Blog
A születésnap misztériuma.

01

nov

0

comm

önismeret

Category

A születésnap misztériuma. .

Posted in: önismeret

A mai kultúrában a születésnapot elég sablonosan ünneplik az emberek. Ugyan egész évben várják ezt a napot, de amikor elérkezik, végig ürességet és hiányt éreznek (sokszor nincsenek ennek tudatában). Próbálják ezt a hiányérzetet bulikkal, hangos zenével, itallal és különféle ajándékokkal kompenzálni, de nem megy..

A megszületésünk napja elveszítette a valódi üzenetét, a valódi értékét.
.
.
Mi is történt/történik ezen a napon?
Ezen a csodálatos napon a lélek elkezdi valódi földi útját, elkezdi bejárni azt a csodálatos életutat, melyet kitűzött maga elé. (persze letérhetünk erről az útról és rosszul élhetjük meg, de az egy másik történet)
Szent dolog ez. Mélységesen szent és gyönyörű!
.
Minden egyes születésnapon a lélek újra emlékezik arra az álomra, mellyel a Földre érkezett. Újra nyitva vannak azok a kapuk, melyeken az emlékeket ébresztő energiák áramlanak.
.
.
Lelkünk hallja a hívó szót, érezzük a bennünk feltörő érzésekben.
.
Egész nap csak figyelünk, keresünk, várjuk a csodát… várjuk a következő ajándékba, a szülinapi tortában, a táncban, a barátokban, de nem találjuk… Nem is találhatjuk, hiszen kívül keressük, kívül ahol nem lelhetjük. A csoda bennünk van, a lényünk mélyén és csak akkor találjuk meg, ha kapcsolódunk önmagunkhoz, a természethez és az energiákhoz. 
.
Az az érzés, az a csodálatos, mindent átölelő, magasztos érzés, mely után vágyakozunk, a kapcsolódásban található meg, amikor kinyitjuk szívünket, szemünket és fülünket azokra a hangokra és energiákra, melyek összekapcsolnak minket az eredettel.
.
.
Hallgass a hívó szóra és tedd ezt a napot Szentté és Csodálatossá. Tégy olyan dolgokat, melyek valóban érted vannak, valóban rólad szólnak.
Ünnepeld az életedet, ünnepeld a testedet, mely most otthont ad neked.
Emeld az arcod a nap felé és hagyd, hogy átjárjon melege, éltető ereje.
Este engedd, hogy az éj csodája beburkoljon, a Hold és a csillagok elsuttogják neked titkaikat. Szóljon az egész nap az örömről, az ünnepről az élet csodálatáról! Kapcsolódj barátaiddal, szeretteiddel, had áramoljon köztetek a Szeretet.
.
.
Az őszi időszakot (és a Mindenszenteket, Halloween-t) szinte mindenki a fájdalomhoz, az elmúláshoz, a szomorúsághoz és a halálhoz köti. Pedig valójában nem csak ez tartozik ide. Mint mindenhol, itt is jelen van az egyensúly. Ebben az időszakban is születnek lelkek a földre, történik növekedés és kiteljesedés  /pl. ilyenkor is van növő hold és teli hold is :)/. 
.
A mai napon sokkal intenzívebben lehet megélni a misztikumot, mint máskor, jobban kapcsolódunk a finomabb síkokhoz, jobban kiélesednek érzékeléseink.
.
Számomra áldásos ezen idő, hiszen a kislányom is, és én is ebben a varázslatos időszakban születtünk! 🙂
.
Tény, hogy most intenzívebben van jelen az elmúlás, az elengedés és a befelé figyelés. Viszont mindannyian tudjuk, hogy mindig az a hangsúlyos az életünkben, aminek figyelemenergiát szentelünk.
.
.
Legyen csodálatos ez az időszak Neked is!
Szeretettel

Melinda


 
 

Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .