Blog
A leggyorsabb kiút a problémákból

20

szept

0

comm

Egyéb

Category

A leggyorsabb kiút a problémákból .

Posted in: Egyéb

Amikor tanácsadóhoz mész, vagy csoportfoglalkozásra, vagy képzésere, akkor az a célod, hogy megtaláld a kiutat, azt a módot, ahogy a leggyorsabban meg tudod oldani a problémádat.
 
Saját tapasztalatom is az, és az egyéni és csoportfoglalkozások tapasztalatai is az, hogy a legegyszerűbb kiút a problémából, ha megállítod a probléma táplálását.
 
Hogyan?
Legelőször is leveszed róla a jelentőséget!
Az elméd, pontosabban az elmédben lévő – igaznak vélt – hitrendszereid, nézőpontjaid azok, amik folyamatosan növelik a probléma jelentőségét és energiával látják el – azaz táplálják, növelik azt.
Azáltal, hogy egyre nagyobbá válik elmédben a probléma, egyre megoldhatatlanabbnak ítélődik, és így történik meg az, hogy te magad akadályozod meg a megoldását, feloldását.
 
 
Igen, létezik gyors kiút és megoldás a problémádra.
A megoldás sokszor nem a cselekvés és a megértés formájában rejtőzik, hanem abban, hogy töröljük és feloldjuk azokat a nézőpontokat és hitrendszereket, amik miatt generáltuk a problémát, vagy problémának ítéltük meg az adott helyzetet, szituációt.
Minden csak annyira nehéz és megoldhatatlan, amennyire annak ítéljük. Ha ezeket nézőpontokat feloldjuk, azonnal megjelenik a megoldás, vagy csak egyszerűen megszűnik az adott probléma.
 

A tudatalattiban lévő hitrendszereket többféle módon lehet tisztítani és felülírni.

 
Az egyik az Access módszere, a másik a megerősítések, a harmadik pedig a formatív (erőt adó) kérdések. Én mindhármat használom napi szinten, és hatalmas eredményeket hoz!
Akkora teret tudnak nyitni, olyan könnyedséget tudnak hozni, melyben a gúzsba kötő, bénító félelmek egyszerűen nem tudnak létezni.
Több területre is készítettem hanganyagokat mindhárom módszerrel, amiket én napi szinten hallgatok, és amiknek azokat az eredményeket köszönhetem,  amikre rendkívül büszke vagyok! 😀
.
.
Hallgass bele, figyeld meg, hogy Neked is teremt-e akkorát, mint nekem. 🙂
.
.
Önszeretet, Fizikai és Lelki Egészség megerősítések és kérdések 
(a teljes hanganyag 18 perc)
.
.
Tudatos Teremtés és az Elménk Hatalma megerősítések és kérdések
.
.
Bőségtudat, gazdagság, kapcsolatom a pénzzel megerősítések és kérdések
.

.

Access hanganyagok

 

Önszeretet és örömteli kapcsolat a testemmel
(a teljes hanganyag 28 perces)

.
.
Access tisztítások pénzre, bőségre, lehetőségekre
(a teljes hanganyag 19 perc)
.
.

Mert mindig van megoldás! 

Az aki ma vagy, a múltbéli gondolkodásod eredménye, és később az leszel, amit ma gondolsz. A Vonzás Törvénye nem azt fogja elhozni neked, amit szeretnél, amire vágysz, hanem azt, amit zsigeri szinten érzel és gondolsz. Ezért nagyon fontos, hogy ne hanyag gondolkodó legyél, hanem tudatos gondolkodó!


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .