Access® tisztító mondat.

Mi lenne, ha néhány egyszerű és fura kifejezés teljesen átformálná az életedet, mégpedig pozitív irányba? 🙂

 

Az Access tisztító mondata energiákat hoz fel,

és megtisztítja azokat. Amikor valami nem működik az életünkben, annak az az oka, hogy nem vagyunk hajlandóak érzékelni, tudni és befogadni életünk valamely aspektusát, vagy lényünk egy csodálatos képességét.

Az Access tisztító mondata kikerüli a logikus és sokszor akadályozó elmét, így tudatunk bevonásával tudunk működni, szabadon és korlátok nélkül. Az ereje abban a képességében rejlik, hogy ki tudja tisztítani azokat a rejtett dolgokat, amelyek úgy akadályoznak, hogy még csak tudatában sem vagyunk. Mindezt úgy, hogy nem kell újra átélni az adott helyzet fájdalmát, szenvedését!

Hogy lehet ez még ennél is jobb? 😀 

 

Szóval, amikor felteszel egy kérdést, vagy valami olyasmire gondolsz, ami korlátoz téged, vagy nem működik neked, az felhoz egy energiát, amit meg tudsz tisztítani. Olyan ez, mint a számítógép töredezettségmentesítése. Feljön az energia, futtatod a Tisztító Mondat®-ot, és a segítségével sokkal több tered lesz, hogy megteremtsd mindazt, amit valóban választani szeretnél!

 

Az Access® tisztító mondata így hangzik: “Helyes, helytelen, jó, rossz, POD, POC, mind a kilenc, rövidek, fiúk és túlontúl®”

 

Ezek az egyszerű és furcsa szavak alkotják az Access Consciousness® Tisztító mondat®-át. Ez egy könnyed eszköz, melyet emberek ezrei használnak a világ minden táján arra, hogy örömet, egészséget, bőséget és végtelen lehetőségeket teremtsenek az életükben.

 

Az Access tisztító mondata felforgatta a Világomat, mégpedig pozitívan!  😀 Annyi örömöt, lehetőséget, könnyedséget és folyamatosan növekvő bőséget hozott – hihetetlenül rövid idő alatt -, amiről álmodni sem mertem.

 

Mindenképp nézd meg az alábbi a videót, melyben Dain elmagyarázza és bevezet ennek a csodálatos technikának a rejtelmeibe!

(Ha nem indul el a magyar felirat, akkor a videónál jobb oldalt alul a kis fogaskerékre kattintva tudod beállítani.)

 

Az Access tisztítómondata varázslatosan működik 🙂

Felteszel egy kérdést, például az alábbit:

Mi akadályoz abban, hogy a vállalkozásom sikeres legyen?”

Ez a kérdés felhoz egy energiát, egy érzést, egy minőséget – amit nem biztos, hogy meg tudsz nevezni – , amiben minden ott van, ami téged korlátoz a megvalósításban (energiák, érzések, hitrendszerek, a múlt félreértései, ítélkezések, rögzített nézőpontok, stb.)

Ebben a pillanatban van egy választásod!

Tedd fel ezt a kérdést: “Mindent, amit ez felszínre hozott, hajlandó vagyok-e megsemmisíteni és nem teremtetté tenni?”

Ha a válaszod igen, akkor mond el a tisztítómondatot többször egymás után, amíg van energia a témán. Ez beemel egy olyan energiát, ami kitörli mindazt, ami eddig akadályozott téged a megvalósításban, a befogadásban.

Egyszerűen fenomenális érzés, hihetetlen nagy megkönnyebbülés, öröm, tágasság és felszabadultság, amikor törlődik.  😀 

 

Ha érzed az energiát, a hívást, hogy ez számodra hatalmas teret és könnyedséget nyit, és szeretnéd használni a tisztításokat, akkor ez a hanganyagom rengeteget fog segíteni Neked >> “Access – tisztítások pénzre, bőségre, lehetőségekre” 

A Access® tisztító mondata gyakorlatilag rengeteg kérdés rövidítve kódolva. Használd bátran, élj a segítségével!

Az Access kezeléseim során mindig használom a tisztító mondatot. Sokszor – amikor az energiája jelen van – elindítom a hanganyagomat és miközben ellazultan fogadod a kezelést, hihetetlenül sok korlátot, ítéletet, nézőpontot és önbántást engedsz el.

A kezelés után – vagy ha arra van szükség – a kezelés közben segítek feltenni azokat a kérdéseket, melyek felszínre hozzák az elakadásokat, korlátozó nézőpontokat és hitrendszereket, hogy el tudd engedni őket és semmissé és nem teremtetté tenni. Ennek köszönhetően képes leszel választani mindazt, ami igazi örömöt és kiteljesedést hoz Neked, legyen szó pénzről, bőségről, egészségről, lehetőségekről, szerelemről, stb. 🙂

 

Gyere, próbáld ki Te is az Access Bars kezelést! Kattints ide!

és/vagy

ha kérdések feltevésében és a blokkok oldásában szeretnél rutinra és jártasságra szert tenni, akkor kattints ide!

 

Mi más lehetséges még, hogyan lehet ez ennél is jobb? 🙂

 

Várlak sok szeretettel!
Melinda