Blog
A Siker lélektana

31

júl

0

comm

siker

Category

A Siker lélektana .

Posted in: bőség siker

Ha igazán jót szeretnél tenni magaddal,
akkor javaslom olvasd végig ezt a bejegyzést!

Tudtad, hogy annak az esélye, hogy valaki pontosan ugyan olyan legyen, mint amilyen te vagy, az kb. 50 billió az 1-hez?

Tested minden egyes porcikája – anatómusok, fiziológusok bizonyították -, különbözik minden más valaha élt emberétől. Eltérő az ujjlenyomatod, az ajkad lenyomata, a véred összetétele, még a fülcimpád és a lábujjad lenyomata is különbözik mindenki másétól, aki eddig a Földön élt.

ÉS itt jön a lényeg!

A valódi önismeret kezdete az, amikor felismered azt a tényt, hogy kivételes és egyedülálló vagy. Ezt nem a megszokott közhelyként mondom.

NEM!

Ez egy sokkal mélyebb felismerés és ráeszmélés.

A valódi önismeret azzal kezdődik, hogy ténylegesen felfogod és átérzed azt, hogy TE egyedülálló és különleges vagy. Olyan valaki, akiben olyan potenciál és képességek vannak, melyekkel életét csodálatossá tudja változtatni.

Ahhoz, hogy ezeket a képességeidet a javadra tudd fordítani és sikeressé válj, meg kell tanulnod együttműködni bizonyos Univerzális Törvényekkel.

Most NE hagyd abba az olvasást!

Mit is jelent ez:
Nagy filozófusok, metafizikusok és tudósok kutatták, és jöttek rá azokra az örökérvényű szabályokra és elvekre, melyek a sikerhez kellenek.

Az embert az értelme, a gondolatai teszi különlegessé!
Az értelemnek is megvannak a maga törvényei, melyek meghatározzák azt, hogy mi történik veled. Ezek a törvények mindig, minden körülmények között, folyamatosan működnek.

Minden egyes sikerünk azon múlik, hogy az életünket összhangban működtetjük-e a szellemi törvényekkel. Az életünkben lévő nehézségeket, a kudarcokat és rossz eseményeket javarészt az okozza, hogy figyelmen kívül hagyjuk ezeket a törvényeket. A lelki és szellemi törvények állandóan fennállnak és folyamatosan működnek.

Ugyan úgy, mint pl. a gravitáció törvénye. Bárhol is ugorj le a világon egy ház tetejéről, mindenhol ugyanaz lesz az eredmény. Akár tudsz a gravitációról, akár hiszel benne, akár egyetértesz vele, akár nem, a gravitáció akkor is működik és az eredmény ugyan az lesz: Becsapódsz a földbe.

A szellemi törvények is ilyenek. Ezen szellemi törvényeket „A Bőség megteremtése – éld és használd a bőség sikerformuláját” mentorprogramban átadom és példákkal illusztrálom.

Tanulmányozzuk át az egyik ilyen törvényt.

Az  irányítás törvénye.
Az irányítás törvénye egy igen egyszerű, könnyen megérthető törvény.

Ez a törvény azt mutatja meg, hogy olyan mértékben érezzük jól magunkat, olyan mértékben érzünk pozitívan önmagunk iránt, amilyen mértékben az éljük meg, hogy mi vagyunk életünk irányítói, az za a saját kezünkben van az életünk irányítása. Ami azt jelenti, hogy olyan mértékben érzünk negatívan önmagunk iránt, amilyen mértékben azt érezzük, hogy az irányítás nem a mi kezünkben van.

Életünk azon területén vagyunk a legboldogabbak, amelyiknél azt érezzük, hogy a mi kezünkben van az irányítás.

  • Te életed melyik szegmensét irányítod?
  • Melyikben vagy a legboldogabb?
  • Melyek azok a területek, amiket mások kontrollálnak?

 

És itt jön a Siker tudatosság egyik fő pillére:

ÖNKONTROLL

Az erős önkontrollal rendelkező emberek sokkal sikeresebbek, elégedettebbek, önállóbbak és boldogabbak. Az egyik, amit a „A Bőség megteremtése – éld és használd a bőség sikerformuláját” mentorprogramban nyújtani szeretnék neked, az a belső irányítás megerősítése, mégpedig életed minden területén!

A belső irányítás a gondolataiddal kezdődik. Amire és ahogyan gondolsz, az meghatározza érzéseidet és azt is, hogy mi megy végbe benned. Érzéseidet a gondolataid határozzák meg. Boldog-boldogtalan vagy, félsz vagy bízol magadban.

Cselekvéseidet pedig az érzéseid határozzák meg. Így tehát a kontroll törvényével máris felismerhetted, hogy a siker egyik kulcsa abban van, hogy miként gondolkozol és érzel azzal kapcsolatban, hogy ki irányítja a sorsodat. A TE kezedben van életed irányítása, mégpedig azáltal, hogy TE irányítod a gondolataidat.

 

Szeretettel,
Melinda

 


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .