Női csakrakurzus

NŐI ÖNISMERET A CSAKRÁK VILÁGÁN KERESZTÜL 

kurzus

ON.

ÉRTED és NEKED!

.

TUDÁS, ERŐ ÉS SPIRITUÁLIS KITELJESEDÉS

vonzó Nő; kiegyensúlyozott élet, testi-lelki egészség;  női energiarendszer; csakrák; spiritualitás;

.

A Női önismeret a csakrák világán keresztül online kurzus segítségével képes leszel életed tudatos irányítójává és teremtőjévé válni.  Képes leszel helyrehozni, javítani az emberi, a spirituális kapcsolataid és az életed más területeit is.

.

Az emberi testben 7 fő energiaközpont (csakra) található, mely felveszi, továbbítja és transzformálja az energiát. A csakrákkal való munka segít megismerni, megérteni önmagunkat, rájövünk arra, hogy hol vannak elakadások az energetikai rendszerünkben és az életünkben. Megismerjük a csakrákhoz tartozó erőket, megtanuljuk földelni magunkat és csatlakozni az égi energiákhoz is.

A 7 találkozó során lépésről-lépésre haladunk és célzott csakragyakorlatokkal feloldunk minden olyan blokkot, amelyek miatt nem működnek az emberi és spirituális kapcsolataink, és az életünk egyéb területei. E mellett integráljuk elveszett női részeinket és gyógyítjuk az évezredek során felhalmozott energetikai és érzelmi sérüléseket.

 

A hét alkalomból álló kurzus során egy csakrát 1 nap alatt veszünk végig.

 

Türelemmel és nagy odafigyeléssel kell haladni a csakrák, az energiák világában. Ha nem tartjuk be a szabályokat, akkor nagyon komoly pszichés és fizikális következmények jelentkeznek! Az energiák világa NEM játék!

Viszont ha odafigyelsz magadra, a fokozatosságra, a határokra, akkor egy leírhatatlanul csodálatos utazásban lesz részed!

 

A kurzus során fokozatosan erősödik a koncentrációd, a tudatosságod folyamatosan tágul és a tested elkezd meggyógyulni, megerősödni. Ez a folyamat nélkülözhetetlen a spirituális képességeid működtetéséhez.

 

A csakrakurzus végére, mindenkinek össze fog állni a saját 7 elemből álló csakragyakorlat sorozata, amely végig kíséri az életén, és egy támogató erőforrásként lesz jelen.

A koronacsakra napon egy mély, transzformáló labirintus utazáson veszel részt, ahol beavatást nyerhetsz mind a 7 csakrádba.

 

Minden alkalommal lesz elmélet is és gyakorlat is.

A kurzus anyagát minden alkalommal jegyzet formájában átadom.

 

Technikai információk:

– a kurzus 3,5 hónap tart (márc. 24.; ápr. 15.; ápr. 22.; máj. 5.; máj. 19.; júni. 2.; júni. 16.;)

– egy alkalom 9:00-16:00-ig tart

 

Részvételi díj:

– egy összegben: 98.000,- (14,000 ft./alkalom)

– 2 részletben: 56.000,-/részlet (16.000 ft/alkalom) Az első részlet fizetési határideje: március 23., vagy a szabad helyek betöltéséig.

 

Jelentkezés:
Padma Jóga Stúdió

Budapest, 1148 Bánki Donát utca 62.
06 20 552-6305
06-1-220-7013

A jelentkezés a stúdió recepcióján.
Előzetes bejelentkezés szükséges.

 

A létszám limitált, maximum 10 fő.

A csakrakurzus minimum 5 fővel indul

 

Ha itt a helyed és érzed a hívást:

Várlak Téged sok szeretettel!

Melinda