Szerelem, boldogság, egymásra találás

 

Női kör a SZERELEMÉRT 

.

Két gyötrő kérdés:

I. Miért nincs párkapcsolatom?

II. Eddig miért ment tönkre az összes kapcsolatom?.


Nőként sokan vágyunk arra, hogy a párkapcsolatunkban szenvedélyes/lángoló legyen a szerelem, meg legyünk becsülve, tiszteljenek és őszintén felvállaljanak minket mindenki előtt, és minden körülmények között.

Vágyunk rá, de nagyon ritkán jut osztályrészünk ezekből.
Vajon miért??? ….

Amikor egyedül vagyunk, akkor az első 3 kívánságunk között az szerepel, hogy legyen párunk/szerelmünk, akivel kiteljesedhetünk. Mégis sokunk nagyon nehezen talál párt, olyan párt, akiért igazán tudunk lángolni.
Vajon miért??? ….

.

Olyan helyeken vannak az elakadások és blokkok, amikre nem gondolunk, és mivel nem gondolunk, ezért nem is tudunk rajtuk változtatni. Ennek pedig az a következménye, hogy újra és újra ugyanazokat a köröket futjuk, és egyre több fájdalmat, sebet és csalódást gyűjtünk be. Megkeseredünk, csúnyának és nem szerethetőnek érezzük magunkat. Olyan valakinek, akinek nem jár a szerelem, a csodálat, a tisztelet és a szenvedélyes szexualitás.


Megoldások és a válaszok a kérdéseidre!

6 videó, mely alapjaiban megváltoztatja az életedet a jó irányba!

Ezeknek a blokkoknak az oldásáról, energetikai, méh és szívtér gyakorlatokról szól az a 6 videó, melyet a női körök alkalmával vettünk fel. A 6 találkozó során feltártuk, gyógyítottuk és újra egésszé tettük a sérüléseket elszenvedett területeinket, hogy kiteljesedett Királynőkként jelenjünk meg a világban. Szabadon, szenvedélyesen, gyönyörűen és női erőinkben virágozva.

.

Miről szól ez a 6 videó???

.

Első videó: A test, mint egész. -> Nézz tükörbe: Választanád önmagad párnak?
Ezt a témát boncolgatjuk jó alaposan. Kérdések, felismerések, megoldások

Amikor megszületett bennem ennek a Női körnek az energetikája, még nem tudtam, hogy online formában is elérhetővé kell majd tennem. 1 nappal a Női kör indulása előtt történt az, hogy többen jelezték felém, hogy nagyon szeretnének jönni, de nem tudnak minden alkalommal velünk lenni, vagy nagyon messze vannak és nem tudnak feljönni Pestre. Ekkor jött fentről az impulzus, hogy felvételt kell készíteni, és teret kell nyitni arra, hogy még többen elérhessék ezen tanításokat.
Gyorsan ki is írtam a közösségi oldalamra, hogy szükségem lenne egy kamerára és láss csodát, 1 órán belül meg is érkezett a pozitív válasz, hogy a női kör indulása előtt megérkezik a kamera! 🙂 Juhéj!!! 🙂
Viszont nem volt alkalmunk arra, hogy kipróbáljuk és leteszteljük a kamerát, emiatt az első  felvétel minősége nem lett a legtökéletesebb. Viszont a második alkalommal készült hanganyagot, ajándékba adom.

Második videó: A medence és a női szervek fizikai szinten.
Többek között beszélünk az önvizsgálatról; szexualitásról és egyéb nagyon fontos témákról.
Részletesen átveszünk mindent, amit a gátizmokról tudni kell.
A videó második felében olyan gyakorlatokat adok át, mely gyógyítja és helyre állítja a medence területét.

.

Nézz bele a videóba!

.

Harmadik videó: A női mell. 
Szintén a fizikai szintet érintő fontos információkat vesszük át.
Többek között: Önvizsgálat, mellmasszázs (képekkel illusztrálva), a mell szöveteinek rugalmasságának visszaállítása.
Érdemes végig nézni a videót – mindössze 11 perc -, mert az elméleti rész mellett megmutatok 2 egyszerű, de igen hatékony gyakorlatot, melyek jótékony hatással vannak a mell egészségére és feszességére.

.

Nézd meg a videót!

.

Negyedik videó: A női medence energetikája.
Szó van benne többek között arról, hogy miért életbevágóan fontos a tudatos szexualitás? Hogyan tudjuk elvégezni az energia cserét? Miként tudjuk tölteni, gyógyítani és tisztítani a medencénk területét.
Ebben a videóban is van elmélet is és gyakorlat is.

.

Ötödik videó: A mellkas és a női mell energetikája.
Részleteiben beszélek a szívtérről, a szívcsakráról, az elme és a szív kapcsolatáról, a tudatos teremtés törvényeiről. Megdöntünk jó néhány korlátozó hitrendszert is. Megtudhatod azt is, hogy miért itt kell beszélni -a szívtér szintjén -és a helyére tenni a tudatalattival kapcsolatos hitrendszereket 😉
Természetesen ebben a videóban is van elmélet is és gyakorlat is.

.

A 6. videóban komplex összefoglalás és összekapcsolás. Szó van a férfi-női minőségekről bennünk és a párkapcsolatban + néhány titkos női tudás… 😉

 

 

Jó hír! 🙂

Ha eddig szomorú voltál amiatt, hogy Te a távolság, vagy egyéb más okból kifolyólag nem tudtál részt venni ezen a fantasztikus női körön, akkor most van egy jó hírem a számodra! 🙂

FELVÉTEL KÉSZÜLT MINDEGYIK TALÁLKOZÓRÓL! 🙂

A felvételekhez egy zárt felületen lehet hozzá férni. A videók elérhetőségét 7 naponként küldöm ki, így kényelmesen van időd megnézni és feldolgozni a benne foglaltakat. 

.

.

A női körön készült 6 videó ára 27.000 forint, mely egy összegben vagy 2 részletben fizethető.


Gondolj csak bele: mindösszesen 27.000 forintért a tiéd lehet 6 db másfél órás oktatóvideó – 1 videó csak 4.500 forintba kerül -, melyek hihetetlenül fontos elméleti és gyakorlati tudást tartalmaznak! ÉS mindezt az otthonod kényelméből és biztonságából tudod megnézni!

– Aki egy összegben fizeti a részvételi díjat, azt megajándékozom a Szakrális Női energiáim visszaintegrálása című meditációmmal. 🙂
– Két részletes fizetés esetén, az első részlet beérkezte után küldöm az első videót, majd a 3. videó után kell megérkeznie a 2. részletnek utalással vagy banki befizetéssel.

.

Minden videóban otthon elvégezhető gyakorlatokat találsz, melyek segítik a gyógyulásodat, és a női erőid felébresztését. 🙂

 

A jelentkezésedet kérlek az energiakapuk@gmail.com e-mail címre küld el. 

.

A  megrendeléssel az alábbi elállási és felmondási jogot elfogadom. 

 

.

A FOGYASZTÓT MEGILLETŐ ELÁLLÁSI ÉS FELMONDÁSI JOGRÓL

 1.) A SZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉSE ELŐTTI ESETBEN

A magánszemély fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, még a szolgáltatás teljesítése előtt. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot szöveges e-mailben kell jelezni a melinda@eletoro-onismeretnoknek.hu címre küldve. A tárgymezőbe szerepeljen a „lemondás”, vagy „elállás”, a levél törzsébe pedig a megrendelés időpontja a megrendelő neve, és az a tény, hogy eláll a szerződéstől. Összegezve: a letölthető fájlok és az online leckék, videók linkjeinek hozzád való eljuttatása ELŐTT bármikor elállhatsz a szerződéstől. Amint megérkezik az online leckék linkjét tartalmazó levél, onnantól fogva megszűnik az elállás lehetősége.

A nem magánszemély, cégnévre/vállalkozásnévre kiállított számlát kérő ügyfeleket a törvény értelmében nem illeti meg a 14 napos elállás joga..

2.) A SZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉSE UTÁNI ESETBEN

Ebben az esetben a magánszemély, fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni. Ha a postafiókodba megérkezett a fájlokat, valamint az online leckékhez, videókhoz hozzáférést biztosító linkeket tartalmazó e-mail, akkor már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.

 

Pillanatképek a 6 találkozóból 🙂

.


Néhány visszajelzés 🙂

“Az utolsó női körünkön végig olyan érzésem volt, mintha csak nekem szólna minden,amit mondasz. Olyan voltál, mint Földanya – mosolyogva, végtelen türelemmel és szeretettel -, aki pontosan tudja mit kell tennie, mondania ahhoz, hogy a bábocska végre mozduljon és merje elhinni, pillangó lesz, akkor is, ha ő maga még nem is hiszi igazán.
Az “Avalon ködbe vész” az egyik kedvenc könyvem. Abban a papnők külseje is változik attól függően, hogy épp’ melyik női énjüket élik. Nem hittem, – és óriási ajándék, megtapasztalás volt – a saját szememmel is látni: van ilyen. Megmutattad nekem. Hálásan köszönöm ezt Neked! Láttalak gyönyörű papnőként, szeretetteli “bábaként”, hétköznapi nőként, anyaként. Más volt az arcod, még talán a termeted is…
​Mint egy beavatás, szertartás. Összeállt: igazi NŐ vagyok, mágikus erővel, tudással, már most is… egyre inkább, és ha csak a 4 lányunknak mutatok utat, már akkor is sokat tettem. Most jöttem rá arra is, hogy idáig túlmisztifikáltam azt, ami olyan egyszerű, hiszen bennem van, csak engednem kell, hogy jöhessen.
Minden nőnek szívből kívánom, hogy átélje, érezze azt a csodát, amit megéltem az elmúlt hetekben….hogy rájöjjön mekkora varázslat nőnek lenni.
Köszönöm Neked az eddigi útmutatást, az ösvényt… hogy a nyomodban járhatok!​” Eszter, Budapest

***

Egyre jobban érzem magam! ….
El kellett mennem végre nadrágot venni magamnak – gyűlölök nadrágot venni, mert bele nézek a tükörbe és Úr Isten!!! – de most bementem a boltba, felvettem a nadrágot, belenéztem a tükörbe és azt mondtam, hogy ‘Tök jó lesz, mehetünk, jól áll’! Kijöttem a fülkéből és döbbenten konstatáltam, hogy én most azt mondtam magamnak, hogy ez ‘jól áll’?!? Atya Isten, haladok és fejlődöm!!! Szóval jönnek ezek az apró – igazából számomra nem is olyan apró – jelek, amik mutatják, hogy jó irányba megyek, hogy jól csinálom, hogy kezdem végre elfogadni önmagam Nőként!” Erika (a 6 alkalmas női kör 4. alkalmán)

***

“Nagyon tetszik a 6 alkalmas Női kör online tanfolyam…
Tervezem, hogy a “Hogyan vezessünk női köröket” tanfolyamot is elvégzem, utána én is beállok a felvilágosítók sorába Észrevettem magamon egy pozitív változást a videók hatására… Köszönöm szépen a színvonalas munkádat! Boldog Karácsonyt kívánok!” Márta (online 6 alkalmas női kör)


.

Bármilyen kérdés esetén keress bátran a melinda@eletorom-onismeretnoknek.hu e-mail címen, vagy a +36/20-411-7532-es telefonszámon.

 


Remélem veled is találkozom!
Melinda

 

.

.