Blog
Az Élet Szép

22

nov

0

comm

siker

Category

Az Élet Szép .

Posted in: Access siker

Van az a pillanat az ember életében, amikor úgy istenigazából rádöbben arra, hogy mit teremtett és hogy mit választott ?
A mai napom úgy indult, hogy elkísértem a kislányomat az iskolába, kívántam neki Csodaszép napot és aztán eljöttem ide a kökibe, hogy vegyek a cicáinknak kaját. ?

Úgy döntöttem, hogy leülök és megreggelizem. Közben felhívtam anyukámat, beszélgettem vele egy jót és aztán arra gondoltam, hogy sétálok egyet… 
És ahogy néztem a kirakatokat, meg a karácsonyi díszeket döbbentem rá arra, hogy igen:

én megtehetem, választhatom azt, hogy a kislányomat elkísérem a suliba, utána elmehetek vásárolni, nézelődni, bejöhetek reggelizni, élvezhetem kényelemben és nyugalomban, rohanás nélkül ezt a délelőttöt, mert megtehetem, mert választottam és teremtettem…? 

és ez egy olyan felemelő és csodás érzés, ami megfizethetetlen ?

És igen, te is választhatod ezt,

te is teremthetsz magadnak egy olyan valóságot, ami csodálatos, ahol a béke, a harmónia, a nyugalom, a jólét és a bőség csak egy egyszerű és könnyed választás. 

 

Engedd meg magadnak, hogy feloldod azokat a korlátozó nézőpontokat, amikkel a jelenlegi valóságodat teremted. Azt a valóságot, ami szomorú, fájdalmas, feszült, rohanással teli.

És válassz helyette olyan teremtő, könnyed nézőpontokat, amikkel azt az életet hozod létre, amiben azok a minőségek jelennek meg, amik számodra fontosak: öröm, harmónia, bőség, szeretetteljes kapcsolódások, minőségi idő és végtelen lehetőségek. ??

 

Mindazok elérését, amit fentebb írtam nagyon nagy mértékben az Accessnek köszönhetem ? Végtelenül hálás vagyok érte… 

Ha te is választanád, akkor várlak sok szeretettel december 29-én 

https://eletorom-onismeretnoknek.hu/access-bars-tanfolyam/

Szeretettel,
Melinda

Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .