Élj gondtalan életet

Élj gondtalan, örömteli életet!

.

Az aki ma vagy, a múltbéli gondolkodásod eredménye, és később az leszel, amit ma gondolsz. A Vonzás Törvénye nem azt fogja elhozni neked, amit szeretnél, amire vágysz, hanem azt, amit zsigeri szinten érzel és gondolsz. Ezért nagyon fontos, hogy ne hanyag gondolkodó legyél, hanem tudatos gondolkodó! 

 

Az agykutatás már bebizonyította és alátámasztotta, hogy elménk megújítható. A gondolatokat tudományos eszközökkel képesek mérni és arra is rájöttek, hogy gondolataink konkrétan meghatározható fizikai területeket foglalnak el az agyban. Ezek a területek nem fixek és állandóak, hanem növekednek és változnak.

Minden egyes döntésünk, szavunk, cselekedetünk hat az agyunkra és ez fantasztikus hír, mert ez azt jelenti, hogy a mérgező gondolatoktól és érzelmektől igenis meg tudunk szabadulni!

.

A kutatások során bebizonyították, hogy a testi, érzelmi és mentális problémák több, mint 70%-a ered a gondolkodásmódunkból. A jó hír, hogy mindenkinek van lehetősége arra, hogy megtörje és feloldja a mérgező gondolatok láncolatát.

TE is képes vagy kialakítani egy olyan egészséges gondolkodásmódot, ami nemcsak harmóniát hoz a zaklatott gondolataid helyére, hanem az önbecsülésed és az önszereteted szintjére is pozitív hatással lesz.

 

Használd fel gondolataidat és szavaidat céljaid sikeres eléréséhez!

 

 

Elménket döbbenetes mennyiségű információ éri – 400 milliárd Bit – másodpercenként! Ebből az extrém mennyiségű információ áradatból mindösszesen csak 2000 Bitnyi adatot érzékel a tudatos elménk!!! 
 

Azaz 399 999 998 000 Bitnyi információ az, amiről nem tudsz!
Ez iszonyat nagy mennyiség!

Az, hogy ezek közül a hatások közül melyek lesznek amik érvényesülnek, az attól függ, hogy milyen gondolatokat választasz tudatosan, mire irányítód a fókuszodat!

.

A mai világban óriási harc folyik az emberi gondolatokért. Mindent megtesznek azért – lásd reklámok és egyéb finomságok -, hogy a bennünk lévő hatalmas gondolati teremtő erőket másoknak adjuk, és az ő életüket és álmaikat támogassuk velük.


Rajtad múlik, hogy ezt te hagyod-e, vagy sem. Bármit kezdhetsz az elmédben lévő teremtő erővel. Bármit! Támogathatsz vele másokat, építheted mások életét és megvalósíthatod az ő álmaikat, VAGY a saját javadra fordítod és a saját álmaidat teremted valósággá velük.

 

Az elméd programozása sokféle képen történhet.

Erről biztos te is olvastál már az interneten,

láttál youtube videókat,
hallgattál meditációkat, megerősítéseket…

.

De valami miatt mégsem történt meg az áttörés…

.

Ez azért van, mert nem mindegy, hogy az a hanganyag, amit ép hallgatsz, hogy van felépítve, milyen mondatok vannak benne és a mondatoknak milyen a szerkezete.

Önismereti utam során én is számtalan ilyen hanganyagot hallgattam végig – nem is 1x! Mindig éreztem, hogy valami nem stimmel. Ideig-óráig javított valamit a közérzetemen, de a változás nem nagyon akart beindulni. Míg nem – a saját érdekemben 🙂 – elkezdtem tudatosan kielemezni ezeket a pozitív megerősítéseket tartalmazó hanganyagokat és dalokat.

.

Rájöttem, hogy bizony nagyon sok olyan dolog van benne, amik gátakat építenek az elménkben.
Egyszerre van jelen a pozitív megerősítés és a korlátozó megerősítés, és ezért nem tudnak igazán működni ezek a hanganyagok.

.

Természetesen, mint mindent, ezt is önmagamon teszteltem és elkezdtem saját magamnak írni olyan szövegeket, amikkel pozitívan programoztam magam. Mára már olyan szintre fejlesztettem, melynek segítségével könnyedén tudom az elmémben lévő erőket használni. 

 

 

Az én életem a hétköznapokban történő csoda áramlás
Ezek olyan napi rutinok, cselekvések és előre vivő gondolatok összessége, melyek építő szokásaim harmóniájává álltak össze.

A Te életed pedig, a te napi szokásaid összessége.

– Mivel töltöd időd nagy részét?
– Milyen gondolataid, cselekedeteid, rutinjaid vannak?

Amennyiben saját céljaid és vágyaid elérését előremozdítóak, akkor jó úton haladsz 👌🌞

De ha azt érzed, hogy nem jó irányba tartasz, akkor itt az ideje elkezdeni változtatni.
Tudod, ahogy eddig éltél, gondolkodtál, cselekedtél az az aktuális eredményeket tudja csak megteremteni. Ha boldogabb, örömtelibb életet akarsz, akkor változtatnod kell.

.

Több életterületre is megírtam az elménk és a szív terünk tudatos és előre vivő programozását, és ezekből most 3 területet szeretnék Neked átadni:

.

I. Tudatos Teremtés és az Elménk Hatalma önfejlesztő csomag

– Tudatos Teremtés és az Elménk Hatalma pdf – 18 oldal

Melyben többek között írok a mentális méreganyagokról, és arról, hogy miként lehet őket elkerülni. Írok a megerősítésekről és fontosságukról, a tükörgyakorlatokról és a kérdés feltevés titkairól. 😉
.

– Tudatos Teremtés és az Elménk Hatalma megerősítések és kérdések – 18 perc 

Ebben a hanganyagban pozitív megerősítések, rávilágító információk, és egy olyan technika, van, mely felszabadítja elméd teremtő erejét. Ezt a hanganyagot napközben bármikor meg tudod hallgatni és segítségével a teremtő erőidet fókuszba állítod és munkára fogod.

Hallgass bele a hanganyagba:


.

– Tudatos Teremtés és az Elménk Hatalma meditáció – 14 perc 

Ebben a meditációban szintén pozitív megerősítéseket találsz és azt a technikát, mely felszabadítja elméd teremtő erejét. Mindezeket egy mélyebb, relaxáltabb tudatállapotban fordíthatod a javadra.
.

Ez a 2 hanganyag és 1 db. pdf fájl az elméd teremtő erejének felszabadításában segít + a korlátozó hitrendszereidet és meggyőződéseidet is felül írja!

.

A “Tudatos Teremtés és az Elménk Hatalma” önfejlesztő csomag ára: 12.000 forint

.

Fürgén fizetők ajándéka: Azoknak, akik a megrendelésük utána 1 banki napon belül átutalják az önfejlesztő csomag árát, ajándékba adom az “Bőségtudat, gazdagság, kapcsolatom a pénzzel pdf-et.

.

A második terület! 🙂

.

II. Önszeretet, Fizikai és Lelki Egészség önfejlesztő csomag

– Önszeretet, Fizikai és Lelki Egészség pdf – 25 oldal

Melyben többek között írok arról, hogy mikor és hogyan érdemes elkezdeni az életmódváltást. Írok a testtudatosság fontosságáról. Valamint a megerősítésekről és fontosságukról, a tükörgyakorlatokról és még egy-két érdekes dologról ;-).
.

– Önszeretet, Fizikai és Lelki Egészség megerősítések és kérdések – 18 perc 

Ebben a hanganyagban pozitív megerősítések, rávilágító információk, és egy olyan technika van, mely felszabadítja elméd és tested teremtő erejét. Napközben bármikor meg tudod hallgatni, így a segítségével a teremtő és gyógyító erőidet fókuszba állítod és munkára fogod. 

Hallgass bele a hanganyagba:


.

– Önszeretet, Fizikai és Lelki Egészség meditáció – 15 perc

Ebben a meditációban szintén pozitív megerősítéseket találsz és azt a technikát, mely felszabadítja elméd és tested teremtő erejét. Mindezeket egy mélyebb, relaxáltabb tudatállapotban fordíthatod a javadra.
.

Ez a 2 hanganyag és 1 db. pdf fájl segít a testedben lévő teremtő erőket felszabadítani, melynek köszönhetően szabadon és könnyedén alakíthatod a tested egészségi állapotát, külső-belső milyenségét.

.

Önszeretet, Fizikai és Lelki Egészség önfejlesztő csomag ára: 12.000 forint

.

Fürgén fizetők ajándéka: Azoknak, akik a megrendelésük utána 1 banki napon belül átutalják az önfejlesztő csomag árát, ajándékba adom az “Bőségtudat, gazdagság, kapcsolatom a pénzzel pdf-et. 🙂

.

A harmadik terület! 🙂

.

III. Bőségtudat, gazdagság, kapcsolatom a pénzzel önfejlesztő csomag

– Bőségtudat, gazdagság, kapcsolatom a pénzzel pdf 26 oldal 

Melyben többek között írok a mentális méreganyagokról; a pozitív gondolatok erejéről; arról, hogy milyen fontos az, ahogy a napodat indítod – ehhez kapsz jó néhány tanácsot és ötletet -; a tükörgyakorlatokról és fontosságukról – itt is ötletek és tanácsok -; a bőségtudatról és a pénzről; az önbecsülésről és hogy milyen összefüggés van közte és a pénzáramlásod között; valamint a jó kérdések teremtő erejéről.
.

– Bőségtudat, gazdagság, kapcsolatom a pénzzel megerősítések és kérdések – 18 perc 

Ebben a hanganyagban pozitív megerősítések, rávilágító információk, és egy olyan technika, van, mely felszabadítja elméd teremtő erejét. Ezt a hanganyagot napközben bármikor meg tudod hallgatni. Segítségével új és előre vivő gondolatokat és hitrendszereket tudsz beépíteni az elmédbe, melyekkel meg tudod teremteni a bőséget és a gazdagságot.

Hallgass bele a hanganyagba:


.

– Bőségtudat, gazdagság, kapcsolatom a pénzzel meditáció – 15 perc 

Ebben a meditációban szintén pozitív megerősítéseket találsz és azt a technikát, mely felszabadítja elméd teremtő erejét. Mindezeket egy mélyebb, relaxáltabb tudatállapotban fordíthatod a javadra.
.

Fürgén fizetők ajándéka: Azoknak, akik a megrendelésük utána 1 banki napon belül átutalják az önfejlesztő csomag árát, ajándékba adom az Önszeretet, Fizikai és Lelki Egészség megerősítések” hanganyagot. 🙂

.

Bőségtudat, gazdagság, kapcsolatom a pénzzel önfejlesztő csomag ára: 12.000 forint

 

A 3 csomag egyidejű megrendelése esetén 36.000 ft. helyett 28.500 forintba kerül.

 

.

.A megrendelés elküldésével kijelented, hogy elolvastad és elfogadod az ÁSZF-et és az Adatvédelmi nyilatkozatot

 

Bármilyen kérdés esetén keress a melinda@eletorom-onismeretnoknek.hu e-mail címen.

Szeretettel,

Melinda 

.

Ajándékot kapni öröm, de megajándékozni valakit dupla öröm.

Talán itt az ideje, hogy végre Önmagadat is megajándékozd…


 

 

Minden nap összesen 86400 másodperccel rendelkezel.
Az, hogy ezt a 86400 másodpercet hogy használod fel, rajtad múlik.
Egyenleget nem vihetsz át a másik napra és nem is használhatsz fel többet, mint ami egy napra jár.
Minden egyes nap új számlával indulsz, és ha nem tudod megfelelően felhasználni, akkor a veszteség a tiéd.
Nincs visszaút, nincs sajnálkozás, nincs „adj még egy esélyt”, nincs „majd most jobban fogom csinálni”.
Nem kapsz előleg a holnapi napból, nincs hitel, nincs kölcsön.
Csak és kizárólag az aktuális egyenlegeddel tudsz dolgozni -> Azaz a jelenben kell élned.

Élj mindig az aktuális lehetőségeddel, mert csak egyszer adatik meg! Az idő rendületlenül halad, nem áll meg senki kedvéért. Ő a legnagyobb tanítómesterünk, ő inspirál a legjobban minket, ő sarkall arra, hogy a legtöbbet hozzuk ki magunkból, a napunkból, a lehetőségeinkből itt és most..

Ragadj meg minden lehetőséget. Tégy minden másodpercet értékessé. Ne hagyj semmit se félbe. Az elszalasztott lehetőség kidobott pénz. A tegnap történelem, a holnap rejtély, a mai nap ajándék.