Csakra meditáció színekkel.

   Csakráink olyan erőközpontok, melyek az életenergia felvételéért, tárolásáért és elosztásáért felelősek. Számtalan tudást, tanítást, titkot őriznek, melyekhez csak akkor férhetünk hozzá, ha a fizikai és energia testünk is megfelelő állapotban van.

A csakrák diszharmonikus működése esetén energiavesztés történik, és különböző problémák, betegségek, élethelyzet elakadások jelentkeznek.

 

 

A “csakra meditáció színekkel”, egy nagyon kellemes és rendkívül hatékony eszköz az energiatestünk tisztítására és harmonizálására. Ez egy vezetett meditáció, mely során vizualizációval a színek gyógyító erejét hívjuk segítségül, és velük tisztítjuk és gyógyítjuk a csakráinkat.

 

A csakra meditáció végére energiatestünk tisztábbá és fényesebbé válik, és megtapasztalhatjuk a természetes állapotunkat, mely nem más, mint a béke, a harmónia, a szeretet, a boldogság és a belső erő. 

 

A csakra meditáció színekkel csak 2.200 forintba kerül.

 

Használd minden nap ezt a meditációt és fordítsd a javadra a benne rejlő erőt!

 Indítsd ezzel a napodat, és töltekezz védelemmel, erővel, tiszta tudatossággal.

 Zárt ezzel a napodat, és tisztítsd meg magad a nap során rád ragadt negatív energiáktól (mások negativitása, elektroszmog, negatív érzelmek, esetleges támadó energiák, rosszindulat stb.).

 

 

A regisztráció előtt mindenképp olvasd el az ÁSZF-t. A regisztráció csak akkor tud megtörténni, ha a regisztrációs űrlapon bejelölöd hogy “Elolvastam és elfogadom az ÁSZF-ben foglaltakat.”

 Olvasd el a ezt a cikkemet! >> A meditáció alapjai