Blog
Pénzteremtés az Access eszközeivel

30

okt

0

comm

bőség

Category

Pénzteremtés az Access eszközeivel .

Posted in: Access bőség

Mi változhatna az életedben, ha ezzel a kérdéssel indítanád minden napodat? Mit teremthetek ma, ami azonnal örömöt és pénzt hoz? Mi az az energia, térűr, tudatosság, választás és varázslat, ami sokkal több, mint elég pénzt teremt a számomra?

Mi kell hozzá, hogy túlteremtsem magamat?

Mi változhatna a pénzügyi valóságodban, ha ezeket a kérdéseket még az előtt feltennéd, mielőtt kibújsz reggel az ágyból? Ha minden csupán választás kérdése, akkor miért ne választanád, hogy minden egyes nap teszel érte, hogy örömteli bőséges életben legyen részed.

Sok éven át sokféle módszerrel dolgoztam magamon, az önismeretemen, a befogadásomon. számos módszert ismertem meg, tanítottam és használtam, de a leghatékonyabbnak ezek közül az Access Consciousness bizonyult. A legnagyobb ajándéka az állandó kérdésben levés. Soha semmi nem végleges, mindig van egy újabb kérdés, ami megnyit egy újabb lehetőséget.

Mi az a nézőpont amit ma megváltoztathatok?

Minden eszköz, amit az Access használ a számodra is elérhető. Ahhoz hogy megváltozzon az életed és a körülményeid a nézőpontjaidat kell megváltoztatnod. Ahelyett hogy azon keseregsz mi volt a múltban és ki mit nem adott meg neked, ami miatt most hiányban kell élned, kérdezd meg: Mi más lehetséges, ami eddig nem volt az…és legyél éber minden felbukkanó lehetőségre. Mit adhatsz ma az életedhez, ami új pénzügyi valóságot teremt és kinyitja az életedben a pénzcsapot? Amit eddig teremtettél az az eddigi nézőpontjaidnak az eredménye. Az új nézőpontok új valóságot tudnak létrehozni. Legyél türelmes magaddal és az univerzummal is. Talán nem változik meg minden azonnal és az is lehet, hogy sokáig úgy tűnik, semmi nem változik, de soha ne add fel! A kitartásod meghozza a gyümölcsét.

Használd a kérdéseket és a tisztításokat!

Ne elégedj meg azzal, hogy ma már feltetem két kérdést. Legyél folyamatosan kérdésben! Legyél hajlandó befogadni is a pénzt, mert hiába kéred, ha megjelenik és te elmész mellette, mert nem tudod befogadni. Mi kell hozzá, hogy minden nap növekedjen a befogadásod? Az Access Bars kezelés is segíthet ebben.

Ha valódi és gyors eredményt szeretnél elérni, megrendelheted a pénzes tisztításokat. A hanganyagot akár éjjel is hallgathatod és megváltozhat a pénzhez, a bőséghez való viszonyod, nap, mint nap újabb lehetőségeket tesz majd eléd az univerzum.

Ha választod a változást és minden nap hajlandó vagy tenni érte, akkor a siker nem maradhat el. Követeld meg magadtól a kitartást és legyél éber a lehetőségekre és ne félj kilépni a komfortzónádból. Kezd el ma!

 

 

 


Post written byAndrea

Andrea // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..