Blog
Hol van a Nő?

10

jún

0

comm

önismeret

Category

Hol van a Nő? .

Szétnéztem a nagyvilágban keresvén a nőt, hogy meglássam csodáját, szépségét, misztikus ragyogását… de nem találtam… Mindenhol álarcba és tagadásba futottam. Hol van a Nő?
 .
Találtam barbie babákat, férfiként harcoló amazonokat, vérvörösre festett botoxos szájúakat, plasztikával torzított és meggyalázott szex szimbólumokat. De találtam ám testüket szürke és jellegtelen ruhákba bújtató kishitűeket is, és nőiségüket és virágzásukat gyűlölő megtépázott lelkeket is.
 .
Bárhová is néztem, mindenhol fájdalmat, önmegtagadást és kétségbeesést láttam.
 .
Van, aki hangosan, dühöngve, van, aki csendben, önmagába zuhanva tiltakozik, mert mindaz, amit ma látunk, mindaz, ahogy a nő ma megjelenik a világban kétségbeesett sikoly arra, hogy észrevegyük: A nő szenved, szenved attól, amit a társadalom, a média és a történelem a nyakába akasztott!
 .
Be kell, hogy lássuk: megtanítottak minket nőket mindenre, ami ahhoz kell, hogy olyanná váljunk, amilyenné mások tenni akartak: gyöngévé; kishitűvé; irányíthatóvá; tele szégyennel, bűntudattal; önutálattal…
 .
Itt az ideje, hogy végre megtanuljuk, kifejezni lelkünk szépségét, nőiességünk csodáját és varázsát. Fogjunk össze és éljünk női tudásunkkal és a női körök erejével. Itt az ideje, hogy megmutassuk, a ragyogó és élettel teli Leányt, a megtartó és tápláló Anyát, a tündöklő Királynőt és a misztikus Bölcs Asszonyt.
 .
Szeretnél segíteni Nőtársaidon?
Szeretnéd tudni, hogy miként kell “Női köröket” szervezni és levezetni?
Akkor, gyere és nézd meg ezt >> Kattints ide!
 .
Nő
.
Emeld fel a fejed, és válj azzá a Nővé, aki csak TE lehetsz, válj azzá a Királynővé, aki csak Te vagy!
.
Szeretettel,
Melinda

Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?