Képzések.

» Bőség megteremtése mentor program

Biztos vagyok benne, hogy Te is, mint dolgozó NŐ, mint családanya, mint szerető társ, arra vágysz, hogy az életed és a hozzád kapcsolódók élete is boldog, sikeres és gondtalan legyen. Vágysz arra, hogy a holnapod, a jövőheted, a jövőhónapod gondtalanabb és boldogabb legyen, mint a múlt hónapod, a múlt heted, a tegnapod!
TEREMTSD ÚJRA AZ ÉLETEDET!

Női segítőknek, tanácsadóknak, terapeutáknak, trénereknek.
A női kör olyan tér, melyben biztonság, őszinteség és együvé tartozás van jelen, ahol újra egy szívbéli közösségé válhatunk. Minden női körnek saját rezgése, ritmusa, szellemiség, illata és színe van. Felébreszti a szunnyadó női őserőt, összeköt bennünket az eredetünkkel, és egymáshoz kapcsol minket tiszta, erős szövetségbe.

Női segítőknek, tanácsadóknak, terapeutáknak, trénereknek.

Sok Nőtársamban ébredezik az az ősi női erő, mely arra hívja őket, hogy vállalják fel a megtartó, összetartó, szív teret nyitó szerepüket, hogy gyógyulhasson a Nő, hogy nyíljanak a szívek, melyből a szeretet tiszta fénye árad. Napról napra egyre sürgetőbb az érzés, mely azt mondja: “Menj, tedd, amit tenned kell!”

A női körvezető képzés célja, hogy ezen nőtársaimnak  nyújtsak segítséget, elméleti és gyakorlati útmutatást és tudást adjak át, hogy bátran válaszoljanak a hívó hangra és beteljesítsék küldetésüket.


» A Szakrális Nő Útja

Ősi – női tudás; előrevivő női önismeret; szakrális energiák; elfeledett papnői tanítások
A Szakrális Nő útja arról szól, hogy emlékezz azokra a lélekemelő női tanításokra, melyeket mélyen önmagadban hordozol, hogy rátalálj arra az elveszett Papnőre/Nőre/Gyógyítóra, aki oly régóta hiányzik neked.
De nem csak rátalálsz, hanem eggyé is válsz vele.
Fényedet, szépségedet és tudásodat újra áramoltatni tudod a világ felé, újra tudod táplálni, gyógyítani és emelni velük. Felismered azt, hogy a női lét szépséges és természetes része az öröm, a bőség, az egészség, a szerelem.

» Női jóga testünk egészségéért, lelkünk harmóniájáért, szellemünk tisztaságáért

8 alkalmas kezdő női jóga tanfolyam az otthonod kényelmében

1. alkalom: Az örömteli női lét alapja – Az áramlás
2. alkalom: A női test egészsége – Anatómia, medencealapi izmok fontossága
3. alkalom: Előrehaladás az életben – Csípő nyitása és nyújtása
4. alkalom: Női életmód – helyes ülés, állás, járás,
5. alkalom: Stressz oldás – A 3 stressz terület blokkjainak oldása és energetizálása
6. alkalom: A mell egészsége és a mell szépítése
7. alkalom, Örömteli menstruáció
8. alkalom, Energiaáramlás érzékelése a testben


» A női test és energiarendszer tisztítása, erősítése

Ez az 1 napos workshop, egy elképesztően hatékony testtudat-fejlesztő tréning, mely során mélyíted a testi, lelki és energetika önismereted, megtanulod és begyakorlod a naponta könnyen elvégezhető gátizmokat erősítő, specifikus fizikai és energetikai gyakorlatokat, és megtanulod a helyes és örömteli életvitelt női egészség szempontjából.

Ettől a naptól fogva búcsút mondhatsz a gátizmok gyengeségéből fakadó kellemetlenségeknek, a megereszkedett hasnak, gyenge hasizmoknak, a menstruációs panaszoknak, az energiahiányból fakadó problémáknak, a szexuális elakadásoknak, a helytelen életmódnak és az önbizalom hiánynak!


Nőként sokan vágyunk arra, hogy a párkapcsolatunkban szenvedélyes/lángoló legyen a szerelem, meg legyünk becsülve, tiszteljenek és őszintén felvállaljanak minket mindenki előtt, és minden körülmények között.

» Csakra és auratisztítítás

Ha a csakráink nem működnek jól – nem tudnak kellő mennyiségű és minőségű energiát felvenni és továbbítani -, akkor az auránk is legyengül és már nem tud minket megvédeni. Ebben az esetben fordul elő az, hogy gyengének, fáradtnak, levertnek vagy ingerültnek érezzük magunkat. Ha ez az állapot huzamosabb ideig fenn áll, akkor különféle mentális és testi betegségek jelentkeznek.

» Női Önismeret a csakrák világán keresztül 

Az Online Női Csakrakurzus segítségével képes leszel életed tudatos irányítójává és teremtőjévé válni. Képes leszel helyrehozni, javítani az emberi, a spirituális kapcsolataid és az életed más területeit is.

» A sikeres Fogyás titka

Te is úgy gondolod, hogy a fogyókúra önsanyargatásról és koplalásról szól?
Szerinted is csak szenvedés és nagy lelkierő által lehet fogyni?