Adventi első ajándék Tőlem – Neked.

Advent alkalmából szeretnék ajándékot adni Neked én is. ❤

Tudom, hogy Nőként mennyire fontos az, hogy Lelkünk töltődni tudjon, testünk felszabadulhasson és meg tudjuk éni milyen az önszeretet, hogy gyönyörű, szeretni való NŐK vagyunk!

Minden képzésem és tréningem alapját képezi az önmagunk elfogadásának és szeretetének megélése. Mindezt nem a szokásos bulshit-en keresztül, hanem komolyan és mélyrehatóan tanítom.

A mostani ajándékom az Önszeretet, Fizikai és Lelki Egészség önfejlesztő csomagban lévő e-book, melyben rengeteg hasznos tanácsot adok mindez elsajátításához és megéléséhez.

 

Fogadd tőlem sok szeretettel! 


Önszeretet, Fizikai és Lelki Egészség

 

Ehhez a csomagomhoz tartozik két hanganyag is

 

– Önszeretet, Fizikai és Lelki Egészség megerősítések – 18 perc 

Ebben a hanganyagban pozitív megerősítések, rávilágító információk, és egy olyan technika van, mely felszabadítja elméd és tested teremtő erejét. Napközben bármikor meg tudod hallgatni, így a segítségével a teremtő és gyógyító erőidet fókuszba állítod és munkára fogod.
.

Önszeretet, Fizikai és Lelki Egészség meditáció – 15 perc

Ebben a meditációban szintén pozitív megerősítéseket találsz és azt a technikát, mely felszabadítja elméd és tested teremtő erejét. Mindezeket egy mélyebb, relaxáltabb tudatállapotban fordíthatod a javadra.

 

Ha szeretnéd őket is megkapni ajándékba,

akkor jelentkezz az Ízig-vérig NŐ tréningünkre és fordítsd a javadra őket is.
Jelentkezéskor írd be a megjegyzés rovatba, hogy: Advent

 

Kattints ide és találkozzunk életed legélménydúsabb 2 napján!  😉 

 

Szeretettel,
Melinda