Rólam.

Majoros Melinda vagyok (38 éves), csakraterápia és önismereti és életvezetési tanácsadó, Acces Bars® kezelő, női jóga oktató, női egészségmegőrző tréner. 2008 óta foglalkozom emberekkel, és az őket érintő problémák megoldásával. Az ez előtti időszakom az önfelfedezésről és a saját mélységeim gyógyításáról és elfogadásáról szólt.

2008 óta számtalan egyéni és csoportos tréninget tartottam, melynek fókuszában az önismeret, az életelakadások feloldása, a párkapcsolati és kommunikációs problémák, a rosszul rögzült gondolkodási minták felismerése és átírása állt.

Több, mint 13 csoportot vezettem végig az általam megalkotott Csakrakurzuson, mely egy 7 hónapos, mélyen átalakító önismereti és spirituális utazás. 

Vezettem női köröket, és a nőiség megélését és gyógyítását segítem a Szakrális Nő Útja online képzésben. Emellett több meditációm is elérhető a nőiség és az ideális én témájában. A Bőség megélését akadályozó tényezőket a Tudatos Teremtő napokon oldottuk csoportmunkával.

Az életvezetési tanácsadást Bach-virág eszenciákkal támogatom meg, melyek csodálatos blokk oldók. A negatív hitrendszereket és az előző életes elakadásokat Acces Bars® és a Csakra és Auratisztítás kezelésekkel segítem feloldani.

Jelenleg Nalini női jóga oktatóképzésre járok.

Vezetem az Élet Öröm blogot, melynek látogatottsága meghaladja a 794.000 főt.

Majoros Melinda női blog

 

Az Élet Öröm facebook oldal, pedig már túllépte a 9.300 kedvelést.

 

A Bőségben Élek kurzusban több területet integráltam: beépítettem a Tudatos Teremtő napok erős és meghatározó vázát, és az önismeret azon részeit, melyek nélkülözhetetlenek a Bőség megteremtéséhez. Mindezt egy még magasabb szintre emeltem a “Bőség és minőségi élet megteremtése” 12 hetes mentor programban.

Mindegyik képzésemnek az az alapja, hogy egyensúlyt teremtsen a spirituális és a materiális világ között, mert e nélkül az egyensúly nélkül az élet, szenvedések hosszú sorává válik.

Egyszerűen szembe kell néznünk azzal, hogy többek vagyunk, mint csupán anyag, de azt sem szabad elfelejtenünk, hogy az anyag ad most otthont nekünk! Ahhoz, hogy az életünk boldog és kiteljesedett legyen (a pénz területén is), harmóniát kell teremtenünk az életünkben, egyensúlyt kell hoznunk a kint és a bent, a fent és a lent között.

A pozitív gondolkodás, mint életszemlélet mélyen áthatja a mindennapjaimat.

Minden tanácsadásom – legyen az egyéni vagy csoportos – fő vázát képezi, hogy segítsek az embereknek elsajátítani az objektív, pozitív gondolkozást. Ez azt jelenti, hogy megtanulnak szembe nézni a jelenlegi helyzetükkel – a feljövő érzelmeket megfelelően kezelni – és ebből a helyzetből tudatosan átvezetni magukat a felelősségteljes jelenbe és jövőbe, ahol ők maguk irányítják mindazt, ami velük történik.
Tanácsadásaim során – legyen az személyes vagy online – az elmélet mellett, rengeteg, jól hasznosítható gyakorlati tudást adok át.

Életcélom, hogy tudásommal és tapasztalatommal segítsek az embereknek abban, hogy az életük valóban boldog és kiteljesedett legyen, és hogy az önmagukkal való viszony szeretet alapúvá váljon, hogy végre jól érezzék magukat a bőrükben, az életükben. 🙂

Majoros Melinda- magabiztosság

Fontos!

Mindannyian spirituális lények vagyunk itt a Földön, és az emberi létezés tapasztalatain, élményein megyünk keresztül. Viszont nem mindegy, hogy a mennyi ideig vagy a fájdalmas tapasztalásokban és nem mindegy, hogy meddig tart egy-egy lecke feldolgozása és annak milyen mélyen épülnek be a tanításai!

Állj a tükör elé, és nézz bele!

Mit látsz, milyennek látod magad most?

Ez az, amit akarsz?!


Ne feledd: csak annyit tudsz kivenni az életedből, amennyit beletettél!

Mindenkinek saját felelőssége, hogy mit tesz meg azért, hogy élete kiteljesedjen hétköznapi és spirituális szinten egyaránt.

Ha a szellem szétszórt, ha a lélek érzelmi viharokban szenved, és ha a test elhanyagolt, beteg és “szétfolyt”, esélytelen, hogy spirituális képességeink felszínre törjenek, és a mindennapi életünk aktív részévé váljanak.

A döntés tehát a Tiéd!

 

.


.
Köszönöm, hogy meglátogattad az oldalam és magadban elgondolkodtál, képes lennél-e változtatni. Látatlanban is úgy gondolom, hogy ha itt vagy és e sorokat olvasod, akkor igen, képes vagy változtatni!
Kívánom neked, hogy fedezd fel Te is magadban ezt az Erőt, és fedezd fel magadban azt a Nőt is, aki csak Te lehetsz!
 Szeretettel,
Majoros Melinda