Élet Öröm Mentor Program

.

MEGOLDÁS azon tudatosságra törekvő Nők számára, akik eldöntötték, hogy kiszállnak a mókuskerékből és a középszerű életből úgy, hogy közben lenyűgöző életet teremtenek maguknak.

.

Bőség és minőségi élet megteremtésének módszertana

3 és fél hónapos online mentor program

Éberség, Tudatosság, Cselekvés

Indul: május 23.-án

 

.

A mentor programmal az a szándékom és célom, hogy közelebb kerülj önmagad lehetőségeinek felismeréséhez, a mélyebb és teljesebb önismerethez, és elkezd gyakorlatban is megvalósítani a pénzügyi szabadságodat!

 

A mentor program indulási időpontja: 2019.05.23. 

 

.

📍 TUDD!
Amit önmagadról és a világról gondolsz, rendkívül erősen meghatározza, hogy mennyire leszel sikeres és boldog. 
Ez igaz a magánéletedre is, és a pénzügyeidre is.

.

➡️ A pénzügyi biztonságod és a majdani pénzügyi szabadságod elérésének érdekében meg kell tanulnod megváltoztatnod a viselkedésedet és a személyiségedet formáló hiedelmeidet.

➡️ Ugyanis az aktuális pénzügyi helyzeted és életszinvonalod, az eddigi gondolkodásod, szokásaid és cselekedeteid eredménye.

.

❗️ Ha változást akarsz, akkor azért tenned kell. 
Addig, amíg aggódsz és panaszkodsz, csak újra teremted azokat az eseményeket és pénzügyi gondokat, amik már most is az életed részei.

.

FONTOS!
Nem a jelenlegi helyzeted határozza meg,
hogy képes vagy-e elérni a következő pénzügyi lépcsőfokot és a majdani pénzügyi szabadságot, hanem az, hogy mit vagy hajlandó tenni, vagy nem tenni!

.

IGEN, TÉGED IS VÁR A PÉNZÜGYI SZABADSÁG

és az időbeni és pénzügyi korlátok nélküli élet!

Gazdasági szférában dolgozóknak, Karrierüket építő Nőknek, Női tanítóknak, Vállalkozó Nőknek, Női Vezetőknek, Online Networkingben dolgozóknak, 

.

Mostantól nem lesz nyomasztó érzésed azzal kapcsolatban, hogy miként építsd fel a havi 7 jegyű jövedelmet hozó vállalkozásodat, karrieredet úgy, hogy közben több időre (minőségi időre!), üzleti szenvedélyre, felszabadultságra és kiteljesedett nőiségedre találj a folyamatban!

.

.

.

A legvérpezsdítőbb 3 és fél hónapos mentor program, mely átadja Neked azt a tudást, hogy hogyan teremtsd meg lépésről-lépésre a vágyott, méltón megérdemelt, bőséggel teli, izgalmas életedet!

 

.

Majoros Melinda vagyok, vállalkozónő, Női tanító,  élet- és gondolkodásmód mentor, Access Bars kezelő és hamarosan Life Coach.

Sok szeretettel hívlak Téged a Bőség és minőségi élet megteremtése online Mentor Programba, ahol életedet egy sokkal magasabb színvonalra emeljük!

.

.

Bőség megteremtése mentor programBiztos vagyok benne, hogy Te is, mint karrierét építő NŐ, mint felelősségteljes anya, mint megértő társ, azt akarod, hogy a hozzád kapcsolódók élete – és a Tiéid is! – örömteli és figyelemre méltó legyen.

 

Vágysz arra, hogy az életed következő szakaszát folytogató gondok nélkül, felhőtlenül, lehetőségekben és szívmelengető élményekben gazdagon éld meg.  

 

.

Az EREDMÉNYES, minőségi, boldog ÉLET és a pénzügyi szabadság nem csak hiú ábránd, hanem egy VÁLASZTHATÓ VALÓSÁG, mely mindenki számára elérhető.
Számodra is!

.

 

Amikor EREDMÉNYES vagy és megvalósítod egy CÉLODAT, tervedet – legyen az bármekkora -, akkor elismerésre méltónak, értékesnek és szerethetőnek érzed magad.
Ha ezt az állapotot meg tudod teremteni és folyamatosan fenn tudod tartani, akkor soha t
öbbé nem leszel kiszolgáltatva annak a gyomorszorító érzésnek, hogy “vajon mit mondanak/gondolnak mások”“megfelelek-e az elvárásoknak”, “jó-e, amit csinálok” hiszen a magabiztosságod a tudásodból, és az eredményeidből fognak fakadni. 

.

 

.

Ahhoz, hogy folyamatosan – erőfeszítések nélkül – eredményes legyél, hogy az álmaid, céljaid megvalósuljanak, hogy a karrieredben, az üzletedben – legyen az alkalmazotti formva, Network Marketing vagy vállalkozás – sikeres, és az életedben boldog legyél, csak a megfelelő és jól használt tudásra van szükséged. 

.

JELENTKEZEM!

 

.

.

Most talán még nem hiszel nekem – esetleg attól félsz, hogy itt is csak nagy szavak vannak, mögöttes tartalom nélkül… 

 

.

» Szeretném ha úgy hoznád meg a döntésedet, hogy teljes mértékben biztos vagy magadban is és a döntésedben is.

» Szeretném, hogy amikor csatlakozol hozzánk, akkor 100%-osan el tudj köteleződni Önmagad és a vágyott életed mellett, hiszen csak akkor tudjuk közös erővel megteremteni.  

 

Hogy minden kétségedet fel tudd oldani és érezd és tudd, hogy erre van az utad, nézzünk meg néhányat azok közül a tudásanyagok közül, amik a birtokodba fognak kerülni ebben a bő 3 hónapban. 

 

Éld és használd a Bőség Sikerformuláját

.

A “Bőség Sikerformulája” több mindent magába ölel.

Ahogy a neve is sejteti, ez egy komplex, összefüggésekben gazdag módszer.

.

A teljesség igénye nélkül néhány elem a sikerformulából és az őket szabotáló érzésekből, hitrendszerekből:

 

 önbizalom, önértékelés növelés“Nem tudom megcsinálni.” nyomasztó érzése. Ha folyamatosan az erősödik benned, hogy nem vagy képes rá, akkor minden készségedet, képességedet egyre lejjebb és lejjebb taposod egészen addig, amíg nem fogsz tudni hozzájuk férni, és nem fogsz tudni teremteni velük.
Ennek a lefelé taposásnak az energiáját egy az egyben kiiktatjuk a 3 hónap alatt!

 “miért” és a “szándék” megtalálása“Annyi mindent csinálnék, annyi minden érdekel, nem tudom, hogy melyiket válasszam…” Ez az eredményesség és hatékonyság halála!
A legjobban a locsolócső és a locsoló rózsa esete mutatja ezt be. Ha sok-sok lyukon keresztül áramlik ki ugyanaz a mennyiségű és erősségű víz (energia), töredéke hatást képes csak elérni, mint a fókuszált, egy sugarú locsolócső.
Na ugyanez a helyzet a te életedben is… Amint afelé irányítod a fókuszodat, amit valójában akarsz, óriási hajtóerő kerül a birtokodba, ami hozzásegít a céljaid könnyed megvalósításhoz.

 gazdagságtudatosság – Itt már bevetjük a “nagyágyúkat” és gyökerestül kiírtjuk mindazt, ami miatt a szűkösség és a “keményen meg kell dolgozni érte” energiáival rezonálsz. Ahogy ez megtörténik, a fókuszod pille könnyen a gazdagságtudatosságra rebben. 

 pénz, mint energia, pénz, mint fizikai “eszköz” – Mi is valójában a pénz? Mi miatt okoz óriási ellenállásokat, frusztrációkat? (teljesen mindegy, hogy 200 ezer, 20 millió vagy 20 milliárd okozza az ellenállást, a gyökérprobléma ugyanaz)
Igazságok, melyek eltakarítanak mindent az útból, ami közéd és a pénz közé állt eddig. Többek között azt az ellenállást is – és frusztráló érzést -, ami most jelent meg benned.
A pénz a legjobb barátoddá és szövetségeseddé fog válni. Ezt garantálom! 

 tudatos időbeosztás – Össze rándulsz még a gondolatától is annak, hogy tudatos időbeosztás?
Nincs miért! Hidd el sokkal könnyedebb és felszabadítóbb az idővel való együttműködés, mint azt most te gondolod.

 profi célkitűzés – Na a másik mumus… tőle is ráz a hideg, ugye? Mostantól nem kell! Rá fogsz ébredni, hogy a célkitűzés felszabadító, örömteli, bulis és nem utolsó sorban: Érted van!

 elméd erőinek megismerése és használata – Most még el sem tudod képzelni, hogy mekkora potenciál lakozik benned, az elmédben, a fókuszodban… Ja és hogy mindezt könnyedén tudod majd használni a 3. hónap végére? Ez nem is kérdés!

 tudatos marketing – Az egyik legnagyobb hiba, amit a női tanítók, tanácsadók, networkerek (és bizony az alkalmazotti formában dolgozók is!) elkövetnek az az, hogy a marketinget – mint hivatásukat és karrierüket segítő minőséget – egy igen szűk és ragacsos csövön keresztül nézik. 
 TUDD: A marketing nem más, mint kommunikáció. És az, hogy Te ezt építően vagy rombolóan, hatékonyan vagy blokkolóan használod-e, rajtad múlik.

 

“Hiába írom meg a posztjaimat, a kutya sem reagál rájuk. Egyszerűen nem értem… nem tudom, hogy mit írjak, nem tudom, hogy mit tegyek… az életkedvem is elment tőle… 😥 “ – Ismerős?

“Egyszerűen nem tudom úgy elmondani a főnöknek az érveimet, hogy meglássa, mennyire zseniálisak az ötleteim és sokkal nagyobb eredményket és profitot tudnánk elérni! Ismerős?

Kattints a képre a nagyobb méretért.

A szövegírásban is megvannak azok a titkos kulcsok, melyekkel életet, ízt, pezsgést lehet csempészni a szövegbe azért, hogy elkerüld a szürke, letaglózóan unalmas posztokat, blogbejegyzéseket, sales oldalakat.

De nem csak írott formában lehet hasznáni ezeket a módszereket és nem csak posztok és blogbejegyzésekben, hanem élő szóban is. 😉

Na EZEKET IS meg fogod tanulni.  😀 

 

 … és még jó néhány olyan összetevő, amik nélkülözhettlenek a sikers, eredményes élethez és a pénzügyi szabadság megteremtéséhez!

. 

.

Azt a bőséges tudást és tapasztalatot, ami a birtokomban van – eredményeim, tanulmányaim, és gyakorlataim által -, most néhány különleges Nő számára elérhetővé válik. Évente csupán 2x indul el ez a mentor program és erősen limitált a létszám a maximális hatékonyság érdekében.

 

TE is tagja lehetsz az ELIT csapatnak, ha készen állsz egy izgalmas és átütő erejű transzformációs utazásra.

Egyszerűen hozd meg a döntést és csatlakozz, amíg van rá lehetőséged.

 

Nem számít holt tartasz most az életedben. Nem számít, hogy milyen korlátozó hitrendszerek és körülmények blokkoltak eddig, soha nem késő változtatni!

.

1 év múlva már nem csak beszélni fogsz arról, hogy “igen, én szeretnék így és így élni”, hanem valóban élni fogod azt a bámulatos életet, ahol a bőség nem csak a karrieredben, a vállalkozásodban, az anyagiakban, hanem az egészségedben, az emberi kapcsolataidban és a párkapcsolatodban is jelen lesz. 

.

Kattints a képre a nagyobb méretért.

.

Hogy döntesz?

Csatlakozol hozzánk?    Elindulsz velünk ezen az úton?


Élj a megtartó és inspiráló közösség erejével, és egy tapasztalt mentor vezetésével!

.

.

Igen, csatlakozom!

 

.

.“Bőség és minőségi élet megteremtése” mentor program 3 modulja magába foglalja a 6 legfontosabb és nélkülözhetetlen témakört a megfelelő sorrendben, és a megfelelő alappal, hogy a vágyott, élményekben gazdag élet megteremtése valóban sikerüljön!

.

Mi is ez az alap?

Egy nagyon intenzív és hatékony tudatalatti transzformáció, mely során feltérképezzük, majd felszámoljuk a korlátozó gondolataidat, programjaidat.

 

.

HOGYAN ÉPÜL FEL A 3 és FÉL HÓNAPOS “Bőség és minőségi élet megteremtése” PROGRAMOD?

.

.

 A Program 3 modulból épül fel, mely 6 témakört ölel magába. 

 Zárt webfelületre történik a regisztráció, ahol a 3 modul anyaga található. A modulok témakörei leckékre vannak bontva, amelyeket fokozatosan fogsz elérni.

A leckéket ütemezve kapod (kedd – csütörtök – szombat), így segítem a folyamatos haladást az eredményességet. Ez a módszer garanciát biztosít számodra, hogy tényleg végig csináld a “Bőség és a minőségi élet megteremtése” programot. 

Az Online Program tartalmazza a zárt facebook csoportban lévő tagságot, ahol minden héten lesz élő videóbejelentkezés. Ezek a videók az aktuális Modul anyagát támogatják további információkkal, összefüggésekkel. Ilyenkor történik az online Kérdések & Válaszok meeting is. 😀 A webinároknak köszönhetően személyre szabottan, és azonnal érkezik hozzád a válasz és a tudás.

 

Egy-egy webinár átlagosan 1 órás, melynek értéke 25.000 ft. A 3 hónap alatt minimum 12 webinár lesz, melynek összértéke 300.000 ft.
A tapasztalat az, hogy ettől jóval több webinár születik, mivel a tőletek érkező kérdésekre és megoldandó problémákra is mindig születik 1-1 videó…

 A Gold program résztvevői 3 db. online (60 perces) mentorálásban vesznek részt Velem (skype).
Értéke: 45.000 ft.
Ezeken a konzultációkon minden személyre szabottan csak és kizárólag Rólad szól, az álmaid és a céljaid megvalósításáról és azok megvalósulását blokkoló hitrendszerek és nézőpontok kitisztázásáról, feloldásáról.


+ Ajándék
Tudatos Teremtés és az Elménk Hatalma “Élj gondtalan és boldog életet önfejlesztő csomagot
Értéke: 9.500 Ft.
– 18 oldalas pdf
– 14 perces meditáció a Tudatos Teremtés és az Elménk Hatalma témájában
– 18 perces hanganyag a Tudatos Teremtés és az Elménk Hatalma témájában (megerősítések és teremtő kérdések)
Hallgass bele, hogy tudd, milyen nagy hozzájárulás lesz Neked!

 

Kattints a képre a nagyobb méretért.

.


.

Pontosan mit fog kapni, aki választja a “Bőség és minőségi élet megteremtése” 3 és fél hónapos online mentor programot?

.

SILVER csomag esetén:

– 44 leckét (írott és hanganyag formájában);
– jogosultságot a zárt facebook csoporthoz;
– jogosultságot az online facebook webinárokon való részvételhez; Értéke: 300.000,-
– jogosultságot a zárt webfelülethez

.

GOLD csomag esetén:

– 44 leckét (írott és hanganyag formájában);
– jogosultságot a zárt facebook csoporthoz;
– jogosultságot az online facebook webinárokon való részvételhez; Értéke: 300.000,-
– jogosultságot a zárt webfelülethez;
– 3×60 perces egyéni mentorálást; Értéke: 45.000,-
– Tudatos Teremtés Önfejlesztő csomag (1 pdf, 1 hanganyag, 1 meditáció) Értéke: 9.500,-

Összesen 354.500 forint értékű bónusz!

.

 

Kérdezheted: Hogy lesz nekem időm arra, hogy hetente 3x foglalkozzak a leckékkel?

A kurzus úgy lett felépítve, hogy még a legelfoglaltabb anyuka, üzletasszony, karrierét építő nő is végig tudja csinálni a programot.

A leckék reggel 7-kor már kikerülnek a csoportba.

Mindegyik lecke írott formában is, és hanganyag formájában is elérhető. Így akár reggeli készülődés közben is hallgathatod. Hidd el a családod is örülni fog neki, mert olyan tudáshoz fognak hozzájutni a hanganyagok által, melyekkel jobbá és sikeresebbé tudják tenni az életüket. 😉
Egy-egy hanganyag terjedelme nem haladja meg a 15 percet, pontosan azért, hogy tényleg legyen időd meghallgatni. A gyakorlatokat, pedig akkor végzed el, amikor számodra a legideálisabb.

.

Tégy egy próbát, hallgasd meg az első leckét!
(Az első hét felkészítő hét – itt 3 élő videóbejelentkezéssel érkezem -, és csak a 2. héten érkezik a mentor program első leckéje.)

.

Bőség és minőségi élet mentorprogram – 1. lecke: Belépünk az elme birodalmába

 

 

.

MINDEZ MENNYIT ÉR?

 

.

Vajon mennyit érhet egy olyan program, amely által megszűnik a kudarc, a kishitűség, az önmarcangolás és az állandó pénz körüli aggódás?

.
Nézzük meg ezt egy másik oldalról:

Mennyi idődbe, energiádba és pénzedbe kerülne, ha a “Bőség és minőségi élet megteremtése” program 6 témakörének eszenciáját Te magad akarnád összerakni, a hozzájuk tartozó összes kulcsfontosságú elméleti és gyakorlati információt összegezni?

.

Kalkuláljunk közösen:

Mind a 6 területhez el kellene olvasnod a 10 legfontosabb könyvet, de számoljunk most csak 5-tel. Hat terület és öt könyv az kb. 135.000 Ft, ha egy közepes árfekvéssel (4.500 ft/könyv) számolunk. Ehhez még hozzá jön az elolvasásukhoz és értelmezésükhöz szükséges idő, ami 30 könyvnél legalább egy-másfél év..

Előadások, szemináriumok a 6 témakörre, ami legalább 4-6 alkalom/témakör. Ezek ára a pár tízezertől a több százezerig terjedhet. Ha csak 20.000 forinttal számolok, és témakörönként 4 alkalmat – nincs egyéb utazási és szállás költség -, akkor is 480.000 forintra jön ki. + Az elvégzésükhöz szükséges idő…

Tehát több év és több százezer forint, mire mindez a tiéd lehet ebben a formában.

.

.

Most nézzük meg, hogy mit tartalmaz és mennyire kedvező is a “Bőség és minőségi élet megteremtése” 3 és fél hónapos mentor program, melyben átadom Neked mindazt a tudást (elmélet és gyakorlat), amely nélkülözhetetlenek a sikeres és eredményes élethez, a bőség és minőségi élet megteremtéséhez és a pénzügyi szabadság fenntartásához.

.

Kattint a képre a nagyobb méretért.

.

 

 

VÁLASZD A SZÁMODRA IDEÁLIS SZINTET ÉS CSOMAGOT!

 


.

Silver – alap szint,  Gold – haladó szint

.

A 3 és fél hónapos mentor program 2019. május 23-án indul.

RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

 

Kamatmentesen fizetheted a képzést 3 részletben is az alábbi idősávban.

 

Silver csomag esetén (54.000 ft.)

I. részlet (18.000 ft.) beérkezési határideje: március 29. 

II. részlet (18.000 ft.) beérkezési határideje: április 16.

III. részlet (18.000 ft.) beérkezési határideje: május 20. 

 

Gold csomag esetén (84.000 ft.)

I. részlet (28.000 ft.) beérkezési határideje: március 29. 

II. részlet (28.000 ft.) beérkezési határideje: április 16.

III. részlet (28.000 ft.) beérkezési határideje: május 20. 

.

Tehát egy összegű fieztés esetén és részletfizetés esetén is a végösszeg ugyanannyira jön ki:

Silver csomag: 54.000 ft.

Gold csomag: 84.000 ft.

 

JELENTKEZEM!

.


.

.

NYUGODT DÖNTÉS GARANCIA

.

Én nem csak hiszem, de TUDOM is, hogy a “Bőség és minőségi élet megteremtése” 3 és fél hónapos mentor program által képes vagy új szintre emelni az életedet, feloldani az önkorlátozó mintáidat, és megvalósítani a kitűzött céljaidat, vágyaidat. Épp ezért 100% GARANCIÁT nyújtok Neked!

Amennyiben végig csinálod velünk a mentor programot, és elkezded rendszeresen alkalmazni az általa nyújtott módszereket, tanításokat, de még sem történik előre vivő, minőségi változás az életedben (fizikai, érzelmi, gondolati és a bőség terén), akkor írj nekem és vissza utalom a csomagod teljes díját! 

.

Nincs mit veszítened!

.

Teszek egy kockázat mentes próbát,
érzem ez egy zseniális lehetőség!

.

 


.

Kinek, melyik szint ajánlott?

.

SILVER – alapszint 

Akkor válaszd ezt a lehetőséget, ha:

 lassabb tempóban szeretnél haladni, de szeretnéd megkapni a tudásanyagot

nem akarod a javadra fordítani az 1/1-es személyes mentorálás átütő erejét 

 ráérsz az eredményekkel

 

GOLD – haladószint

A VIP Programot azon karrierüket kiteljesíteni vágyó Nőknek, leendő és már Vállalkozó Nőknek, Női Vezetőknek hoztam létre, akik megingathatatlanok abban a döntésükben és elhatározásukban, hogy végre rálépnek karrierjük és üzleti növekedésük útjára!

Azoknak a csodálatos Hölgyeknek, akiknek elegük van a stagnálásból, küzdésből, a különböző módszerek és technikák kipróbálgatásából, és az igazi megoldást akarják.

Akik már nem kívánnak tovább várni egy percet sem! Készen állnak arra, hogy mind a karrierük, mind az üzletük, mind az életük egy magasabb szintre emelkedjen, és elkezdjenek végre Élni!

A programot ajánlom már működő vállalkozással rendelkező nőknek, és azoknak is, akik most tervezik a vállalkozói életbe való belépést. 

A Bőség és minőségi élet megteremtése GOLD program egy intenzív, igazi Bőségre Hangoló, sikergondolkodásra transzformáló program. Tartalmazza a bevétel növeléséhez, ügyfélszerzéséhez, célállításhoz, értékesítéshez és az időhöz kapcsolódó bőségmentalitás megszerzését, melyet alkalmazva az előbbi területeken jelentős növekedés manifesztálható.

Tartalmaz személyes transzformációs mentorálást.

Tartalmaz személyes támogatást e-mail formájában a program feladatainak elvégzése kapcsán.

 

A program tartalmazza a 3 és fél hónapnyi tudásanyaghoz való hozzáférést egy zárt, jelszóval védett felületen. 

 zárt facebook csoport tagságot, ahol élő, aktív gyakorlati és elméleti tanítás, beszélgetések, mister mind találkozások lesznek.

 heti élő facebook videóadások a zárt csoportban

 3×60 perces (havi 1) mentorálást (online), ahol közösen elkezdjük feltérképezni és feloldani a pénzügyi, önértékelési és önmegvalósítási blokkjaid, és a segítségemmel elkezdjük kitisztítani az önkorlátozó, önszabotázst okozó hitrendszereket – többek között az Access módszerével. Emellett elkezdjük felépíteni az új és előre vivő hitrendszereket, gondolkodásmódot és életvitelt. 

 Tartalmazza az Élj gondtalan, örömteli életet önfejlesztő csomagot a Tudatos Teremtés témájában (18 oldals pdf. 18 perces hanganyag, 14 perces meditáció) 

Ez a program végérvényesen átalakítja az önkorlátozó, sikereidet akadályozó hitrendszereidet és meggyőződéseidet tetterőre, bőség- és sikergondolkozásra!

.

 

 

JELENTKEZEM!

.

 

 

Ki lesz a segítőd ebben a 3 és fél hónapban?

 

Majoros Melinda – Az Élet Öröm alapítója

Női önismereti és életvezetési tanácsadó, gondolkodásmód mentor, Acces Bars® kezelő, csakrakurzus vezető, női jóga oktató, női egészségmegőrző tréner vagyok és hamarosan Life coach is.

2008 óta foglalkozom emberekkel, és az őket érintő problémák megoldásával. Az ez előtti időszakom az önfelfedezésről és a saját mélységeim gyógyításáról és elfogadásáról szólt.

2008 óta számtalan egyéni és csoportos tréninget tartottam, melynek fókuszában az önismeret, az életelakadások feloldása, a párkapcsolati és kommunikációs problémák, a rosszul rögzült gondolkodási minták felismerése és átírása állt.

Több, mint 13 három csoportot vezettem végig az általam megalkotott Csakrakurzuson, mely egy 7 hónapos, mélyen átalakító önismereti és spirituális utazás.

Vezettem női köröket, tanítom is a Női körvezetés csodás művészetét. A nőiség megélését és gyógyítását segítem a Szakrális Nő Útja online képzésben. Emellett több meditációm is elérhető a nőiség és az ideális én témájában. A Bőség megélését akadályozó tényezőket a Tudatos Teremtő napokon oldottuk csoportmunkával.

A Bőségben Élek kurzusban több területet integráltam: beépítettem a Tudatos Teremtő napok erős és meghatározó vázát, az elménk megismerésének technikáit, a tudatalatti hatékony programozását és az önismeret azon részeit, melyek nélkülözhetetlenek a Bőség megteremtéséhez. Az előző Bőség kurzust, több, mint 100-an végezték el. A zárt felületen több, mint 600 hozzászólás született. Egy igazán aktív és támogató közösség jött létre! 🙂

A mostani “Bőség és minőségi élet megteremtése” program az előző Bőség kurzusok alapjaira épül, melyeket számos hatékony technikával és tudással bővítettem ki!

.

 


  

.

A regisztráció előtt mindenképp olvasd el az Adatvédelmi nyilatkozatot és az ÁSZF-t. 

.

.