A TEST – Alakítsd könnyedén Access eszközökkel

 

Sokat beszéltünk már arról, hogy a nézőpontjaink alakítják a valóságunkat, és ez igaz a testünkre is.

.

Annak ellenére, hogy ezt tudjuk, mégis valahogy olyan nehézkés ez a téma és nemigazán értünk el eddig ebben eredményt.

.

✅ November végén tartottam egy elméleti és gyakorlati estet – 2 és fél óra – mely során segítettem a résztvevőknek abban, hogy a testükkel és az önmagukkal kapcsolatos korlátozó nézőpontjaikat és hitrendszereiket fel tudják oldani. Megtanultak tőlem egy egyszerű gyakorlatot (testkezelést), amit könnyedén tudnak alkalmazni önmagukon. Sokat használtuk az Access tisztító mondatát és egyéb – igen hatékony – eszközét. 

.

Nem csak fogyás, nem csak méregtelenítés, hanem bizony a test formálása is könnyedén és örömmel (plasztika nélkül) történik.

Pl.:
– ahol lapos, ott gömbölyödik
– ahol lóg, ott feszesedik
– ahol kicsi, ott növekszik
– ahol nagy, ott kisebbedik


➡️ Most gondolj bele: reggel és este kb 10 perc energia futtatása magadon elhozza neked azt a változást, amire már régóta vágysz!

.

Lehet, hogy most hihetetlen számodra az, hogy napi 2×10 perc fekvés vagy ülés elég ahhoz, hogy a tested átalakuljon és megváltozzon, de mi lenne akkor, ha megengednéd magadnak a lehetőségét, hogy ez neked is igaz legyen?

.

Ha van olyan ismerősöd, aki számára szintén fontos ez a téma, akkor bátran küld tovább neki ezt a linket:  https://eletorom-onismeretnoknek.hu/a-test-alakitsd-konnyeden-access-eszkozokkel/ ❤️

.

A felvétel 2 és fél órás.
Jár mellé egy zárt facebook tagság, ahol plusz videó és segédanyag érhető el.
A felvétel és a facebook tagság 15.000 ft.


A rendeléshez kattins ide: https://listamester.hu/forms/6983/56028.html

 

Szeretettel! ❤️


Melinda