ÁSZF.

Felhasználási feltételek:

I. SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

1. A http://eletoro-onismeretnoknek.hu/ oldal és minden aloldala – továbbiakban Élet Öröm oldal, Majoros Melinda és id. Majorosa József tulajdona.
Cégnév: Majoros József E.V.
adószám: 68004815-1-25

Székhely: 3630 Putnok, Vásártéri út 49.
Kapcsolat: melinda@eletorom-onismeretnoknek.hu

2. A megrendelések elektronikus úton megkötött szerződésnek minősülnek, melyek fizetési kötelezettséggel járnak a megrendelőre/vásárlóra nézve.

3. Az ingyenesen letölthető anyagok regisztrációja nem minősül szerződésnek, így fizetési kötelezettséggel sem járnak.

4. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a megrendelés véglegesítése gombra való kattintással, id. Majoros Józseffel és Majoros Melindával kötöd.
Székhely: 3630 Putnok, Vásártéri út 49. 
Kapcsolat: melinda@eletorom-onismeretnoknek.hu

5. A számlázás elektronikusan történik és a regisztrációkor megadott e-mail címre küldjük meg az elektronikus számlát. Papír alapú számlát nem áll módunkban kiállítani, sem postázni.

6. A panaszkezelés e-mailben történik. Bármilyen megoldandó helyzet, észrevétel jelzését erre az e-mail címre kell küldeni: melinda@eletorom-onismeretnoknek.hu

II. FIZETÉSI MÓDOK

1.) Elfogadott fizetési módok: előre utalás, vagy banki befizetés,

III. A FOGYASZTÓT MEGILLETŐ ELÁLLÁSI ÉS FELMONDÁSI JOGRÓL

1.) A SZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉSE ELŐTTI ESETBEN
A magánszemély fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, még a szolgáltatás teljesítése előtt. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot szöveges e-mailben kell jelezni a melinda@eletoro-onismeretnoknek.hu e-mail címre megküldve. A tárgymezőbe szerepeljen a „lemondás”, vagy „elállás”, a levél szövegében pedig a megrendelés időpontja, a megrendelő neve, és az a tény, hogy eláll a szerződéstől.
Összegezve: A zárt webfelült regisztrációja, és  letölthető fájlok hozzád való eljuttatása ELŐTT, bármikor elállhatsz a szerződéstől. Amint megérkeznek a letölthető fájlok az e-mail fiókodba, és amint megtörténik a regisztráció a zárt webfelületre, onnantól fogva megszűnik az elállás lehetősége, a teljesítés megtörtént.

A nem magánszemély, cégnévre/vállalkozásnévre kiállított számlát kérő ügyfeleket a törvény értelmében nem illeti meg a 14 napos elállás joga.

2.) A SZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉSE UTÁNI ESETBEN
Ebben az esetben a magánszemély, fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni. Az online képzések esetében a képzés megkezdésével – azaz a zárt oldalra történő regisztrációval – megszűnik az elállása joga, mivel a teljesítés megtörtént. Ha a postafiókodba megérkezett a fájlokat  tartalmazó e-mail, akkor már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ebben az esetben is a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik az elállás joga.

IV. SZERZŐI  JOGOK

Az Élet Öröm önismeret nőknek online és személyes tréningjeinek jogtulajdonosai: Majoros Melinda és id. Majoros József

V. ELÉRHETŐSÉGEK

melinda@eletorom-onismeretnoknek.hu

+36/20-411-7532


Adatvédelmi, adatkezelési szabályzat – Élet Öröm önismeret nőknek

1. Az Élet Öröm oldalán található anyagokhoz önkéntes feliratkozás révén lehet hozzáférni.

2. A feliratkozásnál az alábbi adatokat szükséges megadni:

– keresztnév, hogy nevükön tudjuk szólítani az Olvasókat
– email cím, hogy a kért anyagokat továbbítani tudjuk

3. Érintettek köre: azok az olvasók, akik szeretnének mélyebb és részletesebb információkat az önismeret és életvezetés témájában.

4. Az adatgyűjtés célja: az olvasó számára azon információk – és ezen információkhoz pluszban hozzákapcsolódó egyéb írások – eljuttatása, melyeket kérte.

5. Az ingyenes anyagainkat kérő olvasóink elektronikus marketing leveleket is kaphatnak az Élet Örömtől egészen a leiratkozásukig. A marketinget tartalmazó leveleket szezonálisan, és az aktuálisan induló képzések kapcsán küldjük ki.

6. Az adatkezelés időtartama: az Olvasó önkéntes leiratkozásáig, vagy az általunk történő regisztráció törléséig. Fenntartjuk a jogot, hogy előzetes indoklás nélkül töröljünk regisztrációt. 

7. Az Élet Öröm oldalon történt regisztrációkor megadott adatait az olvasó bármikor kérheti megtekintésre illetve kérheti azok módosítását, törlését.

8. Az önkéntes feliratkozás bármikor megszakítható. Minden levelünk legalján megtalálható leiratkozási link, mely segítségével egy kattintással megszüntethető a regisztráció.

9. Az Élet Öröm oldalon történő feliratkozáskor az elektronikus adatkezelést a Listamester nevű hírlevélküldő szoftverrel  végezzük. A Listamester hírlevélküldő üzemeltetője a Bithuszárok Bt. (2051 Biatorbágy, Damjanich u. 8.)

11. Regisztrációért ajándékba adott anyagainkat, kizárólag az Élet Öröm oldalon történt önkéntesen feliratkozott olvasóink számára szolgáltatjuk.

12. Az önkéntes regisztrációval épülő adatbázisunkhoz senki másnak nincs hozzáférése

12. Nem rendelkezünk és nem is fogunk rendelkezni vásárolt adatbázissal! Harmadik féltől nem szerzünk be olvasói adatokat.

12. A regisztrációkor megadott adatokat harmadik félnek, más vállalkozásnak vagy magánszemélynek nem adjuk át.

13. Az Élet Öröm oldalon értékesítéssel kapcsolatos adatkezelést is történik. Kizárólag az Élet Öröm ügyfeleinek adatait kezeljük, melyek a megrendelt szolgáltatás teljesítéséhez, és a számlaadási kötelezettség teljesítéséhez szükségesek. Ezen adatok a következők: Teljes név, email cím, telefonszám (csak rendkívüli esetekben történő egyeztetés céljából), számlázási adatok (Számlázási név, irányítószám, város vagy község, utca, házszám), ÁSZF és Adatkezelési elfogadása.

14. Az adatok megadása vásárlás esetén is önkéntes. Azonban a vásárlás véglegesítéséhez szükséges az adatbekérő űrlapon lévő „a mező kitöltése kötelező” mezők kitöltése. „a mező kitöltése kötelező” mezőkre azért van szükség, mert ezen adatok hiányában, nem tudnánk pontosan kitöltött számlát kiállítani.

Érvényes: 2017. január 26-tól, visszavonásig.