“Access – tisztítások pénzre, bőségre, lehetőségekre” hanganyag.

“Access – tisztítások pénzre, bőségre, lehetőségekre” hanganyag

 

Több, mint 15 éve keresem, kutatom a lehetőségeket arra, hogy az életem egyre könnyedebb, áramlóbb és bőséggel telibb legyen. Számtalan módszert kipróbáltam és használtam.
Mindegyik segített valamiben és meghozta a maga áttörését.

Most így vissza tekintve, nyugodt szívvel mondhatom, hogy az Access Consciousness® eszközei azok, amik a legkönnyedebben és a legörömtelibben hozták el a tartós változást az életembe.  🙂 

 

Január 17.-e van, és a naptáram már június végégig be van táblázva a képzéseimmel és előadásaimmal. Folyamatosan kapom a felkéréseket előadásokra, vidéki képzésekre.

 

Az “Access – tisztítások pénzre, bőségre, lehetőségekre” hanganyagban azok a tisztítások szerepelnek, melyek elhozták számomra is a változást, a szűkös és korlátozó nézőpontok, elvárások, hitrendszerek könnyed feloldását, elengedését.
Emellett az új lehetőségeket, a nyitott, befogadó, folyamatosan áramló örömöt és élet élvezetet. 🙂

 

Tudom milyen nehéz az elején megtartani a fókuszt, folyamatosan kérdésben lenni és választani a számomra könnyűt és tereset.

Nekem rengeteget segített ebben az, hogy van olyan hanganyag, mely könnyedén tartja a figyelmemet, tisztít és közben új lehetőségekre, választásokra nyit meg.  😀

 

Hallgass bele, nézd meg, hogy számodra hoz-e nagyobbat, bulisabbat, örömtelibbet. 🙂

 

 

Ha Neked is könnyű és felszabadító ez a választás, akkor az alábbi gombra kattintva kérd a hanganyagot.

Fürgén fizetőknek, ajándékba adom az Energiahúzás gyakorlat hanganyagát, mely segítségével minden nap könnyedén beáramoltathatod a pénz és a bőség energiáit az életedbe. Fürgén fizető az, aki a megrendelést követően 1 banki napon belül elindítja az utalását. 

 

 

Milyen hozzájárulást fogadhatsz tőlem és ettől a hanganyagtól, amire nem is gondoltál, és ami kimozdít Téged a jelenlegi nehéz helyzetedből?

 

A hanganyag ára 9.700 forint.
(hossza 19 perc)

 

Tedd fel magadnak ezt a kérdést:
Mekkora hozzájárulás lehet az életemhez, a fenomenálisan sok pénz könnyed megteremtéséhez és befogadásához ez a hanganyag?
Könnyű vagy nehéz?  😉

MEGRENDELEM 🙂

 


Szeretettel,
Melinda

 

(Ha nem ismered az Access Consciousness®-t. kattints ide)

(A tisztító mondatot pedig itt éred el)

 

Élet Öröm Önismeret Nőknek