Blog
A pénz, mint tanítómester

02

ápr

0

comm

életmód

Category

A pénz, mint tanítómester .

Posted in: bőség életmód

„A pénz az egyik legnagyobb tanítómesterünk, az egyik legerősebb tükrünk. Megmutatja, hogy milyen az önértékelésünk és az önbecsülésünk. Minél jobban ismered magad és minél erősebb az önbecsülésed, annál könnyebben engeded a bőség áramlását az életedbe….

A mai világban a pénz az egyik legnagyobb motiváló erő, és az egyik legnagyobb tanítómester. Kíméletlenül rámutat az összes hiányosságunkra, rossz szokásainkra, negatív hitrendszereinkre, önkorlátozó programjainkra….

A pénz energia, melyet te magad teszed valamilyenné, ugyanis te teszel hozzá vagy pozitív, vagy negatív előjelet. És ennek az előjelnek megfelelően fogod őt megtapasztalni.

Milyen összetevőkből áll a bőség receptje?

1. Önismeret
2. Önértékelés
3. Önbecsülés
4. Önszeretet
5. Öngondoskodás
6. Ősbizalom
7. Tudatos gondolkodás
8. Helyes “napi rutinok”
9. Helyes időgazdálkodás
10. Halogatás mentes élet
11. …
12. …
13. …

.

Az, hogy életedben hogyan áramlik a pénz, és milyen minőségeket képvisel, megmutatja, hogy mennyire vagy tudatos és hogy hol állsz az aktív teremtő erőid mozgósításában. Vagyis a személyes teremtőképességedről kapsz visszajelzést.”

A fenti részletet a „Bőségtudat, gazdagság, kapcsolatom a pénzzel” önfejlesztő csomagban lévő e-bookból emeltem ki: 

A hatékony megerősítésekkel és a jól feltett kérdésekkel könnyű dolgozni. Öröm és felszabadultság a kísérője annak, amikor megszabadulsz a régi, negatív meggyőződésektől és hitrendszerektől.
Csak azért, mert anno valamikor elhittél és magadévá tettél egy negatív meggyőződést és akadályozó gondolatot önmagaddal, az életeddel és a világgal kapcsolatban, még nem jelenti azt, hogy az igaz is volt.

 

Ha változást akarsz az életedben, a pénzügyeidben, akkor tenned kell érte!
Ahogy eddig gondolkodtál és cselekedtél, annak az eredménye az, amit ma élsz.


Változtasd hát meg a gondolataidat és cselekedeteidet,
hogy új tapasztalásaid legyenek!

 

Minden nap hallgasd meg – akár többször is – a „Bőségtudat, gazdagság, kapcsolatom a pénzzel” önfejlesztő csomagban lévő támogató, megerősítő hanganyagot, és minden este hallgasd meg a meditációt is! Olvasd el többször az e-bookot, mélyítsd a tudatásodat és a mindennapi pozitív rutinjaidat! Meglásd, eredményre vezet!
Kattints ide és regisztrálj >> „Bőségtudat, gazdagság, kapcsolatom a pénzzel”

Szeretettel,
Melinda


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .