Adventi első ajándékom Neked ❤︎.

Szeretem az ünnepeket, amikor még inkább a Szeretet felé tudjuk fordítani a figyelmünket. 

 

Advent alkalmából szeretnék ajándékot adni Neked én is. ❤

 

Hoztam Neked egy értékes ajándékot, mely valódi örömöt és boldogságot ad Neked.

Tudom, hogy Nőként mennyire fontos az, hogy Lelkünk töltődni tudjon, testünk felszabadulhasson és meg tudjuk éni, hogy gyönyörű, szeretni való NŐK vagyunk!

Minden képzésemnek és tréningemnek az alapját képezi az önmagunk elfogadásának és szeretetének megélése. Mindezt nem a szokásos bulshit-en keresztül, hanem komolyan és mélyrehatóan tanítom.

A mostani ajándékom az Önszeretet, Fizikai és Lelki Egészség önfejlesztő csomagban lévő e-book, melyben rengeteg hasznos tanácsot adok mindez elsajátításához és megéléséhez.

 

Fogadd tőlem sok szeretettel! 


Kattints ide >> Önszeretet, Fizikai és Lelki Egészség

 


Ehhez a csomagomhoz tartozik két hanganyag is

 

– Önszeretet, Fizikai és Lelki Egészség megerősítések (18 perc) 

Ebben a hanganyagban pozitív megerősítések, rávilágító információk, és egy olyan technika van, mely felszabadítja elméd és tested teremtő erejét. Napközben bármikor meg tudod hallgatni, így a segítségével a teremtő és gyógyító erőidet fókuszba állítod és munkára fogod.
.

– Önszeretet, Fizikai és Lelki Egészség meditáció (15 perc)

Ebben a meditációban szintén pozitív megerősítéseket találsz és azt a technikát, mely felszabadítja elméd és tested teremtő erejét. Mindezeket egy mélyebb, relaxáltabb tudatállapotban fordíthatod a javadra.

 

Aki jelentkezik az Online női körvezető képzésemre, ajándékba megkapja a teljes önfejlesztő csomagot: a pdf-et és a 2 hanganyagot is.  😉 

Jelentkezéskor írd be a megjegyzés rovatba, hogy: Advent

 

 

Szeretettel,
MelindaU.i.: Ha még nem vagy feliratkozva az Élet Öröm hírlevelére, akkor javaslom minél előbb pótold, hogy ne maradj le az értékes ajándékokról, tanításokról, lehetőségekről >> Kattints ide és iratkozz fel!