Blog
A bőség magvai

09

dec

1

comm

bőség

Category

A bőség magvai .

Posted in: bőség

A 2015 novemberében elindult „Bőségben Élek” kurzusban a 8. leckénél tartunk és a résztvevők elkezdték megtanulni azt, hogy miként kell elvetni és megfelelően gondozni a Bőség Magvaikat. Az előtte lévő leckék segítségével egy erős alapot készítettünk elő, mely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a Bőség megjelenjen az életükbe.

Azért, hogy lásd az ő lelkesedésüket – legyen számodra is inspiráció! – szemezgettem neked a rengeteg hozzászólásból néhányat, így meg tudod érezni, hogy milyen a hangulata és az ereje a Bőség mentorprogramnak.

2. lecke

Gabi: „Aj-aj, aj-aj!!! Köszönöm ébredek és ennek őrülök. Jelenleg tényleg úgy tűnik, mintha a 22-es csapdájában lennék. Köszönöm a leckét Melinda! „

Magda: „Ez a legjobb kérdés!!! Érzem is ahogy gondolkozom rajta, hogy húz előre, “hoz létre”!! Nagyon erős teremtő!!!

Marika: „… A kurzus végére válaszolok ezekre a kérdésekre Magamnak. Örülök, hogy itt vagyok. A hozzászólásokat olvasva sokszor éreztem Én is írhattam volna. Köszönöm, hogy leírtátok. Szeretettel gondolok rátok. „

Timi: „Kedves Melinda! Köszönöm a kérdést, nekem nehéz feladat volt válaszolni, de segített szembenézni önmagammal, rálátni azokra a történésekre, amelyek miatt bezárkóztam. Fontos lépés a felismerés, hiszen e nélkül nem lehet továbblépni, változni, boldogan és bőségben élni.”

3. lecke

Kriszta: „….szinte befektetés nélkül is elkezdhető.. akár másodállásban is.. semmi veszteni való nincs benne. Jó ötlet. Még ötletbörzét is kaptunk Melindától..:) még egy előnye a tanfolyamnak.”

Tamara: „Sziasztok! Olvastam jobbnál jobb ötleteket! Melinda nagyon jó tanácsait! Hajrá mindenkinek, próbáljátok meg, én is sok jó ötletet veszek belőle.” 

Zsuzsa: „Kedves Melinda! Köszönöm válaszod, le is mentettem, hogy a gyakorlatban alkalmazni tudjam. Ez a sorrend eszembe sem jutott eddig! Igazad van, KÖSZÖNÖÖÖM!!! „

4. lecke

Éva: „…Húúú, ez aztán bátor beszéd volt. Ilyen kijelentéseket nem hallani sokszor.”

Zsóka: „Kedves Melinda. Úgy érzem minden eddigi leckét többször kell átrágnom… Van miért…”

5. lecke

Tamás: „Melinda! Nagyon jóóóóó ez a lecke!:) KÖSZÖNÖM! Elgondolkodtató! És jóóó érzés volt olvasni!:)”

Jenő: „Sziasztok! Valóban nagyon jó írás ez Melinda! Köszönöm az összefoglalót. Nagyon ráismertem magamra, pár évvel ezelőtt, és a mostani énemre.”

Kriszta: „…Pedig még csak az 5-dik leckénél tartunk. Köszönöm Melinda az írást, és a hozzá szólóknak a további példákat.”

Ica: „… sokszor kerestem az önismeretről szóló írásokat, könyveket, most visszatértem, ismét elkezdtem kutatni. Így találtam Melinda írásaira és erre a tanfolyamra. Kezdek erőre kapni, Melinda felhívására elkezdtem magam körül teljes rendet rakni, selejtezni, nagyszerű érzés! …Mostmár tudom, hogy amíg magamban nincs rend, amíg magammal nem vagyok jóban, addig hiába is vágyom nyugodt és boldog, életre.”

Krisztike: „Ó igen. Köszönöm Melinda, hogy felnyitottad a szemem. Régóta érzem, hogy bár szeretem magam, mégsem törődöm magammal annyit, amennyire szükségem lenne.”

6. lecke:

Tamás: ” Melinda! Olyan jó volt ezt a leckét is olvasni! Ezeket nem lehet elégszer hagsúlyozni! A változtatás-változás elkezdéséhez elengedhetetlen! Köszönöm!!!:)”

Zsuzska: „Hát szerintem Melinda feladta nekünk a leckét. Nem könnyű feladat, látszik a beérkezett megoldások számából is. Bőség magocskák…”

7. lecke

Jenő: „Húúúú! Köszönöm a rávilágítást!… Egy ideje azon gondolkodom, miért is nem jutok feljebb a bőségben?!”

Ica: „Kedves Melinda! Tökéletesen egyetértek a leckében leírtakkal.

Marika: „Ezt el sem hiszem, kurzus függő lettem! Mindjárt indulnom kell a vonathoz, és Én még a legfrissebb anyagot olvasom. Sose rosszabb függőséget! Köszönöm. Üdv mindenkinek. :)”

8. lecke

Lilla: „Huhh wow! Engem ez a lecke mozdított ki a kis vackomból és indít el az úton végre! Köszönöm!!!!! Nagyon gyakorlatias ember vagyok, és mindig itt akadok el, hogy „de én azt hogy tudnám megvalósítani?”Amit írtál Melinda, és a videó alapján is jelen pillanatban elég a… Nagyon köszönöm!”


Láthatod, hogy akik elkezdtek utazni a bőség útján, már most az elején hatalmas erőt, felismerést és reményt kaptak. Mi lesz még itt a 3. hónap végére? 🙂

Neked is lehetőséged van arra, hogy elindulj ezen az úton, csak rajtad múlik.
A bőség mentor program részleteiért kattints ide >> Bőség mentorprogram

Szeretettel,
Melinda


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

1 AWESOME COMMENT

    Réka
    09 dec 2015

    Magam is utazom a bőségben élek kurzusban, és invitállak téged kedves olvasó, mert Melinda sok hasznos és értékes tudást ad át a kurzus keretein belül, mely mindenki számára fontos lehet.

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .