Blog
Access® tisztító mondat

09

júl

0

comm

Access

Category

Access® tisztító mondat .

Posted in: Access

Mi lenne, ha néhány egyszerű és fura kifejezés teljesen átformálná az életedet, mégpedig pozitív irányba? 🙂

Az Access® tisztító mondata energiákat hoz fel, és megtisztítja azokat.

Amikor valami nem működik az életünkben, annak az az oka, hogy nem vagyunk hajlandóak érzékelni, tudni és befogadni életünk valamely aspektusát, vagy lényünk egy csodálatos képességét. Az Access tisztító mondata kikerüli a logikus és sokszor akadályozó elmét, így tudatunk bevonásával tudunk működni, szabadon és korlátok nélkül. Az ereje abban a képességében rejlik, hogy ki tudja tisztítani azokat a rejtett dolgokat, amelyek úgy akadályoznak, hogy még csak tudatában sem vagyunk. Mindezt úgy, hogy nem kell újra átélned az adott helyzet fájdalmát, szenvedését! Hogy lehet ez még ennél is jobb? 😀 

 

Szóval, amikor felteszel egy kérdést, vagy valami olyasmire gondolsz, ami korlátoz téged, vagy nem működik neked, az felhoz egy energiát, amit meg tudsz tisztítani. Olyan ez, mint a számítógép töredezettségmentesítése. Feljön az energia, futtatod a Tisztító Mondat®-ot, és segítségével sokkal több tered lesz, hogy megteremts mindazt, amit választani szeretnél!

 

A Access® tisztító mondat így hangzik: “Helyes, helytelen, jó, rossz, POD, POC, mind a kilenc, rövidek, fiúk és túlontúl®”

 

Ezek az egyszerű és furcsa szavak alkotják az Access Consciousness® Tisztító mondat®-át. Ez egy könnyed eszköz, melyet emberek ezrei használják a világ minden táján arra, hogy örömet, egészséget, bőséget és végtelen lehetőségeket teremtsenek az életükben.

 

Mindenképp nézd meg az alábbi a videót, melyben Dean elmagyarázza és bevezet ennek a csodálatos technikának a rejtelmeibe!

(Ha nem indul el a magyar felirat, akkor a videónál jobb oldalt alul a kis fogaskerékre kattintva tudod beállítani.)

 

Az Access tisztítómondata varázslatosan működik 🙂

Felteszel egy kérdést, például az alábbit:

Mi akadályoz abban, hogy a vállalkozásom sikeres legyen?

Ez a kérdés felhoz egy energiát, egy érzést, egy minőséget – amit nem biztos, hogy meg tudsz nevezni – , amiben minden ott van, ami téged korlátoz a megvalósításban (energiák, érzések, hitrendszerek, a múlt félreértései, ítélkezések, rögzített nézőpontok..)

Ebben a pillanatban van egy választásod!

Tedd fel ezt a kérdést: Hajlandó vagyok-e megsemmisíteni és nem teremtetté tenni mindezt?
Ha a válaszod igen, akkor mond el a tisztítómondatot többször egymás után, amíg van energia a témán. Ez beemel egy olyan energiát, ami kitörli mindazt, ami eddig akadályozott téged a megvalósításban, a befogadásban.

A Access® tisztító mondat gyakorlatilag rengeteg kérdés rövidítve kódolva. Használd bátran, élj a segítségével! Az Access kezeléseim során mindig használom a tisztító mondatot. Segítek feltenni azokat a kérdéseket, melyek felszínre hozzák az elakadásokat, hogy utána ki lehessen tisztítani és nagyobb teret teremteni, egy új és szebb valóságot! 🙂

Gyere, próbáld ki Te is az Access Bars kezelést! Kattints ide!

Várlak sok szeretettel!
Melinda

 


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .