Blog
Mitől ‘Szakrális’ a Nő?

22

dec

0

comm

női önismeret

Category

Mitől ‘Szakrális’ a Nő? .

Posted in: női önismeret

Mitől ‘Szakrális’ a Nő?
(Szakrális=Szent)

Biztos te is sok helyen olvastad, hallottad már azt, hogy ’női szakralitás’, ’szakrális nő’.

De vajon mitől ’Szakrális’ egy nő?

* Úgy születik?
* Azzá válik?
* Kiérdemli?
* Beavatódik rá?

Mindegyik!

Úgy születik:

Minden nő léténél fogva szent, azaz szakrális. Szakrális azért, mert önmagában hordja az életadás képességét. Képes megfoganni, testébe és energiarendszerébe fogadni a láthatatlan világokból egy másik lelket, így nyitva neki teret a fizikai létben való megnyilvánulásra. Minden nő Szakrális nő, függetlenül attól, hogy született-e gyermeke vagy sem.

Azzá válik:

Vannak folyamatok, melyeket ha vállalunk és önként végig megyünk rajta, akkor az így megélt tapasztalás által válunk Szakrális nővé.
Pl.:.: Életet adni és saját testünkből táplálni, életenergiát átadni, szent dolog. Ezért minden nő, aki testéből táplálja gyermekét, egy újabb szakrális minőséget kap.

Kiérdemli:

Bizonyos élethelyzetek által kiérdemelünk egy újabb szakrális minőséget. Ez egyénenként változhat, de vannak olyan élethelyzetek, amik globálisan jellemzik a női létet, mint megmérettetések.

Beavatódik:

Általában ez már a későbbi életszakaszra tevődik, de vannak speciális helyzetek és életek, ahol már gyerekkortól jelen vannak ilyen beavatások.

Az, hogy az eredendő, születésünk által hozott Szakrális női minőségen kívül még hányat emelünk be a női létünkbe, rajtunk múlik.

Tudd: Minél többel kapcsolódsz, egyesülsz, annál inkább kiteljesedsz, mint ragyogó, önazonos, boldog Nő.


Szeretettel,
Melinda


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..