Blog
A változás, neked könnyű?

25

szept

0

comm

önismeret

Category

A változás, neked könnyű? .

Posted in: Access önismeret

A legtöbbünk viselkedésére jellemző, hogy vágyunk a változásra, sőt még beszélünk is róla. Mégis a félelmeink miatt megakadályozzuk magunkat abban, hogy válasszuk és bevállaljuk a változást. De ha a félelem teréből hajlandóak vagyunk átkapcsolódni a bőség terébe és lehetőség terébe, és elengedünk a korlátozó hitrendszereinkből, akkor ajtót nyithatunk a változásoknak az életünk akár több területén is – és mindezt képesek vagyunk könnyedén is megtenni.

Tudatosság, önismeret, Access Bars

Erre többféle módszert használhatunk, például fejleszthetjük az önismeretünket vagy a tudatosságunk és éberségünk növelése érdekében használhatjuk az Access Bars kezelést.

A nézőpontjaink megváltozása javít az önmagunkhoz való hozzáállásunkon, jobban fizető állást, az üzletünk növekedését eredményezi és általa bizony a szerelmi életünk minősége – párkapcsolat, intimitás, szexualitás – is kvantumugrás szerűen megváltozik.

Egy tudatosabb, boldogabb, szeretetteljes állapotban mindent megteremthetünk, amelyre addig csak vágyakoztunk. Minél nagyobb önismerettel rendelkezünk és minél kevesebbb a korlátozó – hamis – nézőpontunk, annál könnyedebben történik meg a változás.

Valósítsd, meg amit szeretnél!

Az önelfogadás fontos része a folyamatnak. Ha elismerjük magunkat és abbahagyjuk a saját magunk folyamatos megítélését, kritizálását azzal ajtót nyithatunk annak, hogy a vágyott jó dolgok felbukkanjanak az életünkben. Fontos: az önelfogadás nem azt jelenti, hogy beletörődök azokba a dolgokba, amik diszkomfort érzetet nyújtanak számomra, hanem az a folyamat, amikor felismerem, mi mindent értelmezte félre önmagammal és a világgal kapcsolatban. És ez elképesztő módon felszabadító! 😀 

Soha ne add fel, ne szállj ki!

Vannak napok, amikor nem megy minden olajozottan. Ez nem jelenti azt, hogy bármi is lenne, amit rosszul csinálunk. Jó példa erre a közlekedés ahol vannak helyzetek, amelyek a legbékésebb sofőrt is kihozzák a béketűrésből. Ilyenkor választhatjuk, hogy kiborulunk, és azt is hogy nyugodtak maradunk és megvárjuk amíg megoldódik a bosszantó forgalmi helyzet.  És ha még tovább akok menni, akkor bevetem az Accessben használatos eszközöket, amikkel a nézőpontokat és ezáltal az aktuális élethelyzetet tudom – könnyedén – alakítani. 

Törekedj ítéletmentességre!

Minél jobban elfogadjuk, magunkat, annál könnyebbé válik a többiek elfogadása is. A mások nézőpontjainak elfogadása segít az ítéletmentesség terében létezni és anélkül, hogy egyet kellene érteni vele, megérthetjük a mások cselekedeteinek mozgatórugóit. Minden bizonnyal mások is találnak bennünk nem feltétlenül szerethető tulajdonságokat. Azzal hogy mi magunk hajlandóak vagyunk, ítéletmentes térré válni ezzel megadjuk ennek a lehetőségét a mások számára is. Törekedjünk rá hogy mindenkiben meglássuk a jót. Az önmagunk ítélet nélküli elismerése megkönnyíti, hogy elismerjük a mások érdemeit is és empatikusabbá váljunk mindennel és mindenkivel szemben.

Legyél tudatosabb napról napra!

A növekvő tudatosság is egy fejlődési folyamat, amelyben egyénenként eljuthatunk az önelfogadás olyan szintjére amelyben könnyen elfogadjuk hogy mások mást választanak mint mi és nem feltétlenül kell ezzel egyetértenünk éppen elég ha elfogadjuk. Ez nem jó vagy rossz, nem helyes vagy helytelen.

A saját változásainkat igyekezzünk mindig magunkhoz mérni. Honnan indultunk, hol tartunk most, és ismerjük el a változást.

 


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .