Blog
Hány sebet és történetet zártál magadba..

21

jún

0

comm

női önismeret

Category

Hány sebet és történetet zártál magadba.. .

Posted in: női önismeret


Hány történetet zártál magadba – a testedbe, az energiarendszeredbe – női őseidtől (anyukád, nagymamád, dédmamád, ükmamád… ), hogy melléjük állj, hogy egységközösséget vállalj velük, hogy kifejezd az együttérzésedet, szeretetedet, vagy hogy megpróbáld megoldani helyettük és értük…?

🌺Mi lenne, ha mindent vissza küldenél tudatossággal együtt?
🌺Mi lenne, ha bíznál bennük és az ősi női erőben?
🌺és mi lenne, ha végre magadhoz vennéd azt az ősi női bölcsességet és tudást, mely minden Nőnek az öröksége?

Mi kellene ahhoz, hogy ez megváltozzon?

A Szakrális Nő útja arról szól, hogy újra emlékezz azokra a tanításokra, melyeket önmagadban hordozol. Felfedezd a tested, lelked bölcsességét, tudását és megtanuld beindítani a gyógyítói folyamatait, mind fizikális, mind energetikai szinten.
.
A Szakrális Nő útja során rátalálsz, és tudatosan megéled az általad képviselt női szépséget, hogy azzá a Nővé válj, aki csak TE lehetsz!
.
.

A Nőnek vissza kell találnia önmagához,
fel kell ismernie azt, aki Ő valójában.

 

Az ősi időkben a nők teljes mértékben tisztába voltak saját erejükkel. Tudatosan teremtettek, ugyanakkor intuitívan és teljes mértékben a szívükből, a lelkükből éltek..

Ma jelenleg a nők 99%-a nem tud élni a birtokában lévő tudással és hatalmas energiákkal, azzal az energiával, mely benne szunnyad.
.
Ha újra felélesztjük a bennünk szunnyadó misztikus tudást és energiákat, képesek leszünk életünket és világunkat kiteljesíteni. A Nő a testében, és az energiarendszerében hordozza azokat a kulcsokat, mely a lét misztériumaihoz vezet.
.
.
Fedezd fel te is és használd őket tudatosan >> Szakrális Nő Útja
.
.
Várlak sok szeretettel!

Melinda
Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .