Blog
4 + 1 tipp a szervezet tavaszi nagytakarításához!

29

márc

0

comm

életmód

Category

4 + 1 tipp a szervezet tavaszi nagytakarításához! .


A tavasszal megérkezett a testi-lelki nagytakarítás ideje is.

Bizony testednek és lelkednek is ugyan úgy szüksége van a nagytakarításra, mint a házadnak, lakásodnak. Söpörd ki a méreganyagokat és fáradt energiákat a szervezetedből, és élvezd egészségesen a cirógató tavaszi napsütést!

4+1 TIPP

1. Ne aszalódj a négy fal között, menj ki a szabadba és szívd magadba a természet erejét!

Ősszel és télen könnyű kifogásokat gyártani, hogy miért is nem hagyjuk el a lakásunkat… De most már nem élhetsz velük.  😉 Itt a jó idő, tessék kimozdulni otthonról! A szabadban folytatott mozgás mind a testednek, mind a lelkednek jót tesz, úgyhogy ne spórolj velük! Kösd össze közösségi mókával, hívd el a barátaidat, és élvezzétek a szabad ég alatt végezhető játékokat, mozgásokat. Meglátod, sokkal jobb kedvre derültök!

Űzd ki a telet a szervezetedből is!

2. Ne csak egyél, igyál is zöldséget!  😉 

A gyümölcsleved vagy smoothie-d mellé a turmix gépe  pakolj egy-két répát, vagy néhány levél salátát. Nem csak egészséges és nélkülözhetetlenül fontosak a zöldségek, hanem velük változatosabbá, és könnyebbé is tudod tenni az italod!

3. Ne félj a táplálék-kiegészítőktől!

Mire eljutunk a tavaszig, addigra elég erőteljesen a szervezeted: nyugodtan vigyél be egy extra adag C-vitamint és magnéziumot, nem fog ártani! + Találd meg azt a táplálék kiegészítő komplexumot, ami számodra a legjobb és szedd rendszeresen.

4. Étkezz színesen és vegyesen!

Ahogy megérkezik a tavasz, úgy érkeznek meg fokozatosan a friss zöldségek a boltok polcain. Tudatosan állj meg előttük és válogass össze minél sokszínűbb variációkat. Fontos, hogy minden nap egyél többfajta zöldséget, gyümölcsöt!

+1 Szánj időt magadra, az érzéseidre, a gondolataidra!

Minden nap tudatosan teremts időt magadnak a befelé figyelésre, ahol az érzéseiddel és gondolataiddal foglalkozol. Meditálj, relaxálj napi 5-10 percet és adj lehetőséget magadnak arra, hogy nyugalomban légy és meghalld a saját belső hangod. Ez a technika remekül oldja a feszültséget és, elűzi a depressziót, javítja a koncentrációt, és segít rátalálnod valódi önmagadra.

Mindezeket spékeld még meg egy olyan tudatossággal és rutinnal, ami fénysebességgel repít az egészséges önmagad felé.

Kattints ide és nézd meg!

Méregteleníts jól és hatékonyan 


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .