Blog
Levél a Felelősségtudattól

25

máj

0

comm

csakrák

Category

Levél a Felelősségtudattól .

Posted in: csakrák

Kedves Tanácsadók, Gyógyítók, Tanítók!

Eljött az idő, hogy „tollat ragadjak” és írjak Nektek!

Végtelenül hálás vagyok azért, hogy vállaltátok ezt a sokszor nem könnyű utat, és életeteket a segítségnyújtásnak szenteltétek. Köszönöm nektek, hogy vagytok és felelősségteljes döntéseket hoztok, és felelősségteljes tanácsokat és gyakorlatokat adtok át! Ti tudjátok a legjobban, hogy mily nagy felelősség a tanítás, a gyógyítás. Tudjátok, hogy azt, amit átadtok – szóban és gyakorlatban -, az meghatározza és befolyásolja az életét annak, aki mindezt kapja.

Sokszor feltétel nélkül, vak bizalommal vannak felétek, hiszen mire eljutnak hozzátok az emberek, addigra már annyira ki vannak éhezve a szeretetre, törődésre, figyelemre, hogy bármit megadnának érte. Épp ezért minden szavad kincs számukra, minden tetted egy ajándék számukra. 

.

Most azokhoz szólnék, akik a fentieket elfelejtették, vagy tán soha meg sem tanulták!

Te, aki most felelőtlenül, önön magasztalásodból embereket teszel tönkre, kérlek most nagyon figyelj rám!

 • Tudd, hogy attól nem fogod magad jobban érezni, ha hazudsz a tudásoddal/tapasztalásoddal kapcsolatban magadnak is, és másoknak is.
  .
 • Tudd, hogy attól nem leszel egészségesebb, ha felelőtlen és negatív gondolataid és cselekedeteid vannak.
  .
 • Tudd, hogy attól nem leszel különlegesebb, ha felelőtlenül olyanokat tanítasz és adsz át, amire a másik még nincs kész.
  .
 • Tudd, hogy attól, mert azt hirdeted magadról, hogy te már csak a Föld megsegítéséért vagy itt, még nem leszel békében.
  .
 • Tudd, hogy  attól, mert különleges képességeket vallasz magadénak, még nem lesznek a tieid.
  .
 • és tudd, hogy mindaz, amit másokkal teszel, a legjobban téged fog bántani.

.

Az energiák világa felelőtlen kézben nagyon veszélyes. Vannak dolgok, amikben egy bizonyos tudásszint alatt nem szabad belenyúlni. Olyan következmények garmadája indítható el, ami igazán pusztító.

.

Végül néhány tanács az útkeresőknek, azoknak, akik jobbítani szeretnének az életükön és tanítót, vezetőt keresnek:

 • Nem attól leszel különleges és valaki, mert spirituális képességeid tudatában vagy. Ezek a készségek, képességek maguktól megnyílnak, amint ott tartasz, hogy biztonságosan és felelősségteljesen tudd őket megélni és használni. Nem véletlenül nem éred el őket most!
  .
 • Mielőtt különlegessé akarsz válni, nézd meg, hogy mi az, ami annyira fáj az életedben, hogy mássá akarsz válni, más életet akarsz élni. Majd tedd fel a kérdést: Ha az életemben lévő „problémák” megoldódnának, akkor vajon vágynék másik életre?
  99%-ban azért akarunk másik életet, mert nem vagyunk jóban önmagunkkal, nem szeretjük magunkat, nem vagyunk elégedettek önmagunkkal. Ezek viszont változtathatóak! Nincs szükséged különleges képességekre ahhoz, hogy egy boldog, kiteljesedett, örömteli életet élj!
  .
 • Tudd, hogy ha egyszer átlépsz egy olyan határt, amire még nem vagy kész, akkor olyan szenvedést rántasz saját magadra, ami élő pokollá teszi az életedet!

.

Tudom, hogy Te, aki most keresel, egy okos, felelősségteljes és csodálatos Ember vagy! Mindig légy ennek tudatában és ne akarj azzá válni, aki nem vagy. Fantasztikusabb, különlegesebb, csodálatosabb vagy, mint amit el tudsz képzelni. Fedezd hát fel önmagad felelősségteljesen, tudatosan a belső harmóniádon keresztül!

Szeretettel:
FELELŐSSÉGTUDAT


Amikor valaki a csakrák és az energiák világában felfeszít és átlép kapukon, amikre még nincs kész, olyan fájdalmat és rettegést ránt magára, ami épp ésszel szinte kibírhatatlan. Sokkal nehezebb, sokkal lassabb és sokkal szenvedéssel telibb ez az út, mintha türelemmel és lépésről-lépésre haladt volna.

Kérlek ne válaszd ezt!

Látom, hogy min megy keresztül az, akiben átszakadnak a védelmező falak. Szörnyű nézni a szenvedését segítőként – még ha látom is az értelmét – és tudni azt, hogy ez nem fog elmúlni egyik napról a másikra. Nem tehetek mást, mint én magam is türelmet gyakorlok, és őrzöm a belső békém, miközben kísérek és vezetek.

Szeretettel,
Melinda 

 


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .