Blog
Strandon voltunk… elkeserítő volt a látvány…

24

júl

0

comm

egészséges életmód

Category

Strandon voltunk… elkeserítő volt a látvány… .

Szombaton strandon voltunk a kislányommal és elkeserítő volt a látvány 🙁
Bármerre is néztem, mindenhol olyan embereket láttam, akiknek a teste hihetetlenül szenved. Férfiak, nők, gyerekek, fiatalok, idősek… mindenhol ugyan az, csak különböző mértékben. Túlsúly – a test elváltozásai, sokszor hihetetlenül drasztikus módon -, görbe hát, rossz tartás, kimozdult csípő, renyhe has, narancsbőr… stb. Nem is tudom, mikor láttam utoljára egészséges testet.


A test elváltozásai, kibillenése mindig azt mutatja, hogy olyan dolog történik az életünkben, ami nincs összhangban a helyes és a jó gondolatokkal, cselekedetekkel. Amikor az élet törvényeivel szemben cselekszünk, a lélek mindig figyelmeztet erre a test nyelvén! Amikor a testünk megváltozik, eltorzul, annak mindig több oka van. Jelen van a nem megfelelő fizikai behatás, a nem megfelelő cselekedetek, a nem megfelelő gondolatok, és nem megfelelő érzelmek.
Épp ezért a egészséges állapot helyreállítása is több szint bevonásával történik.
Nem elég csak mozogni, nem elég csak az étkezési szokásainkon változtatni, nem elég csak méregteleníteni, nem elég csak a gondolatainkon és érzéseinken változtatni.
Mindegyik fontos és nélkülözhetetlen eleme az egészséges külső helyreállításának.

Nőként nagyon fontos számunkra, hogy sokáig szépek, vonzóak és fiatalosak maradjunk. Biztos te is így vagy ezzel! 🙂

Volt idő, amikor én is nagyon rossz állapotban voltam… elhízás, túlsavasodás, allergia, drasztikus hajhullás, siralmas önbizalom… A test elváltozásai…
Aztán elkezdtem talpra állni!

Biztosan te is tudod, hogy a külsőnk állapota nagymértékben befolyásolja a belsőnk állapotát – milyen az önbizalmunk, az önértékelésünk és az önszeretetünk – és a belsőnk állapota nagymértékben befolyásolja a külsőnk állapotát. Ezek összessége határozza meg, hogy mennyire nőies és vonzó a kisugárzásunk.

De vajon mi mindent kell megtennünk azért, hogy kívül-belül szépek legyünk, főleg ha már nem a legrózsásabb a helyzetünk?

Van 2 jó hírem: nem is olyan nehéz és nem is jár önsanyargató megvonásokkal azon dolgok megvalósítása, amelyek jótékony hatással vannak ránk! 😉

 

3 fronton kell elindulni, de ebből kettő elengedhetetlen. A 3. felgyorsítja a folyamatot. 🙂

I. A fizikai test megtisztítása, méregtelenítése kívül belül + megfelelő tápanyagokkal való feltöltés.
II. A gondolataink és lelki beállítottságunk megfelelő szintre emelése önmagunkkal és a testünkkel kapcsolatban.
III. Megfelelő és örömteli mozgás, mely nem sanyargatja a testet, hanem szeretettel formálja.

Mivel én is átmentem a test leépítése és tönkretétele folyamaton, ezért meg kellett találnom a visszafelé vezető utat is.

I.

A fizikai test megtisztításához használt egyszerű és könnyen beépíthető praktikáimat, az “Így méregteleníts jól testi, lelki és szellemi szinten!” e-bookban foglaltam rendszerbe.
Miről szól az e-book?

– A testi, lelki, szellemi mérgekről.
– Hogyan keletkeznek és milyen hatással lehetnek rád.
– Hogyan tudsz megszabadulni tőlük.
– Mit tehetsz azért, hogy többé ne halmozódjanak fel benned.

Az e-bookban saját, általam is kipróbált, hatásos módszereket adom át. Tippek, trükkök a testi, lelki, szellemi méregtelenítéshez és a helyes életvezetéshez.

II.

II/1 A gondolati és lelki beállítottságom irányba állítását és szinten tartását a Önszeretet, Fizikai és Lelki Egészség önfejlesztő csomagban található hanganyagok segítségévél értem el. A hanganyagokban pozitív megerősítések, rávilágító információk, és egy olyan technika van, mely felszabadítja elméd és tested teremtő erejét. Napközben bármikor meg tudod hallgatni, így a segítségével a teremtő és gyógyító erőidet fókuszba állítod és munkára fogod.

II/2. Egy másik szinten az Ideális Én, az Ideális alakom meditációs csomagban foglaltak segítettek. Ebben benne van az, hogy miként lehet energetikailag átalakítani a fizikai testet, hogyan lehet eltávolítani a salakanyagokat és a felhalmozódott zsírt. 

III.

Az örömteli mozgás, mely számomra a testi, lelki és szellemi harmóniát meghozta, az a női jóga. 🙂

Évekig próbálkoztam különféle jóga órákkal, de valahogy soha nem éreztem magam jól utánuk, sőt, még jobban elfáradtam. Nem értettem, hogy miért… Aztán elkezdtem foglalkozni mélyebben a nőiség témájával és a női energiarendszerrel, és rájöttem arra, hogy azért nem érzem jól magam a jóga órákon és utána, mert azok mind yang típusú energiákkal dolgoznak. 

Jelenleg a földön az egyensúly erősen ki van billenve a yang (férfi) energia irányába, ezért ha tovább erősítjük magunkban a yang oldalt, akkor még rosszabbul leszünk. Mind a férfiaknak, mind a nőknek szükségük van arra – életbevágóan fontos! -, hogy a yin minőséget integrálják magukba, és kiegyensúlyozzák vele a yang erőket. Ezért a csakrajógát úgy építettem fel, hogy nagy hangsúlyt fektettem a yin erőkre, energiákra.

 

I. A méregtelenítő e-book eredeti ára: 2.300 forint

II. Az Önszeretett, Fizikai és Lelki egészség önfejlesztő csomag eredeti ára: 5.700 forint

III. Az Ideális Én, az Ideális alakom meditációs csomag eredeti ára: 9.890 forint

A három tudásanyag ára: 17.890 forint

DE!

Július 31-ig történő megrendelés és utalás esetén a 3 tudásanyag 17.890 forint helyett, csak 14.890 forintba kerül

 Az Ideális Én meditációs csomag és az e-book együttes vásárlása 12.190 forint helyett, most csak 10.900 forintba kerül.

 Az e-book és az önfejlesztő csomag együttes vásárlása 8.000 forint helyett, most csak 5.900 forintba kerül

Ez a lehetőség július 31-ig érvényes!

 

Megrendeléshez kattints ide!

 

Bővebben a csomagok tartalmáról az alábbi linkekre kattintva tudsz olvasni:

“Így méregteleníts jól testi, lelki és szellemi szinten!” e-bookban
Önszeretet, Fizikai és Lelki Egészség önfejlesztő csomag
Ideális Én, az Ideális alakom meditációs csomag
Női jóga

 


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .