.000 ft.

 

II. MODUL: 16.000 ft.
Indul: augusztus 9.
Fizetési határidő: augusztus 8. vagy a 25. jelentkező utalásának beérkezte.

Témája: Kiindulási pont az Én – Az önismeret azon részei, amivel eddig így nem foglalkoztál.
9 leckét tartalmaz
+ 3 db 1 órás webinár ajándékba jár a program mellé, melynek értéke: 75.000 ft.

 

JELENTKEZEM!

 

III. MODUL: 16.000 ft.
Indul: október 11.
Fizetési határidő: október 10. vagy a 25. jelentkező utalásának beérkezte.

Téma: Halogatás kezelés és Célkitűzés
9 leckét tartalmaz
+ 3 db 1 órás webinár ajándékba jár a program mellé. Értéke: 75.000 ft.

IV. MODUL: 20.000 ft.
Indul: december 7.
Fizetési határidő: december 6. vagy a 25. jelentkező utalásának beérkezte.

Téma: Pénz és Bőség
9 leckét tartalmaz
+3 db 1 órás webinár ajándékba jár a program mellé. Értéke: 75.000 ft.

V. MODUL ára: 22.000 ft.
Indul: 2020. február 7.
Fizetési határidő: 2020. február 6. vagy a 25. jelentkező utalásának beérkezte.

Téma: Marketing
8 leckét tartalmaz
+ 3 db 1 órás webinár ajándékba jár a program mellé. Értéke: 75.000 ft.

 

JELENTKEZEM!

 

Nézzük meg részletesebben, hogyan épül fel az 5 modulos Mentor Program:
A modulok önmagukban is hatékonyak, de javasolt egymás után elvégezni őket.

Az első modul mindegyiknek az alapja, rendszeresen visszautalok az itt tanultakra. 

 

Jelenleg az első két modulra lehet jelentkezni.

Maximum 25 fő jelentkezését tudom fogadni.

 

I. MODUL – 10 LECKE

Időintervallum: június 7. péntek – július 5. péntek
Téma: Az Elme – a teremtéseink alappillére
A modul ára: 16.000 ft.
3 db 1 órás webinár ajándékba jár a program mellé. Értéke: 75.000 ft.

Ízelítőül itt van  7 leckének a címe 🙂

0-Alapozás
1-Belépünk az elme birodalmába
2-Alaptézisek az elme használatához
3-…
4-RAS, ami eldönt mindent 😉
5-Agyunk termosztátja
6-A gondolat teremti a valóságot – kvantumtér
7-Érvek és ellenérvek, melyek meghatározzák az eredményeidet
8-…
9-…
10-…

 

II. MODUL – 9 LECKE

Időintervallum: augusztus 9. péntek – szeptember 6.
Téma: Kiindulási pont az Én -> Az önismeret azon részei, amivel eddig így nem foglalkoztál.
A modul ára: 16.000 ft.
3 db 1 órás webinár ajándékba jár a program mellé. Értéke: 75.000 ft.

Ízelítőül itt van 5 leckének a címe 🙂

1-…
2-Ki szeretnél lenni?
3-Öt +1 fontos dolog, melyek felismerése előre lendítik az életedet.
4-Az évezredes múlt energiái
5-Kiindulási pont – Az ÉN II.
6-…
7-Kikerülhetetlen Univerzális Törvények
8-…
9-…

 

III. MODUL – 10 LECKE

Időintervallum: október 11. péntek – november 8. péntek
Téma: Halogatás kezelés és Célkitűzés
A modul ára: 16.000 ft.
3 db 1 órás webinár ajándékba jár a program mellé. Értéke: 75.000 ft.

Ízelítőül itt van 6 leckének a címe 🙂

1-Halogatás a nagy MUMUS!
2-A halogatás okai
3-Mik segíthetnek a halogatás felszámolásában
4-…
5-Célok, a tudatos teremtés alapjai
6-…
7-Jövőkép tisztázó gyakorlatok
8-…
9-Célmegvalósító képességek. Neked megvan mindegyik?
10-…

 

IV. MODUL – 9 LECKE

Időintervallum: december 6. péntek – január 3.
Téma: Pénz és Bőség
A modul ára: 20.000 ft.
3 db 1 órás webinár ajándékba jár a program mellé. Értéke: 75.000 ft.

Ízelítőül itt van 5 leckének a címe 🙂

1-Bőség, bőségtudatosság – alapok
2-…
3-A pénz, mint energia
4-A pénz, mint tanítómester
5-Pénzügyi önelemzés – hozott minták
6-…
7-Pénzügyi szabadság
8-…
9-…
10-…

 

V. MODUL – 8 LECKE

Időintervallum: 2020. február 7. péntek – március 6.
Téma: Marketing
A modul ára: 22.000 ft.
3 db 1 órás webinár ajándékba jár a program mellé. Értéke: 75.000 ft.

Ízelítőül itt van 7 leckének a címe 🙂

1-Marketing – tények és tévhitek
2-Marketing eszközök – weboldal
3-Marketing eszközök – Facebook oldal és csoport
4-Élő videó – mit és hogyan
5-Szövegírás titkai (hívó szavak, szókapcsolatok, érzelmi nyomógombok…)
6-Én-márka -> a vállalkozásod alappillére
7-Storytelling
8-….

 

JELENTKEZEM!

 

Kérdezheted: Hogy lesz nekem időm arra, hogy hetente 3x foglalkozzak a leckékkel?

 

A kurzus úgy lett felépítve, hogy még a legelfoglaltabb anyuka, üzletasszony, karrierét építő nő is végig tudja csinálni a programot.

A leckék reggel 7-kor már kikerülnek a csoportba.

Mindegyik lecke írott formában is, és hanganyag formájában is elérhető. Így akár reggeli készülődés közben is hallgathatod. Hidd el a családod is örülni fog neki, mert olyan tudáshoz fognak hozzájutni a hanganyagok által, melyekkel jobbá és sikeresebbé tudják tenni az életüket. 😉
Egy-egy hanganyag terjedelme nem haladja meg a 15 percet, pontosan azért, hogy tényleg legyen időd meghallgatni. A gyakorlatokat, pedig akkor végzed el, amikor számodra a legideálisabb.

Ráadásul mindegyik modul után van 1 hónap szünet, amiben újra feldolgozhatod az anyagot, vagy ha lemaradtál, akkor fel tudsz zárkózni. 😉

.

.

Kattint a képre a nagyobb méretért.

.

 

JELENTKEZEM!

.


.

.

NYUGODT DÖNTÉS GARANCIA

.

Én nem csak hiszem, de TUDOM is, hogy a „Bőség és minőségi élet megteremtése” mentor program által képes vagy új szintre emelni az életedet, feloldani az önkorlátozó mintáidat, és megvalósítani a kitűzött céljaidat, vágyaidat. Épp ezért 100% GARANCIÁT nyújtok Neked!

Amennyiben végig csinálod velünk a mentor programot, és elkezded rendszeresen alkalmazni az általa nyújtott módszereket, tanításokat, de még sem történik előre vivő, minőségi változás az életedben (fizikai, érzelmi, gondolati és a bőség terén), akkor írj nekem és vissza utalom a programra befizetett díjat! 

.

Nincs mit veszítened!

.

JELENTKEZEM!

.

 

 

Ki lesz a segítőd a Mentor Program során?

 

Majoros Melinda – Az Élet Öröm alapítója

Női önismereti és életvezetési tanácsadó, gondolkodásmód mentor, Acces Bars® kezelő, csakrakurzus vezető, női jóga oktató, női egészségmegőrző tréner, Life és Business coach.

2008 óta foglalkozom emberekkel, és az őket érintő problémák megoldásával. Az ez előtti időszakom az önfelfedezésről és a saját mélységeim gyógyításáról és elfogadásáról szólt.

2008 óta számtalan egyéni és csoportos tréninget tartottam, melynek fókuszában az önismeret, az életelakadások feloldása, a párkapcsolati és kommunikációs problémák, a rosszul rögzült gondolkodási minták felismerése és átírása állt.

Több, mint 13 három csoportot vezettem végig az általam megalkotott Csakrakurzuson, mely egy 7 hónapos, mélyen átalakító önismereti és spirituális utazás.

Vezettem női köröket, tanítom is a Női körvezetés csodás művészetét. A nőiség megélését és gyógyítását segítem a Szakrális Nő Útja online képzésben. Emellett több meditációm is elérhető a nőiség és az ideális én témájában. A Bőség megélését akadályozó tényezőket a Tudatos Teremtő napokon oldottuk csoportmunkával.

A Bőségben Élek kurzusban több területet integráltam: beépítettem a Tudatos Teremtő napok erős és meghatározó vázát, az elménk megismerésének technikáit, a tudatalatti hatékony programozását és az önismeret azon részeit, melyek nélkülözhetetlenek a Bőség megteremtéséhez. Az előző Bőség kurzust, több, mint 100-an végezték el. A zárt felületen több, mint 600 hozzászólás született. Egy igazán aktív és támogató közösség jött létre! 🙂

A mostani „Bőség és minőségi élet megteremtése” program az előző Bőség kurzusok alapjaira épül, melyeket számos hatékony technikával és tudással bővítettem ki!

.

 


  

.

A regisztráció előtt mindenképp olvasd el az Adatvédelmi nyilatkozatot és az ÁSZF-t. 

.

.