Szakrális Nő
 Ősi, női tudás; női önismeret; szakrális energiák; papnői tanítások.
.
A Szakrális Nő útja, RÓLAD szól!
Kezdés időpontja: 2018. szeptember 20.
 .
A Szakrális Nő útja arról szól, hogy újra emlékezz azokra a tanításokra, melyeket önmagadban hordozol. Felfedezd a tested, lelked bölcsességét, tudását és megtanuld beindítani a gyógyítói folyamatait, mind fizikális, mind energetikai szinten.
.
A Szakrális Nő útja során rátalálsz, és tudatosan megéled az általad képviselt női szépséget, hogy

azzá a Nővé válj, aki csak TE lehetsz!

.

Te is képes vagy erre!

 .
 
“Minden nőben él egy zabolátlan és időtlen lény, az Ősi, Természeti Asszony a maga hatalmas erejével, éles ösztöneivel, szenvedélyes kreativitásával és korlátlan tudásával.” Clarissa Estes
.

Ha

– nem érzed magad Nőnek

– a férfiak nem tisztelik a benned élő Nőt

– a párkapcsolataid kudarcba fulladnak

– nem találsz megfelelő párt

– gondod van az alakoddal, nehezen fogysz

– méheddel problémák vannak

– a menstruáció nyűg és fájdalom

– a szexualitás megélése frusztrációt és gondokat okoz

– a menopauza kibillentett egyensúlyodból

– érzed, több van benned, mint amit eddig meg tudtál mutatni a világnak

– kiteljesedett, boldog életre vágysz

– azt akarod, hogy tündökölj, mint gyönyörű, szabad Nő

akkor a “Szakrális Nő útja” kurzus többet segít Neked, mint hinnéd.

Érdekel, hogy miről szólnak a leckék!

– megismerheted a benned élő Nőt

– felismerheted és feloldhatod a nőiséged kiteljesedését akadályozó blokkokat

– megismered, felszínre hozod és barátságot kötsz a benned élő női archetipikus mintákkal, erejüket és tudásukat a javadra fordítod

– a kurzus során számtalan könnyen elsajátítható gyakorlatot fogsz kapni, melyek a Szakrális Női energiáidat aktiválják (méh, petefészkek, mellek, szív, torok…)

– a gyakorlatoknak köszönhetően közelebb kerülsz önmagadhoz és a nőiségedhez

– kapcsolódsz a benned lévő Szakrális Női belső hanghoz, mely utat mutat és támogat téged

– erősödni fog önbizalmad, öntudatosságod, és elkezded tisztán megélni belső erőidet

– a gyakorlatoknak és az önmunkának köszönhetően feléled a benned szunnyadó misztikus tudás és rátalálsz az elnyomott női énedre

– barátságot kötsz testeddel és tudatos alakítójává válsz

– feléleszted tested öngyógyító képességét

– megtanulsz kapcsolódni az elemekhez (Föld, Víz, Tűz, Levegő, Szeretet/Fény) és Szakrális Teret létrehozni,

– megismerkedsz azokkal a kellékekkel, mely a Szakrális Nőt kísérik az útján

– konkrét módszereket ismerhetsz meg, hogy életed tudatos alakítójává válj

.

Szeretnéd megnézni, hogy pontosan mi mindent tanulsz majd meg?
Kattints ide és nézd meg!

.

Mindezt egy online tanfolyamon sajátítod el, amely

– igazodik az időbeosztásodhoz

– lépésről lépésre, a saját tempódban haladhatsz

– elméleti és gyakorlati tudást is fogsz kapni

– élvezheted a támogató, női közösség erejét, ahol tapasztalatot cserélhetsz és ismerkedhetsz hozzád hasonló gondolkodású nőkkel,

– biztonságos, zárt online közegben vagy

– bármikor felteheted kérdéseidet

– bárhol élsz, kapcsolódni tudsz a csoporthoz

– nem igényel számítástechnikai tudást

– fizetheted részletekben is


 

Ki az online Szakrális Nő Útja kurzus szellemi anyja?

avagy

Ki vagyok én, és miért higgy nekem?

Majoros Melinda vagyok (39 éves), csakraterápia és önismereti és életvezetési tanácsadó, Acces Bars® kezelő, női jóga oktató, női egészség megőrző tréner, papnő. 2008 óta foglalkozom emberekkel, és az őket érintő problémák megoldásával. Az ez előtti időszakom az önfelfedezésről és a saját mélységeim gyógyításáról és elfogadásáról szólt..

Az elmúlt 10 évben számtalan egyéni és csoportos tréninget tartottam, melynek fókuszában az önismeret az életelakadások feloldása és a rosszul rögzült gondolkodási minták felismerése és átírása állt..

Több, mint 13 három csoportot vezettem végig az általam megalkotott Csakrakurzuson, mely egy 7 hónapos, mélyen átalakító önismereti és spirituális utazás. Ez a kurzus elérhető el most online formában is, mely hatalmas sikereknek örvend..

Vezettem női köröket, tanítom a Női körvezetés tudományát, segítem a nőiség megélését és gyógyítását a Szakrális Nő Útja képzésben és a Női test és energiarendszer tisztítása és erősítése tréningen. Emellett több meditációm is elérhető a nőiség és az ideális én témájában. A Bőség megélését akadályozó tényezőket a Tudatos Teremtő napokon oldottuk csoportmunkával..

Az életvezetési tanácsadást Bach-virág eszenciákkal támogatom meg, melyek csodálatos blokk oldók. A negatív hitrendszereket és az előző életes elakadásokat Acces Bars® kezelésekkel segítem feloldani..

A női test-lélek-szellem egészségének megőrzése érdekében (az általam megalkotott) Yin női csakrajóga foglalkozásokat tartok Budapesten..

Vezetem az Élet Öröm blogot, melynek látogatottsága meghaladja a 994.000 főt.

Az Élet Öröm facebook oldal, pedig már elérte az 9.430 kedvelést..

A Bőségben Élek kurzusban több területet integráltam: beépítettem a Tudatos Teremtő napok erős és meghatározó vázát, és az önismeret azon részeit, melyek nélkülözhetetlenek a Bőség megteremtéséhez..

Mindegyik képzésemnek az az alapja, hogy egyensúlyt teremtsen a spirituális és a materiális világ között.

Ugyanis szembe kell nézni azzal, hogy többek vagyunk, mint csupán anyag, de azt sem szabad elfelejtenünk, hogy az anyag ad most otthont nekünk! Ahhoz, hogy az életünk boldog és kiteljesedett legyen (a pénz területén is), harmóniát kell teremtenünk az életünkben, egyensúlyt kell hoznunk a kint és a bent, a fent és a lent között..

A pozitív gondolkodás, mint életszemlélet mélyen áthatja a mindennapjaimat.

Minden tanácsadásom – legyen az egyéni vagy csoportos – fő vázát képezi, hogy segítsek az embereknek elsajátítani az objektív, pozitív gondolkozást. Ez azt jelenti, hogy megtanulnak szembe nézni a jelenlegi helyzetükkel – a feljövő érzelmeket megfelelően kezelni – és ebből a helyzetből tudatosan átvezetni magukat a felelősségteljes jelenbe és jövőbe, ahol ők maguk irányítják mindazt, ami velük történik.
Tanácsadásaim során – legyen az személyes vagy online – az elmélet mellett, rengeteg, jól hasznosítható gyakorlati tudást adok át.

.

Életcélom, hogy tudásommal és tapasztalatommal segítsek az embereknek abban, hogy az életük valóban boldog és kiteljesedett legyen, és hogy az önmagukkal való viszony szeretet alapúvá váljon, hogy végre jól érezzék magukat a bőrükben, az életükben. 🙂


.

A Nőnek vissza kell találnia önmagához, fel kell ismernie azt, aki Ő valójában.

Az ősi időkben a nők teljes mértékben tisztába voltak saját erejükkel. Tudatosan teremtettek, ugyanakkor intuitívan és teljes mértékben a szívükből, a lelkükből éltek..

Ma jelenleg a nők 99%-a nem tud élni a birtokában lévő tudással és hatalmas energiákkal, azzal az energiával, mely benne szunnyad.
Ha újra felélesztjük a bennünk szunnyadó misztikus tudást és energiákat, képesek leszünk életünket és világunkat kiteljesíteni. A Nő a testében, és az energiarendszerében hordozza azokat a kulcsokat, mely a lét misztériumaihoz vezet.
Ez engem is nagyon érdekel, meg akarom tanulni!
.
.

Honnan tudhatod meg, hogy éled-e a Szakrális Nő minőséget?

Az életed minőségéből és állapotából.
Az életed minősége és állapota megmutatja azt, hogy milyen mértékben tudod megélni a szakrális nőiségedet.

Melyik minőség van jelen a te életedben?

– áradó, létrehozó, támogató, szeretet alapú minőség
vagy
– összeomló, félelem alapú, betegség központú minőség

.

A Nő az élet kulcsa

  A Nő a testében, és az energiarendszerében hordozza azokat a kulcsokat, melyek a lét misztériumaihoz vezetnek. Létszükséglet, hogy visszataláljon önmagához, és hogy felismerje azt, aki ő valójában.
A női létnek különböző aspektusai vannak, melyeket életünk során különböző módon és erősségben élünk meg. A gond akkor van, ha ezeket a minőségeket elfojtjuk, nem engedünk teret nekik akkor, amikor elérkezik az idejük.
.

A Nő képes kapcsolódni a Földhöz, a Holdhoz, a természet lényeihez, az Univerzumhoz, egy Férfihoz, Gyermekéhez. Képes energiát áramoltatni, képes mindegyiket táplálni úgy, hogy ő közben nem fogy el, hanem mindkettőjüket magasabbra emeli, kiteljesíti.

.
Fontos azt is tudni, hogy a Nőnek nem csak Hold-energiái vannak, hanem rendelkezik a Nap energiáival is, csak nem használja.
 .
  A Nő képes az élet kapujává válni, testében egy új léleknek otthont adni és segíteni őt abban, hogy a földi síkon manifesztálódjon. Képes őt 100%-osan táplálni mind fizikálisan, mind érzelmekben, mind energetikailag. Képes Őt a világra segíteni, tovább táplálni saját testéből, és egy óvó, szerető, de ugyanakkor szabadságot adó anyaként jelen lenni mellette. Mindezt úgy, hogy a Szent Szakrális Nőnek valójában nincs szüksége külső segítségre. Érti és éli ezt a misztériumot, alázattal, szeretettel, tisztelettel, de ugyanakkor önnön nagyságát megélve.
.
Jelentkezem!
.
.

Miért kell megismerned az önmagadban élő Szakrális Nőt?

Fontos, hogy megtanuld újra, mit is jelent Nőnek lenni. Tisztelni, csodálni és az őt megillető helyen kezelni. Ezt első sorban, mi Nők tehetjük meg.

.

Sok nő szenved és küzd az életében bekövetkezett változásoktól és nem érti, hogy mi történik vele. Szenved a tinédzser korban, szenved fiatal nőként, szenved anyaként, szenved a változókortól, szenved idős nőként… Nem érti mi történik benne és vele. Nem tudja hogyan kezelje az aktuális életszakaszát, hogy merítsen belőle erőt, hogyan élje meg a mindennapokat.
A nők azt érzik, hogy nem találják a helyüket a világban. Próbálnak megfelelni különböző társadalmi elvárásoknak – amik sokszor torzak és távol állnak az igazságtól -, családi és generációs (rosszul rögzült) mintáknak.

.

De ennek nem kéne így lennie!

Mi nők érezzük, hogy valami nincs rendben. Nem jól működik a világ, a társadalom, a társas kapcsolatok és az életünk. Tudjuk, érezzük, hogy változtatni kell, hív erre a bennünk élő Bölcs Asszony!

A női lét maga a csoda, a teljesség. Ha ismered önmagad, a benned lüktető ciklusokat és erőket, akkor az életed egy gyönyörű, ritmikusan hullámzó, öröm tánc! 🙂

A Szakrális Nő utazásod során újra megtanulod a nőiességedet segítő energiagyakorlatokat, testgyakorlatokat, mantrákat, rítusokat. Elengeded a generációk óta cipelt terheket, rossz mintákat és újakat választasz helyettük. Tisztítod testedet, lelkedet, szellemedet. Erősíted önbizalmad, megnyílsz az önszeretetnek és önelfogadásnak.

Lényed mélyéről újra fel fog fakadni a harmónia, a tudás és az erő, mellyel alakítod, és újra rendezed a teret és az életedet.

.

Mint Nő, végre újra önmagadtól leszel erős és teljes!

.
.
Változást akarok!
 

Mitől válik egy Nő szakrális Nővé?

Nem válik azzá, mert Ő már most is az, születésétől fogva Szakrális Nő!
A Nőiség misztériuma, mint tiszta minőség, születésünktől fogva velünk van.
A női minőség ősi tudást, tisztaságot és szentséget hordoz magában. Eredendően Szent (Istentől/Istennőtől való), azaz Szakrális.

A Nőnek a világban betöltött szerepe, és eredendő képességei adják a szakralitását.

Mégis hosszú-hosszú idő óta a Nőiségről, a női létről negatív minőségben beszélnek, úgy, mintha a bűn forrása lenne. Ez a hozzáállás tudatlanságból, félelemből, irigységből, meg nem értettségből származik.

.

A beavatás kapui

A Szakrális Nő útja során számos beavató kapun haladsz át. Ezek a kapuk maguktól csak úgy nem nyílnak meg, de várnak rád. Tudás, gyógyulás, erő, fény, misztikum, transzmutáció és szeretet található minden kapu mögött.
 
Ilyen kapuk pl. a Szakrális szavak kapuja, a Szakrális szépség kapuja és a Szakrális tér kapuja is.

“A nő újra saját magában és a saját magától lesz erős. Sem férfi dominancia, sem női ellenségesség nem csorbíthatja. Vissza lép a férfi hibáztatásától, és inkább női erői és bölcsessége újraélesztésére összpontosít.”

.

Mit tanulsz meg utazásod során?

 Elmélet:

– a női lét archetípusai

– Lilith, az első nő története

– a holdidő és hozzá kapcsolódó fontos és nélkülözhetetlen információk

– a nő múltja, jelene és jövője

– az önismeret különböző szintjei (test-lélek-szellem szinten)

– a női lét ciklusai test-lélek-szellem szinten

– a nő energiarendszer működése

– a testünk tudati energia általi átalakítása 

– életünk alapkövei az elemek (tűz, víz, föld, levegő, szellem/szeretet) és hogyan dolgozzunk velük a mindennapokban és a szertartások során

– jelenlétünk az Életben (mikro és makrokozmosz szinten)

– fontos alapinformációk a csakrákról

– kristályok és egyéb “kellékek” a mindennapokban

– testünk, mint kiindulópont

– érzések, mint útmutatók

 
Gyakorlat:

– a női testet energetizáló és karbantartó gyakorlatok
Pl.: méh gyakorlatok (medence alapi izmok egészsége, gátizom), mell gyakorlatok (kötőszöveti rugalmasság, mellizom) stb.

– légzőgyakorlatok
(medence, méh és petefészek, hüvely, mellek, napfonatcsakra erőlégzése stb.)

– szertartások a mindennapokban

– szent tér létrehozása az otthonodban, hogy tápláló forrássá, biztos bázissá váljon

– önismereti technikák

– női létünket tisztító és erősítő meditációk, tudati gyakorlatok

– a test leföldelése és tisztítása

– testünk tudatos alakítása

– külső és belső konfliktusok kezelése és feloldása

– tiszta kommunikáció

– energiaáramoltatás
.

.
A 4 hónapos kurzus leckéinek címe: 
(Néhányat kihagytam, hogy azért legyen meglepetés is 😉 )
.
1. …
2. A Szakrális Nő Útja – A test. – Kapcsolatod vele.
3. A Szakrális Nő Útja – Az évezredes múlt energiái. – Női kollektív sérülések, elakadások és az erőinktől való megfosztottság.
4. A Szakrális Nő Útja – A mesék hatása a kislányokra és annak felnőttkori következményei. Te tudod, hogy milyen komoly manipuláció folyik a meséken keresztül? (Mit tehetsz, hogyan orvosold a következményeket?)
5. …
6. A Szakrális Nő Útja – A testünk állapota. Mi az amiről tudnod kell! Mi az, amiről azt hiszed, hogy tudod, de valójában mégsem?!
7. A Szakrális Nő Útja – Méh és menstruáció – tabuk; tévhitek; titkok, melyeket elrejtenek előlünk!
8. …
9. A Szakrális Nő Útja – Első energetikai gyakorlat a …..
10. …
11. A Szakrális Nő Útja – Ciklusok és körforgás a nő életében 2. Kapcsolódás a méhünkkel, petefészkünkkel 1. Visszavesszük elveszett erőinket!
12. …
KONZULTÁCIÓS HÉT: 1 órás konzultáció személyesen vagy skype-on. Itt lehetőséged van arra, hogy átbeszéljünk mindent, ami a  kurzus során felmerült benned! 
13. A Szakrális Nő Útja – Medence alapi izmaid, és amit tudnod kell róluk.
14. …
15. Ciklusok és körforgás a nő életében 3. – Holdnapló
16. …
17. A Szakrális Nő Útja – A Szakrális Nő és a szexualitás II.
18. …
19. A Szakrális Nő Útja – A tér megtisztítása és felszentelése
20. A Szakrális Nő Útja – Meditáció a tértisztításhoz
21. …
22. A Szakrális Nő Útja – Oltár és erőterek létrehozása II. – Szakrális Női kellékek
23. A Szakrális Nő Útja – Kristályok és a Szakrális Nő
24. …
25. …
KONZULTÁCIÓS HÉT: 1 órás konzultáció személyesen vagy skype-on. Itt lehetőséged van arra, hogy átbeszéljünk mindent, ami a  kurzus során felmerült benned!
26. A Szakrális Nő Útja – A női lét archetípusai és azok jelentőségei. I.
27. ….
28. ….
29. A Szakrális Nő Útja – Az első holdfázis meditációja
….
….
KONZULTÁCIÓS HÉT: 1 órás konzultáció személyesen vagy skype-on. Itt lehetőséged van arra, hogy átbeszéljünk mindent, ami a  kurzus során felmerült benned!
39. A Szakrális Nő Útja – Lilith, az első nő. A homályban tartott igazság.
40. A Szakrális Nő Útja – Női és férfi minőség bennünk és az egyensúlyuk
41. A Szakrális Nő Útja – Párkapcsolat – Méltóvá válni
42. A Szakrális Nő Útja – Szakrális Nő a mindennapokban
Tetszik 🙂 jelentkezem a kurzusra (kattints ide!) >>
 
.
A Szakrális Nő útja kurzus során fokozatosan erősödik a koncentrációd, tágul a tudatod, a tested elkezd meggyógyulni és megerősödni. Nőiségedet egyre bátrabban tudod megélni és felszínre engedni. Megjelenik benned egy tiszta belső erő és önazonosság, mely lényed középpontjában gyökerezik. Kívül, belül elkezdesz tündökölni.
Intuitív női részed felszabadul és vezet téged. Egyre nagyobb rálátásod lesz az élet “miért”-jeire, és egy belső bizonyossággal haladsz majd előre az életedben. Öröm, nevetés, kiteljesedés és szenvedély fogja kísérni a mindennapjaidat.
.
Az online képzés előnyei

– Részekre bontva kapod meg az információkat, és végig vezetve vagy.

– Annyiszor nézed meg a videókat és a leckéket, ahányszor csak akarod, és akkor, amikor neked a legjobb. A szabad ismétléseknek köszönhetően sokkal jobban meg tudod jegyezni mindazt, ami fontos számodra.

– Tökéletesen alkalmazkodik mindenféle időbeosztáshoz, mert te magad döntöd el, mikor nézed meg a hozzád érkező videókat

– Biztonságos, zárt felületen tudsz megismerkedni azokkal, akik szintén a “Szakrális Nő útján” utaznak. Lehetőséged nyílik arra, hogy megoszd a tapasztalataidat, kérdéseket tegyél fel.

.

A “Szakrális Nő útja” kurzus menete

– A kurzus 4 hónapig tart (16 hét).

– Egy héten 3 leckét fogsz kapni, hogy legyen időd feldolgozni az információkat. Lesz videó, hanganyag és szöveges lecke is.

– A leckékben felváltva lesz elmélet, meditáció és gyakorlat.

– 3 konzultációs hét lesz:

Az első: a 4 hét után
A második: a 8. hét után
A harmadik: 12. hét után

 

 
Technikai információk:

– A kurzus ideje 16 hét.

– A képzés zárt, jelszóval védett online felületen történik, melyhez számítógép és internetkapcsolat szükséges

– A zárt oldalon számos videót fogsz találni. Ha Youtube-videót tudsz nézni, akkor ez sem fog gondot okozni 🙂

– A kurzuson való részvétel nem igényel extra számítógépes ismereteket, kifejezetten felhasználóbarát.

– A leckék linkjeit e-mailben fogod megkapni tőlem, a regisztrációkor megadott e-mail címedre

3 konzultációs hét van beiktatva, ahol lehetőséged nyílik 60 percben arra, hogy átbeszélj velem mindent, ami megoldásra vár benned. Ennek értéke 15.000 ft/alkalom, melyet AJÁNDÉKBA kapsz a kurzus mellé! 🙂

– Alsó korhatár: 20 év

 
Kizáró ok, melyekkel nem végezhető el a képzés:

– pszichés betegségek

 

Mikor indul a kurzus?

2018. szeptember 20. (Maximális létszám 20 fő)
 
 
Részvételi díj:
.
A Szakrális Nő útja 42 leckéből áll, azaz 42 alkalommal kellene találkoznunk ahhoz, hogy mindent át tudjak adni!
Egy-egy találkozó díja 12.000 forint lenne, tehát 42*12.000= 504.000 forintra jönne ki a teljes képzés ára + hetente csak egyszer tudnánk találkozni, így nem 4 hónapig, hanem több, mint 10 hónapig tartana a tanulás.
.
.
DE, én ehhez képest az online képzés részvételi díját jóval kedvezőbb értékben határoztam meg.
Az az elméleti és gyakorlati tudásanyag, amit átadok a képzés során jóval többet ér, mint a 516.000 forint.
.
.
.
Gondolj csak bele, mennyi időt, energiát, kutakodást, rendszerezést és gyakorlást (mindegyik energetikai és fizikai gyakorlatok kipróbáltam, teszteltem és finomítottam…) igényelne tőled az, ha te is magadtól haladnál végig az úton. Hány évre lenne szükséged hozzá? 
 .
Szóval a  4 hónapos online “Szakrális Nő útja kurzus részvételi díja csak 74.000 forint.
Tudom, ez egy nagyon kedvező lehetőség, de szeretném, ha minél több nőhöz eljutnának ezek az életbevágóan fontos tanítások!
+ e-mellé még 3 db egy órás konzultációt kapsz AJÁNDÉKBA, melynek összértéke: 45.000,- forint!
 .
.
Az otthonod kényelmében, biztonságában végezheted el a kurzust, és annyiszor nézed és hallgatod vissza az anyagokat, ahányszor csak akarod! 🙂.
 

 

A fizetési lehetőségek a következőek:

– egy összegben történő fizetés esetén: 74.000,-

– 4 részletben történő fizetés esetén: 80.000,- (20.000 ft/hó)

I. első részlet (20.000 ft.) beérkezési határideje: június 28.

II. második részletnek (20.000 ft.) beérkezési határideje: július 15.

III. a harmadik részlet (20.000 ft.) beérkezési határideje: augusztus 15.

IV. a negyedik részlet (20.000 ft.) beérkezési határideje: szeptember 15.

Június 28-a utáni jelentkezésnél a részletfizetés lecsökken három részletre (3×26.700 ft.)
Július 15-e utáni jelentkezésnél a részletfizetés lecsökken két részletre (2×40.000 ft.)
Szeptembertől egyösszegű fizetés lehetséges.

 

.

Jelentkezéshez és a regisztrációs űrlap kitöltéséhez kattints ide!

 


 Regisztráció után nézd meg az e-mail címed, mert fontos információk érkeztek!
Amennyiben 5 percen belül nem érkezik meg a visszaigazoló e-mail, kérlek írj nekem a
melinda@eletorom-onismeretnoknek.hu e-mail címre
.
 A “Szakrális Nő útja” kurzus során megtudsz mindent, a benned lévő Nőről, női teremtő erőkről!