Blog
Azért, mert nem értünk valamit..

28

aug

0

comm

Access

Category

Azért, mert nem értünk valamit.. .

Posted in: Access

skeeze képe a Pixabay -en.


Azért, mert nem értünk valamit, vagy túl furcsa és komfortzóna feszegető, még nem jelenti azt, hogy nem jó és nem válhatna a javunkra.

Sok ember jutott már el hozzám úgy, hogy nem ismerte, és/vagy nem értette az Access eszközeit, mégis tudtak nyitottan, kíváncsisággal hozzá állni, aminek az lett az eredménye, hogy egy hihetetlenül hatékony eszközrendszert kaptak segítségeredül, amihez bármikor fordulhatnak.

Igen, az Access Consciousness® technikái teljesen más nézőpontba helyezik a dolgokat. 🙂

Eleinte furcsa lehet az általa mutatott gondolkodás, világlátás, önmagunkhoz való hozzá állás. Kételyt ébreszthet egyszerűsége és könnyed módszerei.

De pont ez az, amitől az Access nagyszerű és eredményes

 

Én nagyon szeretem az Access Consciousness-t, mert számos lehetőséget biztosít arra, hogy könnyedén válasszam és teremtsem meg mindazt, ami valódi hozzájárulás és öröm számomra.

Életem több területén is komoly szintugrásokat tudtam megvalósítani mióta használom – és ugyanúgy elmondható ez az ügyfeleimről is. 

Az Access nem a régi módszereket ismétli más köntösben – hiszen azokkal ugyan oda jutnánk, ahol most vagyunk –, hanem elhagyja mindazt, ami nem működik.

Akik már elkezdtek élni az Access által nyújtott lehetőségekkel, pontosan tudják, hogy mennyire hatékony és milyen hatalmas hozzájárulás az életükhöz.

Akik pedig most ismerkednek, azoknak annyit javaslnék, hogy legyenek nyitottak és engedjék meg maguknak a lehetőséget ⇒ Mi lenne ha…? 🙂

Az egyik kedvencem az Access-ben a kérdések használata. Egyszerű, könnyű és fantasztikus eredményeket lehet vele elérni.  🙂

Többen megkérdeztétek, hogy ilyenkor keresni kell a választ? ⇒ Nem, nem kell.

Ezekkel a kérdésekkel nem konkrét válaszokat akarunk kapni, hanem nyitjuk a teret azért,hogy új lehetőségek jelenjenek meg számunkra. Olyan lehetőségek, amik valódi hozzájárulás az életünkhöz, olyan lehetőségek, amikről álmodni sem mertünk ez idáig.  🙂

 

Az Élet Öröm facebook csoportban folyamatosan teszek fel ilyen kérdéseket, és mindig bejelentkezem élő videókkal, ahol különböző témákat (pl.: pénz, egészség, szerelem, karrier stb) emelek egészen új nézőpontba és lehetőségbe.

Két nagyon egyszerű kérdés, amit minden nap használok:

  • Mi más lehetséges még?
  • Hogyan lehetne ez ennél is jobb?

 

Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém. 🙂

 

Szeretettel,

Melinda

 

.


 


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .