Blog
A hitelesség

10

szept

0

comm

önismeret

Category

A hitelesség .


A mai női körvezető képzésen egy igen fontos téma került felszínre: mégpedig a hitelesség

Onnan indult el az egész, hogy megkérdeztem: 
Mennyiért tartanád a női körödet?”
A válasz 3.000 forint volt.
Vissza kérdeztem: 
„És milyen érzések vannak benned, szerinted hányan jönnének el hozzád 3.000 forintért?”
Ezt azért kérdeztem meg, mert éreztem az illető hölgy energetikájából, hogy ellenállás van benne, és nem meri/tudja befogadni ezt a lehetőséget.
 .
Bizony nagyon sokan itt véreznek el az önmegvalósítás útján.
 .
Miért?
Az illető érzi a hívást, megtalálja azt a formát, amiben ki tud teljesedni, meg van hozzá minden adottsága, de a bőség és a pénz energiáját nem meri/tudja befogadni, és ezáltal szabotálja a kiteljesedését az adott területen, hiszen kudarcok és csalódások fogják érni.
 
Aztán mondtam a hölgynek, hogy azt látom és érzem nála, hogy jelenleg 1.500 forint az, amit be tud fogadni, amit meg tud engedni magának, és ezért az összegért tényleg eljönnének hozzá annyian, ahány főt szeretne.
Először itt is felszínre jött egy ellenállás, hiszen a tudatos elméjével felfogta, hogy ez irreálisan kevés ahhoz képest, amennyit ő adni fog.
Majd megkértem megint, hogy most nézzen a gondolatai mögé és figyelje az érzéseit.
Ahogy befelé figyelt, fel is ismert, hogy bizony-bizony más van benne érzés ügyileg, mint gondolatilag. Tehát szabotálni fogja önmagát, és amit a tudatos elméjével eltervezett, azt érzés és rezgés szinten kudarcba fogja fojtani.
 .
Aztán megkérdeztem azt, hogy:
„Mi kellene ahhoz, hogy egy alkalomért 6.000 forintot tudj elkérni?”
Erre az infóra is jó sok érzés, ellenállás és blokk jött felszínre. Több dolgot is átbeszéltünk, mint például mennyit ér a tudása, az ideje, mennyire tartja önmagát, stb., szóval azokat a fontos területeket, amik a pénz a befogadását segítik. Ahogy haladtunk egyre mélyebbre a témában, egyszer csak felszínre jött egy igen erős akadály, mely közte és a vágyott árazás között állt, ez pedig a hitelesség volt.
 .
Ez a másik sarkalatos pont, ahol nagyon sok ember elcsúszik az önmegvalósítás útján.
Miért?
Azért, mert nagyon sokan úgy gondolják, hogy csak akkor vagyok hiteles, ha már gondtalanul élek, ha nincs problémám, és abban a témában, amiben segítő kezet akarok nyújtani, tökéletes vagyok.
Tehát ha női körvezető akarok lenni, akkor teljesen egészséges, gyönyörű, magabiztos kisugárzással rendelkező nőknek kell lennem, aki keni-vágja az összes női témát, tökéletes partner az ágyban, mindig vonzó és kívánatos, állandóan vidám és elégedett.
De ez nem így van!
Nem attól vagyok hiteles, hogy tökéletes vagyok, hanem attól vagyok hiteles, hogy valóban a szívemből jön a hívás arra a témára, amit felvállalok. 
Tehát ha női kört szeretnék vezetni, akkor úgy leszek hiteles, hogy felvállalom az eddigi utamat, nehézségeimet és megéléseimet, és azt, hogy ebből az helyzetemből, ahol most vagyok, nyújtok segítő kezet, és adom át az általam át- és megélt tapasztalatokat. 
 .
Tehát a hitelesség a valódi, belső elvhívásból fakad. Amikor azért csinálom, mert arra van az utam és nem azért, mert az adott dolog által akarok valakivé válni, az által akarok bevételhez jutni, az által akarok híres lenni stb. Persze ezek, mint plusz hozadékok meg fognak jelenni, és rendjén is van így! 🙂
 .
Ha te is érzed, hogy elakadtál a választott hivatásodban, akkor nézd meg, hogy mi a valódi oka annak, hogy kudarcok érnek!
Tedd fel magadnak a kérdéseket, és figyeld az érzéseidet!
 .

Köszönöm a mai csodálatos felismeréseket és gyógyításokat a Női Körvezető képzésnek és Eszternek! 
Igazán csodálatos energiákat, tudást, tapasztalást és női minőségeket hordozol magadban!

 .
Köszönöm, hogy elolvastad a gondolataimat!
 .
Élet Öröm - Majoros Melinda
Szeretettel,
Melinda

Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .