Blog
A te életed a te választásod. ✨

21

nov

0

comm

Access

Category

A te életed a te választásod. ✨ .

Posted in: Access

A te életed a te választásod. 
A te üzleted, a te sikered is a te választásod. ?
.
Egészen más eredményt fogsz elérni ha kétségbeesésből vállalkozol (netán talán szűkösségből) vagy ha bőség tudatosságból, éberségből vállalkozol.

Ha ki vagy akadva, ha el vagy keseredve, ha szűkösnek látod a lehetőségeidet, akkor olyan döntéseket fogsz hozni, amikkel szabotálni fogod az életedet, a sikeredet és megteremted mindazt, amitől félsz. ?

Te is tudod hogy milyen „eredményeket” fogsz elérni, ha ezt az attitűdöt huzamosabb ideig fenntartod.

 Bele fogsz vágni olyan dolgokba is, amikről érzed, hogy nem teremt nagyobbat. Kapcsolódni fogsz olyanokkal (próbálsz együttműködni velük) akik valójában hátráltatni fognak téged.
Egyre mélyebbre fog húzni ez a spirál ?, mígnem annyira kétségbeesel, hogy vagy kiszállsz és feladod, vagy végre megrázod magad és elkezdesz éberségből és tudatosságból teremteni.

Ha szeretnéd ezt az évedet úgy zárni, hogy sokkal jobban és könnyedebben érezd magad, mint év elején, és szeretnéd úgy indítani a 2020-as évedet, hogy nem csak reményekkel vagy tele, hanem olyan erős meggyőződésekkel, hogy:

„Igen, ez az évem hatványozottabban jobb lesz mint az előző!” ?

 akkor itt van az ideje annak, hogy a másoktól átvett korlátozó nézőpontokat, hitrendszereket elkezd feloldani, és egy olyan tiszta, stabil, téged támogató, előrevivő hitrendszer és meggyőződés bázist kialakítani, ami egy végtelen erőforrássá válik számodra.

Nincs mire várnod
A mai gondolataid és cselekedeteid fogják meghatározni a holnapod, a jövő éved és az egész életed minőségét. ?

Az életed a tiéd, és igenis jár neked, hogy csodálatos legyen. ?

 

Ha változtatnál a korlátozó nézőpontjaidon, ha felturbóznád az üzletedet, akkor várlak december 29-én 

http://eletorom-onismeretnoknek.hu/access-bars-tanfolyam/

 

Szeretettel,
Melinda

.

U.i.: Én a mai napig sajnálom, hogy anno másfél évet vártam arra, hogy beépítsem az életembe az Access eszközeit.
Ha azzal a másfél évvel beljebb lennék, rengeteg csalódást, fájdalmat, kudarcot megspóroltam volna magamnak, és az életem minősége még magasabb lenne ?

Tény, mióta napi szinten használom az Access eszközeit, olyan változások történtek, amik azelőtt elképzelhetetlenek voltak – mind a bőség, mind a vállalkozásom, mind a magánéletem területén. ???

Hálás vagyok magamnak azért, hogy választottam. ?

.
.

Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .