Női körvezető képzés

Női körvezető képzés
online + gyakorlati nap

 

Női segítőknek, tanácsadóknak, terapeutáknak, trénereknek

 

Az írott anyagok, a meditációk és a videók regisztráció után azonnal elérhetők.

GYAKORLATI NAP: egyeztetés alapján (külföldön élőknek online lehetőségként is)

 

TÁMOGATÓ TANANYAG:

– Több, mint 100 oldalnyi tanulói jegyzet, 

– kidolgozva 2 téma a Női kör megtartásához (4 és 6 alkalmas női körökhöz).

– 8 db hírlevél és 1 db sales oldal leírása

– 17 db facebook poszt a Női kör hirdetéséhez

– zárt online csoport, ahol könnyedén tudjuk tartani a kapcsolatot, felteheted kérdéseidet és további rengeteg hasznos tanácsot és segítséget kaphatsz a Női köröd létrehozásához, elindításához, vezetéséhez és lezárásához

– Oktató videók, melyeken bemutatom, hogy hogyan tudsz könnyen saját blogot, honlapot megcsinálni

– Megtanítom, miként kell facebook rajongói oldalt létrehozni, és azt, hogy mi mindent kezdhetsz vele 🙂 + hírlevél küldés

– plusz hanganyagok: vezetett tértisztítás, szívcsakra és napfonat csakra meditáció, teremtő erőid mozgósítását és a manifesztációt segítő csakra meditáció, gyakorlatok és feladatok, melyek felkészítenek a csoportvezetésre 

 

Az így megkapott anyagok segítenek téged abban, hogy felkészülj a csoportvezetésre.

 

A fenti anyagok az online tanfolyam részét képezik. Erre épül a GYAKORLATI TRÉNING NAP, ahol magadon tapasztalhatod meg a női körben való részvétel áldásos hatásait, és ahol olyan helyzeteket tapasztalhatsz meg és tanulhatod meg a kezelésüket a támogatásommal, amik a saját női körödben felmerülhetnek.

 

…Lebilincsel a tisztánlátásod. Őszinte úton járó vagy, ki számomra hiteles. Általad élő tudást kaptam és megerősítést, hogy a helyemen vagyok!  Örülnék, ha én is így tudnám vezetni az üléseimet.
Nagyra értékelem a spontaneitást, s hogy mégis teljes tudott lenni a 2 nap felépítése.” Béres Andrea

 

A női kör olyan tér, melyben biztonság, őszinteség és együvé tartozás van jelen, ahol újra egy szívbéli közösségé válhatunk. Minden női körnek saját rezgése, ritmusa, szellemiség, illata és színe van. Felébreszti a szunnyadó női őserőt, összeköt bennünket az eredetünkkel, és egymáshoz kapcsol minket tiszta, erős szövetségbe. A nő igaz minőségéhez a szövetség és a támogatás tartozik, nem pedig a rivalizálás. Önmagunk és a világ sorsának alakulása érdekében is fontos, hogy erre újra emlékezzünk. A Női körben ez az egység újra létrejön. Belenézünk egymás hold-tükrébe és rácsodálkozunk folyton változó és hullámzó ragyogó önmagunkra.

 

A jelentkezéshez kattints az alábbi gombra!

.

A jelentkezésed elküldésével kijelented, hogy elolvastad és elfogadod az ÁSZF-et és az Adatvédelmi nyilatkozatot

 

Mi a Női körvezető képzés célja?

Sok Nőtársamban ébredezik az az ősi női erő, mely arra hívja őket, hogy vállalják fel a megtartó, összetartó, szív teret nyitó szerepüket, hogy gyógyulhasson a Nő, hogy nyíljanak a szívek, melyből a szeretet tiszta fénye árad. Napról napra egyre sürgetőbb az érzés, mely azt mondja: “Menj, tedd, amit tenned kell!”

A női körvezető képzés célja, hogy ezen nőtársaimnak  nyújtsak segítséget, elméleti és gyakorlati útmutatást és tudást adjak át, hogy bátran válaszoljanak a hívó hangra és beteljesítsék küldetésüket.

Itt megtanulod, hogy:

– hogyan hozd létre a női köreidet a gondolat születésétől a női köröd megtartásáig

– mi minden kell a szervezéshez – előtte (mennyi idővel), közben, utána (Ha ezt nem tartod be, akkor sok kellemetlenséget és kudarcot fogsz beteremteni magadnak!)

– hogyan tudod életben tartani a női körödet, hogy folyamatosan járjanak hozzád, miközben hasznos tartalmat adsz át

– a csoportdinamikák ereje és buktatói (itt tudod a legnagyobb sebeket szerezni)

– a tudatos kommunikációban rejlő erő – ha nem tudod miként kell JÓL kommunikálni, bele se kezdj!

– hogyan kell hatékonyan vezetni a női köreidet, hogy valóban átadd a tudást (pl. információ elosztás a foglalkozások között – elmélet, gyakorlat és ezek nehézségi fokai -, mert nagyon nem mindegy, hogy milyen sorrendet tartasz!)

– női köreid lehetséges témái, miként készülj fel rájuk, hogyan építsd fel a témákat a folytonosság megtartása érdekében (Ugye nem csak egy női kört akarsz tartani?)

– a női önismeret része – test, lélek, szellem és energetikai szinten (rengeteg életúttal, esettel, nézőponttal, hitrendszerrel, tudatossági szinttel és egészségi állapottal fogsz találkozni, ha nem ismered őket és nem tudod rájuk a megoldást, fájdalmas kudarcok fognak érni téged… EZT te sem akarhatod!)

– a marketing és önmarketing titkai (többek között: hogyan kommunikálj, hogy felfigyeljenek rád és jelentkezzenek a női köreidre vagy egyéb más szolgáltatásodra 😉 )

 

És még jó néhány dolgot, amik nélkülözhetetlenek a sikeredhez, az eredményességedhez!

 

“Nagyon jól éreztem magam egész nap. Őszinteség, odafigyelés, nyíltság volt a csoportban. Nagyon tetszett, hogy minden bennem felmerült, de sokszor általam nem kimondott kérdéseimre is kaptam Melindától választ. Az átadott anyag mennyisége és minősége tökéletes. A nap tematikája jól felépített, láttam, hogy nagy megélések, belső út és munka van mögötte. Melinda kedves, határozott, mindenre és mindenkire odafigyelt, segített. Határozottsága erőt ad a személyes munkához. Maximálisan elégedett vagyok szakmaiságában és emberi oldaláról egyaránt a hétvégi képzésünknek.” Kiss Mária

 

A Női körvezető képzés:

ONLINE része: A regisztráció véglegesítése után azonnal elérhető tematikusan felépítve, könnyen átlátva. Az elméleti rész feldolgozása önállóan, a saját tempódban történik. Tehát az írott anyagok, meditációk, hanganyagok és videók a regisztráció véglegesítése után rögtön hozzád kerülnek. 🙂

GYAKORLATI tréning nap: Időpont közös egyeztetés alapján. Ezen a napon átültetjük a gyakorlatba mindazt, amit már elméletben tudsz. Ez egy intenzív, interaktív és örömteli nap lesz, ahol a kommunikációs technikákba, a csoportdinamikába, a konfliktuskezelésbe és női körvezetés gyakorlatába mélyedünk el. Ezután a nap után hatalmas lelkesedéssel és önbizalommal fogsz neki vágni a saját női köröd elindításához! 🙂

Ha KÜLFÖLDÖN élsz és nem megoldható, hogy haza utazz a gyakorlati napra, akkor sincs ok pánikra, mert ebben az esetben online történik a gyakorlati nap megtartása. Ehhez szükség van jó minőségű internetre és webkamerára.

 


 

Minden Nőnek kell egy hely, ahol leteheti a hétköznapok szerepeit és kötelességeit. Kell egy hely, ahol nem kell karriert építeni, példás családanyaként jelen lenni és tökéletesen megjelenni. Kell egy hely, ahol a lélek megpihenhet és az lehetsz, aki vagy!

 

AZ ONLINE KÉPZÉS és a GYAKORLATI napot tartalmazó
Női körvezető képzés ára: 38 000 Ft

 

Mi az előnye az online női körvezető képzésnek?

A 2 napos tréningnél egyszerre, nagy mennyiségben kapod meg az elméleti és a gyakorlati információkat. Ezért intenzíven igénybe vesz téged az a két nap, mind testileg, mind érzelmileg, mind szellemileg. Sok oldás és felismerés történik azon a két napon, amit a helyszínen tudni kell kezelni. Ezzel szemben az online női körvezető képzésnél annyi időd van, amennyit szeretnél, hiszen bármikor kapcsolódhatsz a soron következő gyakorlati naphoz vagy személyesen, vagy online. 

Tehát saját ritmusodban dolgozod fel az elméletet, csinálod meg a meditációkat és egyéb gyakorlatokat. Majd miután ezeken a folyamatokon végig mentél, akkor kerül sor a gyakorlati napra, amit közösön tűzünk ki. Így sokkal mélyebben és jobban magadévá tudod tenni a tudást, és sokkal könnyedebben tudsz elindulni.
Ráadásul a 2 napos képzés ára 44.000 forint, az online női körvezető képzés gyakorlati nappal pedig csak 38.000 forint.

 

Néhány fotó a zárt felületről.

 

 

Egyszerre, maximum 6 fő jelentkezését tudom fogadni.

 

 

A jelentkezéshez kattints az alábbi gombra!


.

A jelentkezésed elküldésével kijelented, hogy elolvastad és elfogadod az ÁSZF-et és az Adatvédelmi nyilatkozatot

 

Néhány visszajelzés az eddigi képzésekről:

.

2018. február 24-25. 🙂

„Nagyon jól éreztem magam, sok felismerés jött! Az tetszett a legjobban, hogy sok gyakorlati infót kaptam és példákat arra, ami foglalkoztatott. Nagyon hasznos technikailag is és önismereti szempontból is. Elégedett vagyok az átadott anyag mennyiségével és minőségével. Az előadó felkészült, közvetlen és tapasztalt. Ajánlom ezt a Női körvezető képzést terapeutáknak, jógatanároknak… stb. Minden nőnek jó önismeret lehet.” Ferencz Írisz
.
„Szuperül éreztem magam. A legjobban a kötetlenség, lazaság és szabadság tetszett. Teljesen elégedett vagyok az átadott anyag mennyiségével is és a minőségével. Ajánlom mindazoknak ezt a Női körvezető képzést, akik nőkkel foglalkoznak, mert nagyon hasznos! Az előadó csúcs szuper! :)” Kovács Gyöngyi Naliní (Padma Jógastúdió)
.

 

„Kellemes, családias, őszinte kör volt. Számomra nagyon emberközeli és ezáltal hiteles és őszinte. Jól éreztem magam. 🙂 A legjobban a mélység, az apró részletek kidolgozása, a nyíltsága és a csoportdinamika megtapasztalása tetszett. Melinda nyílt, őszinte és felszabadult. Maximálisan elégedett vagyok az átadott anyag mennyiségével és minőségével. Ajánlom azoknak ezt a Női körvezető képzést, akikben már a döntés erősen megvan és technikát és struktúrát keresnek mellé.” Kata
.
„Jól éreztem magam, gyorsan eltelt az idő a sok átadott infó és gyakorlati tudnivalók mellett. A legjobban a csoportdinamikai és kommunikációs rész, és a példák (konfliktusos helyzet, marketing) tetszettek. Elégedett vagyok az átadott anyag mennyiségével, igen sok infó töményen, tapasztalatokkal tűzdelve.” Krisztina
 

.

július 2-3-i Női körvezető képzés + csoportkép 🙂

.

“Kellemes, kötetlen felszabadult volt a hangulat, ami nekem nagyon tetszett. Jó volt, hogy a tematikától rugalmasan és spontán el lehetett térni, ha szükség volt rá. A nap tematikája szépen felépített, de nem merev. Arányában van egymással a gyakorlat és az elmélet. Korrekt, sok infó, példa, segítség az elinduláshoz.
Az előadó pozitív kisugárzása mögött sok tapasztalás van. Türelmes, figyelmes és nyitott a hozzáállása. Vidám, mosolygós testben, mosolyog a lélek. Segítő, befogadó, támogató jelenlét a csoportvezető részéről a csoporttagok felé. Örülök, hogy itt lehettem, sokat kaptam minden téren.” Ildikó
***
“Nagyon tetszettek a szituációs gyakorlatok, a női oltár és szertartás. Nagyon szimpatikus Melinda stílusa, személyisége és a bőség, mely az információ áramlásban is megnyilvánult. Nagyon sok érdekes téma elhangozott, a két nap alatt átadott anyag mennyisége és minősége első osztályú! Kerek egész volt.” Maczák Ildikó
***
Vári Elena“Minden tetszett, úgy volt jó, ahogy volt. Nagyon elégedett vagyok! Számomra tanulságos volt és értékes infókat kaptam. Az előadó nagyon jó volt!”
Vári Elena

***
“Maximálisan elégedett vagyok. A legjobban a két napban a módszertani megoldások a “hogyan”-ra kapott válaszok + a személyiségemet érintő segítő kritika tetszett. Jó lenne egy 3. nap további személyes élmények megtapasztalása végett, hogy kipróbálhassuk még magunkat.” Mária
***
Márta“Nagyon jól éreztem magam. Tetszett, hogy nagyon jól kezeled az embereket. 🙂 Sok volt az átadott anyag mennyisége, de befogadható, tartalmas és színes. A napok tematikája érthető és kielégítő. Jól szervezett. Sokoldalú, bőséges anyagismeret.” Márti

.

női kör vezetők

 

***

.

augusztus 13-14-i Női körvezető képzés + csoportkép 🙂

.

“Nagyon jól éreztem magam egész nap. Őszinteség, odafigyelés, nyíltság volt a csoportban. Nagyon tetszett, hogy minden bennem felmerült, de sokszor általam nem kimondott kérdéseimre is kaptam Melindától választ.
Az átadott anyag mennyisége és minősége tökéletes. A nap tematikája jól felépített, láttam, hogy nagy megélések, belső út és munka van mögötte.
Melinda kedves, határozott, mindenre és mindenkire odafigyelt, segített. Határozottsága erőt ad a személyes munkához.
Maximálisan elégedett vagyok szakmaiságában és emberi oldaláról egyaránt a hétvégi képzésünknek.” Kiss Mária

***

Tóth Márta2“Jól éreztem magam! Nagyon tetszett a témakör feldolgozása, valamint a rugalmasság a fel vetett kérdések körében. A képzés a kezdettől a végéig nagyon jól fel volt építve.”
Tóth Márta Borbála

***

Béres Andrea“A legjobban az oltár felszentelő imák tetszettek. A papnői “munkáról” szóló rész magával ragadott. Valamint a vérmisztériumok. Lebilincsel a tisztánlátásod. Őszinte úton járó vagy, ki számomra hiteles. Általad élő tudást kaptam és megerősítést, hogy a helyemen vagyok! <3
Örülnék, ha én is így tudnám vezetni az üléseimet.

Nagyra értékelem a spontaneitást, s hogy mégis teljes tudott lenni a 2 nap felépítése.” Béres Andrea

***

Gulyás Zsuzsanna“Nyugalomban, biztonságban, nyitottan éreztem magam. Köszönöm és hála, hogy az utamat járva rád találtam. Már az első nap sok régi seb begyógyult. Mi jöhet még ezután? Szeretettel várom a folytatást!” Gulyás Zsuzsanna

“Azt éreztem, hogy még, még, még… akarom ezt a tudást, s közben fel akarom mutatni önmagam nőként is és azt a tudást másoknak is átadni. A két nap együttes felépítése logikus, szisztematikus, lefedett, komplett.
Melinda a példaképemmé vált!” Gulyás Zsuzsanna

***

“A nap minden percét élveztem! Sok hasznos infót és megerősítést kaptam. Köszönöm! 🙂 Facebook Heart Emoticon
Az átadott anyag mennyiségével és minőségével maximálisan elégedett vagyok. Pontos, lényegre törő és részletes. Melinda egy nagyszerű Nő, csupa pozitív, Életenergiát adó személyiség, remek papnő, tanító.
Mi tetszett a 2. napban a legjobban?

A rengeteg hasznos anyag, mind a marketing részről, mind pedig a témák lebontásáról, különösen a menstruációs rész és a yóni bemutatása, tisztelete. 🙂
Maximálisan elégedett vagyok az átadott anyag mennyiségével és minőségéve! A felépítés tökéletes, alapos, minden részletre kiterjedő. Azt gondolom, hogy jobbat nem is képzelhettem volna el. Örök hála érte. 🙂
Köszönöm a mai sok tanítást és segítséget.
Melinda egy CSODA vagy, köszönöm, hogy megismerhettelek.” Molnár Violetta

***

“Nagyon jól éreztem magam, nyitott, elfogadó közeg alakult ki a csoportban. Teljes mértékben elégedett vagyok az átadott anyag mennyiségével és minőségével. Örülök, hogy a tematikát rugalmasan kezelte Melinda, és sok mindent meg tudtunk beszélni a tematika pontjain túl is.
Melinda nagyon jól felkészült, integrált a tudása, hiteles.” Dobó Ágnes

.

Hogyan vezess Női köröket 2016 augusztus

.

***

.

október 14-15-i Női körvezető képzés + csoportkép 🙂

.

orosz-monikaMónika visszajelzése az első napról:
“Végig azt éreztem, hogy pont ott vagyok, ahol lennem kell. Sok olyan információt kaptam, mely elengedhetetlen a további munkámhoz, az emberekkel való foglalkozáshoz. Teljesen elégedett vagyok az átadott anyag mennyiségével és minőségével. Melinda kedves, nyitott, őszinte és nagyon hiteles, mert tudása nem csak intellektuális, hanem tapasztalati és ez teljesen átjön.”
Mónika visszajelzése a második napról:
“Otthonosan éreztem magam, élveztem a melegséges hangulatot, az egymás iránti nyitottságot. A 2. napban a legjobban a szituációs játékok és a csakrákról hallott rendkívül hasznos információk tetszettek.  Nagyon elégedett vagyok a 2. napon átadott anyag mennyiségével és minőségével. Olyan dolgokat kaptam, melyeket a saját életembe is be tudok integrálni, ami arra sarkall, hogy ebbe igazán, őszintén, teljes szívvel beleálljak” 

***

mihalyi-evaMihályi Éva visszajelzése az első napról:
“Nagyon jól éreztem magam!!! Nem éreztem, hogy múlik az idő, egyszercsak 5 óra lett. A legjobban a közvetlenség, a sok információ, és a sok kedves ember tetszett. Elégedett vagyok az átadott anyag mennyiségével és minőségével, nem fáradtam el, élvezetes volt az előadó átadása. Tetszett a nap tematikája, főleg hogy alkalmazkodott a mi felvetéseinkhez. Melindának kellemes a személyisége, a figyelmet fenntartva tudja átadni az információkat. Tanultam tőle.”
Mihályi Éva visszajelzése a második napról:
“Csodálatosan éreztem magam! A 2. napban az éles helyzetek tetszettek a legjobban, amikor reagálnom kellett egy szóbeli betámadásra. Nagyon tanító volt a felismerés. Sok információt kaptam ezen a napon is, mindegyik nagyon hasznos volt, tudom majd kamatoztatni a gyakorlatban. A két nap felépítése jó volt, sokszor kaptunk kiegészítő információt, ami elvitte a felépítést. Melinda azonban mindig kézben tartotta a dolgot, és az írott anyagban mindent megtaláltunk, ami elhangzott.
Ezt a képzést leginkább a “megérkezett” vagy majdnem “megérkezett” NŐK-nek ajánlom.”

***

editEdit visszajelzése az első napról:
“Nagyon jól éreztem magam. A legjobban a közvetlen, nyugodt, szeretetteljesen segítő légkör tetszett. A jól felépítettség, de ugyanakkor rugalmasan alkalmazkodás az igényekhez. Fantasztikus a kurzust vezető tudása, személyisége. Teljesen elégedett vagyok az átadott anyag mennyiségével és minőségével. A nap tematikája logikusan felépített és összeszedett. Tartalma rengeteg fontos információt tartalmazott. Az előadó nagyon közvetlen, barátságos és a témában teljes mértékig kompetens személy, aki rugalmasan, de egyben határozott vonalvezetéssel irányította, vezette a csoportot.

Edit visszajelzése a második napról:
“Ma is nagyon jól éreztem magam. A legjobban az tetszett a napban, hogy pörgős volt és sok hasznos gyakorlati információt tartalmazott. Mennyiségi szempontból is sokat kaptam, a minősége pedig a vezetőtől már megszokott magas színvonalú volt. Nagyon hasznos, tartalmas két nap volt. Minden olyan nőnek ajánlom, aki vágyik a nőisége teljesebb megélésére.”

***

Varga Anita visszajelzése az első napról:
“Végig azt éreztem, hogy jó helyen vagyok. Sok új információt kaptam, ami elindít egy-egy irányban az életemben. Teljesen elégedett vagyok az első napon átadott anyag mennyiségével és minőségével. Melinda szimpatikus volt már első látásra és rögtön kialakult bennem a bizalom felé. ”
Varga Anita visszajelzése a második napról:
“Tele vagyok új impulzusokkal és fel vagyok töltődve. A 2. napban legjobban a személyre szabott új információk tetszettek és általuk a saját megéléseim. Teljesen elégedett vagyok a 2. napon átadott anyag mennyiségével és minőségével. Megkaptam mindent, amiért jöttem. Ajánlom ezt a képzést azoknak a csoport vezető ismerőseimnek, akik el szeretnének indulni ebben az irányban.”

***

dobos-timea2Dobos Tímea visszajelzése az első napról:
“Nagyon jól éreztem magam, egy igazi összetartó csapat gyűlt össze és nagyon sok összefüggést, felismerést kaptam Melindától. A legjobban a tréning gördülékenysége tetszett, az hogy a csoport maximális igényeit figyelve alakítottad a folyamatot. A ér. A csoport. Melinda :). Teljesen elégedett vagyok az átadott anyag mennyiségével és minőségével is. Melinda hiteles, őszinte, nagy tudású, figyelmes, alapos, intuitív. Nagyon szimpatikus és felkészült, olyan ember, akitől öröm tanulni.

Dobos Tímea visszajelzése a második napról:
“Nagyon jól érzem magam. Meghitt, barátságos közösség. A 2. napban a legjobban a témák, a felépítés, az átadott információk, a játékok, a tanítás tetszett, vagyis minden. Teljes mértékben elégedett vagyok, és úgy érzem, teljesen egyensúlyban volt az érzelmi (önismereti) munka a logikai (marketing) ismerettel. A két nap felépítése tökéletes, hatalmas tudásanyag hiteles, őszinte, figyelmes tanártól!
Ajánlom ezt a képzést azoknak a nőknek, akik már érzik az elhívást, és akik szeretnék nőtársaik életét pozitív irányba terelni. Tudatosabb szemléletmódot (irányt) mutatni számukra.

.

fenykep-montazs2

***

.

2017. január 14-15-i Női körvezető képzés + csoportkép 🙂

.

Szilvia
1. nap:
“Remekül éreztem magam! Hol lecsendesített, hol inspirált, hol elgondolkodtatott. Mindig, amire épp szükségem volt. Teljesen elégedett vagyok az átadott anyag mennyiségével és minőségével. Teljes körű, átfogó, remekül van felépítve. Kitér minden apró részletre.
A nap tematikája laza, könnyed, jól követhető. Sok infó, mégsem megterhelő.
Mi a véleményed az előadóról: Hihetetlen élmény volt hallgatni téged. Fantasztikus a hatalmas tudás, ami a hozzá tartozó szellemiséggel, lelkiséggel van átitatva, egy hihetetlenül mély bölcsességgel előadva.
2. nap
Az anyag mennyisége, minősége remekül felépített, jól átgondolt, összefogott, teljes körű.
A 2 nap felépítése átfogó, minden részletre kiterjedő, sok ismeretanyaggal, mégis könnyen emészthető módon átadva.
Ajánlom annak, aki indíttatást, affinitást érez magában a segítésre, hogy nők életét jobbá, élhetőbbé tudja tenni ezáltal.

***

Márta
1. nap:
“Nagyon fáradtan, fájdalommal telítetten érkeztem ide, de a nap végére teljesen megváltozott. A fáradtság jelentősen elmúlt, a fájdalom elmúlt. Elég magam alatt voltam az elején, ebből az állapotomból gyorsan ki lettem húzva.
Hatalmas mennyiségű tudást kaptam, elgondolkodtató – nem hétköznapi, nem szokványos – szemszögből nézve.
Melinda nyugodt, magabiztos, hiteles személy.
2. nap
Nagyon jól éreztem magam! Kerek egész volt a mai nap is! Szívesen hallgattam volna még a témákat. Hatalmas mennyiségű anyagot kaptunk. A fő gondolatok szépen egymásra épültek.
Ajánlom ezt a képzést minden nőnek, de minimum azoknak, akik emberekkel/gyerekekkel foglalkoznak, vagy saját gyerekük van.”

***

Zita
“A mai nap nagyon sokat adott az önmagammal való kapcsolatomról, hol tartok, merre induljak…
A legjobban a feszültségek tetszettek a 2. napban, mert rámutatott arra, hol vagyok még mindig gyenge.
Tökéletesen elégedett vagyok a 2. napon átadott anyag mennyiségével és minőségével.

***

Zsuzsanna
“Nagyon koncentrált volt a mai nap, tartalmas volt! A legjobban a problémamegoldó beszélgetés és a fél óra pihi tetszett. 🙂
A 2. napon átadott anyag mennyisége és minősége szuper volt!
Tetszik a kommunikációs technikád.. és jól áll a piros! :)”

***

Pozsegovics Edina
1. nap:
“Nagyon jól éreztem magam, mert megerősített a mai nap abban, hogy jó helyen vagyok.
A legjobban a rugalmasság tetszett, az hogy Melinda mindig reagált a visszajelzésekre és abba az irányba ment tovább, de aztán képes volt visszatérni a „mainstream”-be, nem elveszítve a fonalat.
Elégedett vagyok az átadott anyag mennyiségével és minőségével, de attól még elégedettebb lennék, ha nagyobb „szivacs” lehetnék és még többet magamba szívhatnák abból a rengeteg tudásból, amit Benned érzek.
Hitelesen, kiválóan kommunikálsz, jól érthetőek, világosak a példák, könnyen követhetőek, a stílusod nyugodt és erőt sugárzó.
2. nap
Mi tetszett a legjobban a 2. napban? A marketing, mivel részletes, könnyen követhető volt. Jó iránymutatásokat kaptunk!
Ajánlom a hasonlóan elhivatott barátnőknek, ismerősöknek.

***

Bea
“Nagyon jól éreztem magam. A legjobban a tér tisztítására vonatkozó ismeretek tetszettek.
Többet kaptam, mint amire előzetesen számítottam.
Melinda hiteles, megnyerő, nagy szeretettel adja át a tudását.
2. nap
Először feszült voltam, de 1-2 óra alatt sikerült feloldódnom és ugyanolyan jó érzéseim lettek, mint az 1. nap. A második napban a dinamikája tetszett a legjobban.
Teljes mértékben elégedett vagyok a 2 nap alatt átadott anyag mennyiségével és minőségével! A két nap együtt jól volt felépítve.
” .

 

.