A FOGYASZTÓT MEGILLETŐ ELÁLLÁSI ÉS FELMONDÁSI JOGRÓL.

A FOGYASZTÓT MEGILLETŐ ELÁLLÁSI ÉS FELMONDÁSI JOGRÓL

 1.) A SZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉSE ELŐTTI ESETBEN

A magánszemély fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, még a szolgáltatás teljesítése előtt. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot szöveges e-mailben kell jelezni a melinda@eletoro-onismeretnoknek.hu címre küldve. A tárgymezőbe szerepeljen a „lemondás”, vagy „elállás”, a levél törzsébe pedig a megrendelés időpontja a megrendelő neve, és az a tény, hogy eláll a szerződéstől. Összegezve: a letölthető fájlok és az online leckék, videók linkjeinek hozzád való eljuttatása ELŐTT bármikor elállhatsz a szerződéstől. Amint megérkezik az online leckék linkjét tartalmazó levél, onnantól fogva megszűnik az elállás lehetősége.

A nem magánszemély, cégnévre/vállalkozásnévre kiállított számlát kérő ügyfeleket a törvény értelmében nem illeti meg a 14 napos elállás joga..

2.) A SZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉSE UTÁNI ESETBEN

Ebben az esetben a magánszemély, fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni. Ha a postafiókodba megérkezett a fájlokat, valamint az online leckékhez, videókhoz hozzáférést biztosító linkeket tartalmazó e-mail, akkor már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.