Blog
A misztikus kristályok

24

márc

0

comm

csakrák

Category

A misztikus kristályok .

Posted in: csakrák

Kristályok, misztikus, csodálatos „kövek”.

.
Nincs olyan ember, akire ne lennének hatással, akit ne bűvölnének el.

A kristályok, ásványok gyógyító és misztikus célokra való használata egyidős az emberiséggel, népszerűségük máig töretlen.

A Föld teremtette őket és mivel a kő növekedése roppant lassú, ezért türelmesek és hűségesek a végtelenségig. Ugyanúgy mint a víz, a kristály is hihetetlen emlékezőképességgel rendelkezik, és időtlen tudást képes magában őrizni. A kristályunk a barátunkká, segítőnkké válik, szeretetreméltó ismerős lesz belőle. Ha szeretjük, viszont szeret bennünket.

A kristályok áldásos hatását, energiáját, tudását többféle módon és céllal a javunkra fordíthatjuk. Hatnak ránk fizikális, mentális és spirituális szinten is. Hatással vannak egész lényünkre.Szinte tudattalanul vonzódunk hozzájuk, vágyunk arra, hogy megérinthessük őket, magunkon hordhassuk őket, hogy megkapjuk a bennük őrzött tudtást, a bennük rejlő gyógyító energiákat.

Ha szeretnéd megtanulni, hogy miként lehet a kristályok segítségével tisztítani és feltölteni a csakrákat és az aurát, akkor kattints ide >> Csakra és auratisztítás

Az, hogy a kristály energiája, rezgése milyen hatással van ránk, pontosan tükrözi azt, hogy milyen tulajdonságot, érzést és erőt szeretnénk birtokolni, mihez kérünk tudattalanul információt, segítséget, erősítést. Ezért is van az, hogy vannak kristályok, melyekhez nagyon vonzódunk, nagyon szeretjük őket, és vannak kristályok, melyek kevésbé érintenek meg, sőt talán nem is tetszenek.

 

Hogyan hatnak?

A tudománynak köszönhetően ma már tudjuk, hogy a kristályoknak kristályszerkezetükből és ásványi-anyag tartalmukból adódóan saját rezgésük van. Minden kristálynak megvan a saját rezgése, mely szabályos és állandó. Testünknek és egészséges szerveinknek is van egy sajátos, szabályos rezgése, ezeket a rezgéseket orvosi műszerekkel már régóta mérni tudják (pl. EKG, EEG) és használják a biorezonancia terápiában. Ha testünk egészséges működése felborul (betegség, lelki problémák), akkor szükségessé válik egy külső forrás, ami újra megmutatja a szabályos ritmust. Testünk több mint 70 %-a víz, és mint tudjuk a víz kiváló információ tároló és hordozó. (Masaru Emoto: A víz üzenete) A kristály átadja rezgését a testünknek és az a szervünk, melynek saját rezgése legjobban hasonlít, vagy egyezik ezzel a rezgéssel, igazodik hozzá és így újra egészségessé válik általa.

Azonban tudnunk kell azt is, hogyha továbbra is folytatjuk azt az életmódot, mely megbetegítette a testet, akkor hiába segítenek a kristályok, mi magunk generáljuk újra és újra testünkben a diszharmóniát és a betegségeket. 

 

Hogyan válasszunk kristályt?

SAMSUNG DIGITAL CAMERASokan a csillagjegyük alapján keresnek kristályokat. Ha tényleg azt a kristályt akarjuk megtalálni, mely nekünk tud segíteni, akkor nem ennek kellene az első helyen állnia. Fontos, hogy mindenki saját magának válasszon kristályt. A tapasztalat azt mutatja, hogy mindenki pontosan megérzi, hogy mely kristályra (rezgésre) van szüksége. Tedd próbára magadat, menj el egy kristályboltba és állj meg a marokkövek felett, majd nézz végig rajtuk, és az első gondolat, érzés, „tekintet megakadásra” válassz ki egyet. Lehet, hogy nem fog tetszeni a színe a formája, nem is igazán tudod megmagyarázni, hogy miért azt választottad.

Aztán kérj segítséget az eladótól, kérd meg, hogy nézzétek meg a könyvükben, hogy mire hat és meg fogod tapasztalni, hogy tényleg azt a kristályt választottad ki, melyre igazán szükséged van!

Sok esetben a kiválasztott kő kézben tartása során meleget, bizsergést, lüktetést érzünk.

Szóval elsősorban hagyatkozzunk a megérzésünkre de azért ne essünk át a ló túlsó oldalára (vagyis ne váljunk impulzusvásárlóvá). Mindig tartsuk meg a helyes egyensúlyt.

Ezen felül célzottan kereshetünk is kristályt egy adott problémára, de választhatunk szín alapján is (ennek is oka van). Ha ajándékként vesszük, hagyatkozzunk a színre és az esetleges problémára, vagy marad a horoszkóp (az igazi horoszkóp pontos adatok alapján, egyénre szabottan készül).

 

A 7 legfontosabb kristály

Többször olvashattad már itt, az Élet Örömnél, hogy mennyire fontos az energiarendszerünk helyes működése. Ezalatt a csakrákat és az aurát értem. Mindegyik csakránk több szervhez kapcsolódik, ezért oda-vissza hatnak egymásra. Nagyon fontosnak tartom, hogy tudatosan gondozzuk önmagunkat és csakráinkat.


Nézzük hát a 7 kristályt

 

Vörös jáspis

SAMSUNG DIGITAL CAMERAErősíti és tisztítja a Gyökércsakrát, segít a földelésben és a testtudatosságban. Tisztítja a vért. Fejleszti az erőt, a bátorságot, segít a félelmek legyőzésében. Jó energiaátvivő és megtanítja elfogadni a másoktól érkező segítséget. Megnyugtatja és lecsendesíti a lélek viharait. Az egyik leghatékonyabb nyugtató kő. Segít koncentrálni, akkor is, ha éppen stressz helyzetben, vagy veszélyben vagyunk. Hatékonyan segíti a Tűz elemhez való kapcsolódó mágikus rituálékat. Védelmez.

Gyökércsakrához tartozó testrészek, szervek: láb, térd, csontok, gerinc, fogak, köröm, vastagbél, vér

Ha Gyökércsakránk nem működik megfelelően, akkor ezek a testrészek betegedhetnek meg, illetve működésük nem lesz tökéletes. Ilyenkor alakulnak ki aranyeres panaszok, izületi bántalmak, bélgyulladások, fogbetegségek, gerincpanaszok, izomgörcsök, lábfej torzulások, bütyök, bokasüllyedés, elhízás székrekedés, isiász, térdproblémák


 

Karneol 

SAMSUNG DIGITAL CAMERAErősíti és tisztítja a Szakrális csakrát. Segíti, hogy pozitívan tudjuk megélni az érzelmeinket, megszabadít a szégyenlősségtől, merevségtől. Segít a női hormonális egyensúly fenntartásában. Serkenti a kreatív energiákat. Segít feloldani az önsajnálatot és önpusztítást. Tele van életerővel.

Szakrális csakrához tartozó testrészek, szervek: petefészek, petevezeték, méh, nemi szervek, vese, hólyag, keringési rendszer, hormonrendszer, részlegesen a vékonybél és a gyomor

Ha Szakrális csakra nem működik megfelelően, akkor ezek a testrészek betegedhetnek meg, illetve működésük nem lesz tökéletes. Ilyenkor alakulnak ki nemi betegségek, hormonbetegségek és folyadékháztartással kapcsolatos gondok, méhvel, petefészekkel, menstruációval, herével és prosztatával kapcsolatos problémák. Ide tartozik még a felfúvódás, a bélgörcs, a gyomornyálkahártya-gyulladás, a hízás a hasra, a hólyaggyulladás és az impotencia is.


 

Citrin

SAMSUNG DIGITAL CAMERAErősíti és tisztítja a Napfonat csakrát. A nap erejét hordozza. Az élet minden szintjén energiával tölt fel. Segít a belső erők felélesztésében az akaratunk használatában. Elősegíti a saját erőnk megtartását és a negatív erők távoltartását.  Erősíti az önbizalmat. Segíti az érzelmek, hangulati ingadozások és az indulatok kezelését. Hatékonyan tisztít és regenerál. A bőséget hozó kristályok közé tartozik. Ösztönzi a pozitív beállítottság fejlődését és segít az optimista hozzáállásban.

Napfonat csakrához tartozó testrészek, szervek: gyomor, hasnyálmirigy, máj, epehólyag, rekeszizom, vékonybél

Ha a Napfonat csakra nem működik megfelelően, akkor ezek a testrészek betegedhetnek meg, illetve működésük nem lesz tökéletes. Ilyenkor alakulnak ki emésztési problémák, gyomorfekély, cukorbetegség, hasi elhízás, máj betegségek, rekeszizom-problémák, epebajok.

Lelki síkon megjelenhetnek szorongásos panaszok, dühkitörések, hisztériás hajlamok, kisebbrendűségi komplexus, szégyenlősség.


 

Rózsakvarc 

SAMSUNG DIGITAL CAMERAErősíti és tisztítja a Szívcsakrát. Enyhíti a féltékenységet, a rosszindulatot és a mások iránti érzéketlenséget. Segíti a szív megnyitását, a szeretet megélését és a megbocsátást. Fogékonnyá tesz a szépség és a művészetek iránt. Megkönnyíti elfogadni mások szeretetét. Megnyitja viselőjét a szeretet érzéseinek megértésére és befogadására. Segít elfogadni önmagunkat, segít megnyílni az önszeretet előtt.

Szívcsakrához tartozó testrészek, szervek: tüdő, szív, szívburok, vérerek, kezek, karok

Ha a Szívcsakra nem működik megfelelően, akkor ezek a testrészek betegedhetnek meg, illetve működésük nem lesz tökéletes. Ekkor olyan betegségeket alakulhatnak ki, amelyek az elfogadásra való képtelenséggel, a keserűséggel és a fel nem dolgozott érzésekkel függnek össze. Immungyengeségből eredő panaszok: például az allergia, az asztma, az ekcéma, az AIDS, a rák, a gyakori fertőzések a szív- és vérnyomáspanaszok, keringési problémák, tüdő panaszok.

Lelki síkon megjelenő zavarok: depressziós tünetekben, egoizmusban, túlzott keménység, ellenségeskedés.


 

Szodalit

SAMSUNG DIGITAL CAMERAErősíti és tisztítja a Torokcsakrát. Megkönnyíti az önkifejezést, a beszédet, fejleszti a művészeti készségeket. Segíti a torok megbetegedésének enyhülését. Segíti a hallgatást, ezáltal meghalljuk a belső és külső hangokat is. Felerősíti, koncentrálja a belső kreativitásunkat és kifejező képességünket. Felerősíti belső ösztönös intuícióinkat és hozzásegít minket a megvalósításukhoz. Realitások közé szorítja vágyainkat, gondolatainkat. Segíti a munkánkat és a hivatásunkat.

Torokcsakrához tartozó testrészek, szervek: nyak, váll, száj, nyelv, fül, gége, hangszálak, nyelőcső, légcső

Ha a Torokcsakra nem működik megfelelően, akkor ezek a testrészek betegedhetnek meg, illetve működésük nem lesz tökéletes. Ilyenkor alakulhat ki asztma, megfázás, rekedtség, torokfájás, köhögés, bronchitis, fülproblémák, mandulagyulladás, nyakfájdalmak, nyelvproblémák, pajzsmirigyproblémák, sclerosis multiplex, valamint közvetve száj- és tüdőproblémák


 

Ametiszt

SAMSUNG DIGITAL CAMERAErősíti és tisztítja a Homlokcsakrát. Segíti a meditációban való elmélyedést. Támogatja a belső látást és eloszlatja a gondolkodás okozta nehézségérzetet. Erősíti az akaratot, javítja az alvás minőségét. Erős tisztító kristály. Segít ráhangolni saját szellemünket, lelkünket a gyógyulás folyamatára. Rávilágít a testi-lelki betegség gyökerére, megérteti a kiváltó okokat, így sokkal hatékonyabbá, gyorsabbá teszi a gyógyulást.

Homlokcsakrához tartozó testrészek, szervek: szem, orr, fül, homlok

Ha a Homlokcsakra nem működik megfelelően, akkor ezek a testrészek betegedhetnek meg, illetve működésük nem lesz tökéletes. Ilyenkor alakulhat ki látászavar, szembetegségek, vakság, melléküreg-problémák, fül betegségek, orr problémák

Rengeteg lelki és szellemi probléma köthető a homlokcsakra blokkjaihoz: tanulási nehézségek, feszültség, paranoia és szorongás, rémálmok, fejfájás, összpontosításra való képtelenség, a szellemi megértés vagy tisztánlátás hiánya, illetve a minden újtól elzárkózás.


 

Hegyikristály

SAMSUNG DIGITAL CAMERAErősíti és tisztítja a Koronacsakrát. Kitisztítja a használója, viselője gondolatait. Feltárja a legbelsőbb, legtisztább gondolatainkat.A megfelelő módon felfűzött és felszentelt hegyikristály talizmán véd a mágikus rituálék közben. Kialakítja életünkben az egyensúlyt. Védelmez.

Koronacsakrához tartozó testrészek, szervek: tobozmirigy, agykéreg, központi idegrendszer

Ha a Koronacsakra nem működik megfelelően, akkor ezek a testrészek betegedhetnek meg, illetve működésük nem lesz tökéletes. Ilyenkor alakulhat ki depresszió, elidegenedés, zavarodottság, unalom, apátia, képtelenség a tanulásra, pszichózisok, Parkinson-kór, bénulás, kórosan eltorzulhat a személyiség.

 

A kristályokról és azok programozásáról részletesen beszélek a Csakra és auratisztítás tanfolyamon.
Részleteket itt találod >> https://eletorom-onismeretnoknek.hu/csakra-es-auratisztitas-tanfolyam/

A kristályainkkal kialakított kapcsolat mindig egyéni, ezért légy türelmes és adj időt magadnak. A fent említett 7 kristályon kívül bátran keresd meg azokat, melyek Téged támogatnak, segítenek. 

Szeretettel,
Melinda


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .