Bach virágterápia
 
Úgy érzed, segítségre van szükséged?
Úgy érzed, problémáid elhatalmasodtak rajtad?
Úgy érzed, nincs remény?
 
Hívj bátran, hogy segítséget kaphass: +36-20-411-7532.

 

.

Mik azok a Bach virágok?

Bach-virágterápiaEgy lágy, mellékhatásoktól mentes, természetes gyógymód, mely segít abban, hogy életed mielőbb a számodra helyes kerékvágásba kerüljön. A Bach virágeszenciáknak és az újfajta látás- és gondolkodásmódnak köszönhetően lelkedbe ismét harmónia, béke és szeretet költözik. Belső erőid felszabadulnak, és segítségükkel legszebb álmaidat is valóra válthatod!

.

Miben tud Neked segíteni a Bach virágterápia és a virágesszenciák?

A virágeszenciák könnyebbé, boldogabbá, harmonikusabbá teszik életedet, bármilyen kihívásokkal is kell szembenézned.
Segítségükkel és a tanácsadói útmutatással, ismét rátalálsz önmagadra, arra az önmagadra, aki voltál, mielőtt gondjaid, problémáid elhatalmasodtak feletted.

 
A Bach virágterápiát az alábbi területeken alkalmazzuk

 Segít a lelki egészség fenntartásában és/vagy helyreállításában. (félelmek, bizonytalanság, magányosság, szomorúság, önbizalomhiány, türelmetlenség stb. oldása)

 Segít a lelki stressz helyzetek és életkrízisek kezelésében. (párkapcsolati problémák, iskolai- munkahelyi nehézségek, életkorral kapcsolatos krízisek stb. oldása)

 Segít az akkut és krónikus testi és lelki betegségek kiegészítő kezelésében, felgyorsítja a gyógyulás folyamatát.

 Csodálatos segítő a személyiségfejlesztésben.

 Megelőzésre.

 Újszülöttek: Az újszülöttek születési traumáinak lágy kezelése. Külsőleg alkalmazva, egy csepp eszencia a pici bőrére.
Világtól való félelemre (Bohócvirág), a változás könnyebbé tételére (Diófa ), stb…

 Gyermekek: A gyermekkori panaszok jelentős része általában szintén pszichés panaszokra vezethető vissza. Egyes becslések szerint a hasfájások és a fejfájások mintegy 80%-a lelki eredetű. A gyermekek érzelmei jóval egyszerűbbek és könnyebben felismerhetőek, mint a felnőtteké és gyorsabban reagálnak a kezelésre.
Az Bach virág eszenciákkal jól enyhíthetők a félelem, az éjszakai bepisilés, az iskolai beilleszkedési és tanulási problémák, a fájdalmak jelentős része, az allergiás panaszok, a hiperaktivitás, a túlzott agresszivitás és még számos gyermekkori probléma.

 Várandósok: A kismamáknak terhességük idejére az aggodalmak megszüntetésére, a szüléstől való félelem enyhítésére, az utolsó hónapokban a fáradtság és alvásproblémák kezelésére szokták javasolni speciális keveréket.

.

„Ezek a növények rezgéseink szintjét emelő erő birtokában vannak, így erőt kölcsönözhetnek nekünk, ami tisztítja és gyógyítja szellemünket és testünket.”  Dr. Edward Bach

.

Javaslom: Mindenkinek, aki lelki és testi panaszait egy gyengéd, de hatásos módszerrel szeretné megoldani. Felnőttek, gyermekek, idősek, várandósok és állatok számára is csodálatos gyógyulási lehetőséget nyújt.

 

Mennyi ideig tart a gyógyulás a Bach virágterápia segítségével?

 
Bach-virágterápia2Saját tapasztalatom az, hogy a cseppek jótékony hatásai szinte azonnal érződnek. Régóta fennálló betegségeknél, vagy lelkiállapotoknál előfordulhat, hogy 3 – 4 nap, míg ez megtörténik. Néha olyan is van, hogy az első időben nem érzel semmit, de tudd, hogy a cseppek a lelked mélyén éjjel-nappal dolgoznak, és hamarosan a felszínen is érezni fogod a hatásukat!
.

Krónikus, hosszan tartó betegségek esetén a terápia hónapokig, vagy akár egy, másfél évig is eltarthat. Az a tapasztalat, hogy ahány éve tart az állapot, annyi hónapot vesz igénybe a gyógyulás, de mindenképpen, amíg a lélek szükségét érzi. Légy türelemmel a terápia alatt. Hosszan tartó problémák esetén időre van szükség a jelentős változáshoz.

 .

A Bach virágterápia középpontjában mindig az ember áll, sosem a betegség! 

 .
Két nagy célja van az Életvezetési tanácsadásnak és Bach-virágterápiának:

1. Önismeret mélyítése. Rálátás azokra az alapvető tévedésekre és hibákra, amik jelen vannak a gyógyulni vágyó életében és megnehezítik azt.

2. Az illető visszatérjen a harmóniához, megnyugodjon és látóköre táguljon, kinyíljon a világ felé. A tanácsadás a személyiség egészének békéjét és harmóniáját segíti megteremteni.

 .
Iszalag

Dr. Edward Bach szerint az:

.

Egészség: A személyiség a lélekkel teljes összhangban cselekszik, így az ember teljes harmóniában él. Az univerzális teremtőenergia szabadon áramlik és a személyiség kifejezésre jut. Az ember erős, egészséges és boldog.

.

Betegség: Mindenütt, ahol a személyiség nincs összhangban a lélekkel és a nagy kozmikus energiatérrel, diszharmónia, zavar, súrlódás, torzulás, energiaveszteség uralkodik. Ez eleinte negatív lelkiállapotként, később a betegségekre való hajlamban, végül a megbetegedésben mutatkozik meg.

.
A Bach-virágterápia egyéb hagyományos, illetve természetgyógyászati módszerekkel is kombinálható, mivel hatását más szinten fejti ki.
.
 .

A Bach virágterápiás kezelés időtartama és ára:

.

1 alkalom 1,5 óra és 15.000,- ft, mely tartalmazza a személyre szóló eszenciakeveréket, amely 3-4 hétre elegendő.

.
Bejelentkezés:
Majoros Melinda
energiakapuk@gmail.com vagy 20/411-7532
.

A Bach-virágterápia egy egyszerű és tiszta módszer arra, hogy helyreállítsuk az ember test-lélek-szellem hármas egységének harmóniáját. Egyszerűsége a 38 féle, magas rezgésszámú növényekben rejlik, melyeket aszerint válogatott ki Dr. Edward Bach, hogy mely növény, milyen pozitív lelki potenciálnak (erénynek) felel meg.

.

„Dr. Edward Bach angol orvos a hagyományos orvoslás és a homeopátia területén eltöltött évek során arra a felfedezésre jutott, hogy az emberek testi bajait az ezeket kiváltó pszichológiai állapotokkal lehet jellemezni. Az esszenciák – melyek mezők virágai és a vadon fái – nem más, mint a természetben jelenlevő, Isten által adományozott gyógyító erők.”

.

A gyógyulás 7 fokozata

A virágok először a lélek mélyén kezdenek el hatni. Kell egy kis idő a szembetűnő változáshoz. Szépen, lágyan alakul ki benned a harmónia. Várhatóan a következő szinteket járod majd be.

1. Békesség, 2. Remény, 3. Öröm, 4. Hit, 5. Bizonyosság, 6. Bölcsesség, 7. Szeretet
.

A Bach-virágterápia egyéb felhasználási lehetőségei

.

– Masszázs

– Fürdővízbe

– Borogatáshoz

– Krém formájában

– Rehabilitáció

– Állatok kezelése

.

Túlzott elvárások:

.

Néha túlzott elvárásaink lehetnek gyógyulásunkkal kapcsolatban. Nem szabad elfelejteni, hogy a virágterápia egy természetes, lágy terápia, mely lassan, fokozatosan emel át a nehézségeken. Sokszor előfordul, hogy a környezet hamarabb veszi észre a változást, mint Te magad.

.

Várom sok szeretettel a jelentkezésedet, hogy mielőbb visszanyerd lelki békédet.

Majoros Melinda
energiakapuk@gmail.com
20/411-7532