Blog
Az Aranykapu

16

dec

0

comm

női önismeret

Category

Az Aranykapu .

Posted in: női önismeret

 Márta Mihályfi – tól hoztam egy fantasztikus írást.

Ha fontos neked a nőiességed, a méhed tisztasága és hogy tudatosan éld meg Szakralitásodat, akkor mindenképp olvasd végig!

Az alábbi írás inspirálta az Aranykapuról szóló 37 perces videómat,mivel ebben a témában nagyon sok kérdést kaptam tőletek és nagyon sokan megosztottátok velem az élettörténeteket! 

Igyekeztem minden kérdésetekre válaszolni ebben a bő fél órás videóban.

 


„2018 október végén írtam ehhez a képhez egy szöveget.

Azt érzem, hogy az Aranykapu tiszteletét és azt, hogy mekkora felelősség azt megnyitni és oda belépni, azt nagyon sokan, főleg a férfiak nem érzékelik.
Sokszor történik az meg, hogy egy nő megnyílik egy férfinak, befogadja őt aranykapuján az aranykelyhébe, a testébe és a szívébe, majd a férfi az együttlét után eltűnik, függetlenségét védve és a szabadságára hivatkozva, nem szeretne folytatást. „Én az elején szóltam, ne légy szerelmes” szövegre hivatkozva.

Ilyenkor a nők egy része ledöbbenve néz, az addig oly kitartóan udvarló és szépeket mutató erősnek és bátornak hitt férfit keresve… Igen, tényleg szólt az elején, végül is, igen, figyelmeztetett a férfi „Ne legyek szerelmes..”

De saját magam és más nő társaim nagy többségének életét ismerve is azt vallom, hogy ahhoz, hogy egy nő a punciját megnyissa, a szívét és egész lényét és lényegét is meg kell nyitnia. És amikor az aranykapun beengedi a férfi testét, vele együtt a szívébe és egész lényébe és lényegébe is beengedi a férfit. 
A megnyílás egy kozmikus nő részéről nem csupán testi, hiszen miközben megnyílik a nemes szerve, az alsó csakrái, megnyílik a nő szíve és megnyílik a a nő tudata és az egész lényébe engedi be a férfit.

Úgyhogy a váratlanul lelépő férfiember gyakorlatilag nem értelmezhető ebben a többdimenziós nyitásban. A nőnek sok nap, hét munka a megnyílás után visszazárni a testét, szívét és tudatát. És ha korábban szexuális bántalmazás áldozata volt a nő egy ilyen helyzetben, amikor az a férfi, akire azt hitte, hogy azért öleli és csókolja, mert szeretve van (és nem azért mert vágyva van csupán) rájön, hogy nincs szeretve, hanem elhagyva van, és könnyen bekapcsolhatnak korábbi szexuális bántalmazás alapérzései. Nem vagyok szeretve, nem vagyok értékelve, nem kellek, egyedül vagyok, kihasználtak stb.

Sok ilyen nőt támogattam az úton és sajnos én is megéltem ezt. Hónapokig tartó gyász és feldolgozandó folyamat ilyenkor értelmezni és elfogadni a helyzetet. Ezért újra megosztom e képet és október végi írásomat:

Legyetek Ti nők tudatosak és figyelmesek kinek nyitjátok ki lényetek és lényegetek és tudván, hogy ez a kapcsolódás mit jelent ez és mit hozhat. 
És legyetek Ti férfiak tudatosak és figyelmesek, hogy kibe bújtok és mit jelent ez és mit hozhat. 
Egymás mélyébe hatoltok és ezt nem lehet hirtelen megtagadni. Figyeljetek egymásra az együttlét után is.

Méltóságos lenne ha nem sérüléseket és fájdalmakat, hanem megértést és ölelést hozna mindenkinek a női és férfi együttlét, amelyben nem csak a megszerzés és a pillanatnyi öröm, hanem a felelősség és a szeretettel teli utógondozás és figyelmesség is benne foglaltatik.

Ez a kép és angol írás engem is írásra inspirált, ezt 2018 október végén ezt írtam:

„Sokat jelent és alap kellene, hogy legyen az, hogy megfelelő tisztelettel, szeretettel és megértéssel kapcsolódjunk a testünkhöz, a másik testéhez, mert ezáltal is a lelkünkhöz és a másik lelkéhez is kapcsolódunk. 

Kaput nyitunk mi nők, és kapun léptek be ti férfiak. 
És ez a kapu sok-sok kincset rejt, befogadó, meleg és rejtélyes… bevisz a végtelenbe, bevisz a női mélybe és a ti mélyetekbe is…
Viszont ez a kapu rengeteg emléket hordoz. Hordozza a szépet és a nehéz emlékeket is…
És a kapun beengedni valakit mérhetetlen bizalom. Valahol egyet is jelent áthatolhatóvá válni, és ezáltal védtelenné is. Kinyílásban nincs kétség és nincs kérdés.. 

Amikor nyitva van az Aranykapu… akkor kinyílik vele együtt a női lélek, a női szív is és az Aranyvesszőn keresztül mindent befogad. Egy másik lény mérhetetlen kincsét és megőrzött emléket. A szépet és a nehezet is…

Nagy felelősség kinyílni és nagy felelősség behatolni és belépni. Tiszta szándék, tisztelet, szeretet és figyelem kell ehhez a találkozáshoz.
Hogy senki nem használja és kihasználja a másikat, hanem mindegyik fél megoszt és átremeg ebben a közös megosztásban.

Együttléteitek során mélyen egymás rétegeibe léptek a nagy szent egységbe, a teremtésbe. Mint egy szakrális király és királynő.
És amikor kiléptek a kozmikus utazásból Ti gyönyörűséges férfiak, az Aranykapu a Ti emlékeiteket is hordozza, mindazt, amit Te bevittél.

És a kapu bezárul, de a szív és a női lélek nyitva marad és nem érti miért is van egyedül. Amikor megöleled igazán a nő lelkét és szívét és nem csupán az aranykapujára vágysz, akkor nincs egyedül utána senki sem.

Méltóságos, szakrális együttléteket, aranyozzátok be a szíveteket és ebben az aranyban találkozzatok a testetekkel, a lelketekkel, a szellemetekkel és a nagy kozmikus egységgel!”
MM 2018.10.28.

 

~~~

Aranykapuról szóló 37 perces videómat ide kattintva éred el.

 

A női sebek gyógyítása, a méhünk megtisztítása és feltöltése és az energiacsere elvégzése létkérdés minden Nő számára.

A „Női tanítások” 6 * másfél órás videójában ezt a témát is feldolgozzuk, sok más fontos női téma mellett. A videókban az elmélet mellett számtalan gyakorlat és meditáció található.
December végégig a 6 videó mellé két meditációm is ajándékba jár:

– Energia visszahívó meditáció
– Méh tisztítása és feltöltése meditáció

Ide kattintva tudod megnézni: https://eletorom-onismeretnoknek.hu/szakralis-noi-kor/

 

Ha még mélyebbre és még nagyobb tudatosságra és eszköztárra akarsz szert tenni, akkor a Szakrális Nővé válás útja – Papnői tanítások online képzést ajánlom!

 

Szeretettel,

Melinda

.

.


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .