Blog
Mi a titok?

16

máj

0

comm

női önismeret

Category

Mi a titok? .


Mi a titok? – Töltődés a nyaralásban…?!?


Drága!

Nagyon sokan keresik a titkot, hogyan éljenek teljesebb, boldogabb, eredményesebb, anyagi jólétben kiteljesedett életet.

Ma reggel – miközben a Hála és Cél naplómat írtam – eszembe jutottál és elgondolkoztam rajtad.

Nőként, tanítóként, a karrierét építő nőként egy folyamatos és nagy keresés az életed. Keresed, kutatod, miként tudod előrébb és feljebb mozdítani az életedet, a hivatásodat, mindezt úgy, hogy Nőként is kiteljesedj!

Keresed, kutatod a módszereket, eszközöket, lehetőségeket hogyan sikeresebbé, eredményesebbé tedd a munkádat, vállalkozásodat, keresed hogyan legyél naprakész az üzleti és online világban, hogyan hangold össze a magánéletedet a hivatásodat… az életed minden területét.

Amire én a hosszú évek során rájöttem, hogy elsődlegesen nem a keresésen múlik a siker. A keresés egy fontos lépés, de csak a kezdeti lépések egyike. Csak a kereséssel, még senki nem ér célba, ahhoz következetes cselekvés is kell.

Érdemes azonban tudnod, hogy cselekvés és cselekvés között óriási különbség van.

Nagyon sokan kérdezik tőlem, hogy mi az én titkom, hogyan csinálom.

Ma reggel én is pont ezen gondolkodtam, ugyanis tervezem és szervezem a saját nőiségem és vállalkozásom fejlődését támogató programokat.

Tudom, hogy rendkívül fontos a tudatos én munka, a személyes és üzleti képzésem, ezért erre mindig tudatosan készülök, mindig tudatosan teszek érte.

Ma reggel gondoltam végig, hogy hány éve tart már a folyamatos és tudatosan megtervezett képzésem az általam választott mentorommal,  aki nem csak mentor, hanem az a mentor, az a vállalkozónő, akinek az élete és munkássága megmutatja, hogy valóban birtokában van annak a tudásnak, és annak az életminőségnek, ahova én is el szeretnék jutni.

Szóval az egyik legnagyobb titok az, hogy meg kell találnod azt a személyt, aki életminőségében, munkásságában ott tart, ahova el kívánsz jutni, és aki örömmel és teljes szívvel hajlandó Téged tanítani, mentorálni abban, hogyan juss el oda, ahol ő tart.

Majd folyamatosan maradj mellette, maradj a közelében éveken keresztül, mindaddig amíg el nem jutottál oda, ahova szeretnél.

Már évről évre, egész éven át tartó programokat, képzéseket, tanulást választok, mert a titok a megfelelő személlyel a folyamatosságban van.

Most is egy ilyen intenzív, transzformációs képzésen fogok részt venni a következő 4 napban, hogy mind a vállalkozásomban, mind a személyes fejlődésemben meglépjem a következő szintet.

Izgatottan várom, ahogyan azt is, hogy mindezzel a tudással segíthessem, támogathassam a TE utadat és azon csodálatos Hölgyekét, akik elköteleződtek önmaguk, az életük, a sikerük mellett!

Ezt a tudást – a már meglévőkkel – átadom a július 5-8-ig tartó elvonuláson, melynek a fő fókusza a „Bőség és Pénztudatosság”

Gyere, tegyél Te is egy tudatos lépést és válaszd a előre vivő cselekvést önmagadért, a vállalkozásodért, a teljesebb jövődért és tarts velem július 5-8-ig! Ígérem, nagyot fog előre lépni az életed ennek a 4 napnak köszönhetően!

A július 5-8-ig tartó elvonulásra itt tudsz jelentkezni és itt találod a tábor részletes leírását!

Fontos! >> Jelentkezni csak május 17-ig tudsz, és maximum 5 főt tudok fogadni erre az intenzív és VIP elvonulásra!

Várlak sok szeretettel!
Melinda

 
Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .