Képzések.

Női Önismeret a csakrák világán keresztül 

Az Online Női Csakrakurzus segítségével képes leszel életed tudatos irányítójává és teremtőjévé válni. Képes leszel helyrehozni, javítani az emberi, a spirituális kapcsolataid és az életed más területeit is.

A Szakrális Nő Útja

A Szakrális Nő útja arról szól, hogy újra emlékezz azokra a tanításokra, melyeket önmagadban hordozol. Felfedezd a tested, lelked bölcsességét, tudását és megtanuld beindítani a gyógyítói folyamatait, mind fizikális, mind energetikai szinten.
A Szakrális Nő útja során rátalálsz, és tudatosan megéled az általad képviselt női szépséget, hogy azzá a Nővé válj, aki csak TE lehetsz!

Bőség megteremtése mentor program

Biztos vagyok benne, hogy Te is, mint dolgozó NŐ, mint családanya, mint szerető társ, arra vágysz, hogy az életed és a hozzád kapcsolódók élete is boldog, sikeres és gondtalan legyen. Vágysz arra, hogy a holnapod, a jövőheted, a jövőhónapod gondtalanabb és boldogabb legyen, mint a múlt hónapod, a múlt heted, a tegnapod!
TEREMTSD ÚJRA AZ ÉLETEDET!

Női Csakra jóga

Sokszor próbálkoztam különféle jóga órákkal, de valahogy soha nem éreztem magam jól utánuk, sőt, még jobban elfáradtam. Nem értettem, hogy miért…
Aztán elkezdtem foglalkozni mélyebben a nőiség témájával és a női energiarendszerrel, és rájöttem arra, hogy azért nem érzem jól magam a jóga órákon és utána, mert azok mind yang típusú energiákká dolgoznak.

A NŐI EGÉSZSÉG tanfolyam

1 napos alapképzés a női egészségért és kiteljesedésért  – Hosszú távú egészségtudatos megoldás
A tanfolyamon megtanulod azokat a fizikai, energetikai és légző gyakorlatokat, melyek segítségével vissza tudod állítani a női egészségedet, így eljutva a kiteljesedett nőiség megéléséhez!


Nőként sokan vágyunk arra, hogy a párkapcsolatunkban szenvedélyes/lángoló legyen a szerelem, meg legyünk becsülve, tiszteljenek és őszintén felvállaljanak minket mindenki előtt, és minden körülmények között.

Csakra és auratisztítítás

Ha a csakráink nem működnek jól – nem tudnak kellő mennyiségű és minőségű energiát felvenni és továbbítani -, akkor az auránk is legyengül és már nem tud minket megvédeni. Ebben az esetben fordul elő az, hogy gyengének, fáradtnak, levertnek vagy ingerültnek érezzük magunkat. Ha ez az állapot huzamosabb ideig fenn áll, akkor különféle mentális és testi betegségek jelentkeznek.

A sikeres Fogyás titka

Te is úgy gondolod, hogy a fogyókúra önsanyargatásról és koplalásról szól?
Szerinted is csak szenvedés és nagy lelkierő által lehet fogyni? 

Hogyan vezess női köröket

Hogyan vezess női köröket, tanácsadóknak, terapeutáknak, trénereknek.